ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
STREAMZ PREMIUM+
2
Resident Evil: Death IslandFallen Angels Murder Club: Friends to Die ForRheingoldAller/RetourRighteous Thieves
3
Leon S. Kennedy, agent van de Division of Security Operations, is op een missie om dokter Antonio Taylor te redden van ontvoerders wanneer een mysterieuze vrouw zijn achtervolging dwarsboomt. Ondertussen onderzoekt Chris Redfield, agent van Bioterrorism Security Assessment Alliance, een zombie-uitbraak in San Francisco, waarbij de oorzaak van de infectie niet kan worden achterhaald. Het enige wat de slachtoffers gemeen hebben, is dat ze allemaal recentelijk Alcatraz Island hebben bezocht. Naar aanleiding van die aanwijzing gaan Chris en zijn team naar het eiland, waar hen een nieuwe verschrikking wacht.
De leden van een boekenclub hebben twee dingen met elkaar gemeen: ze houden van boeken en hebben een strafblad. Dit geldt ook voor Hollis Morgan. Hollis komt in de problemen als een van de andere leden omgebracht wordt op dezelfde manier als een personage uit een boek. De politie verdenkt Hollis, dus zij verdiept zich in de levens van haar clubgenoten.

Giwar Hajabi is een rapper die beter bekend is onder de naam Xatar. Hij valt onder de grote namen in de Duitse rapscene. In 2009 raakt hij betrokken bij een overval op een goudtransport waarna hij in de cel belandt. Wanneer hij vrijkomt, richt hij enkele platenmaatschappijen op en neemt hij jonge artiesten onder zijn vleugels.

Vrachtwagenchauffeur Erika betrapt Idy wanneer die uit haar vrachtwagen glipt. Wanneer andere chauffeurs zich inlaten met de confrontatie die daarop volgt, kan Erika niet anders dan Idy weer mee aan boord nemen. Op hun reis naar het zuiden van Spanje ontstaat een onverwachte vriendschap.
Annabel is de leider van een geheime organisatie die zich bezighoudt met het terughalen van onbetaalbare kunstwerken. Met een bende kunstdieven tracht ze diverse schilderijen van Monet, Picasso, Degas en Van Gogh terug te halen die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's zijn gestolen. Nu zijn ze in het bezit van de neonazistische miljardair Otto Huizen. Terwijl de geplande overval nadert, worden de loyaliteiten op de proef gesteld wanneer de bende de echte reden achter Annabels zoektocht naar de lang verloren gegane schilderijen leert kennen.

4
© Sony© Sony© Cinéart© DFW© Do&Co
5
Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+
6
7
8
A Good PersonJerry and Marge Go LargeThe VisitorSpinning GoldBig George Foreman
9
Allisons leven wordt op zijn kop gezet wanneer ze betrokken raakt bij een dodelijk ongeluk. Jaren later sluit ze een onwaarschijnlijke vriendschap met haar schoonvader Daniel. Hij helpt haar tot het besef dat ze het waard is om te leven.

Jerry wijdde zijn leven aan zijn werk in de lokale fabriek. Zijn stabiele, routineuze leven verandert nu hij gepensioneerd is. Hij loopt doelloos rond en voelt zich door zijn vrouw Marge en kinderen gesteund in zijn nieuwe hobby's. Dan valt zijn oog op de loterij. Door een achterpoortje is het gezin miljoenen rijker. Jerry en Marge hopen met het geld hun dorpje nieuw leven in te blazen.
Robert verhuist met zijn vrouw naar haar ouderlijke huis. Het stel maakt nog een moeilijke periode door na enkele drama's. In het huis stuit Robert op een oud portret van een man die griezelig veel op hem gelijkt. Wanneer hij de identiteit van de geportretteerde wil achterhalen, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht.

Een muzikale film over de meest succesvolle onafhankelijke platenmaatschappij aller tijden - Casablanca Records - van platenbaas en medeoprichter Neil Bogart. De rockband KISS, Donna Summer, Gladys Knight, Bill Withers, Giorgio Moroder en The Village People bereikten in de jaren ’70 allemaal hun hoogtepunt onder het ‘toeziend oor’ van deze meest kleurrijke en briljante producent van de muziekindustrie. Samen met vele jonge muziekliefhebbers zou Casablanca Records de geschiedenis herschrijven en de industrie voor altijd veranderen met ‘de beste soundtrack van ons leven’. Hun mix van creatieve waanzin en geloof in elkaar vormde onze cultuur en definieerde uiteindelijk een generatie.
Volg het opmerkelijke leven en de tijden van Foreman, van Olympisch gouden medaillewinnaar tot wereldkampioen zwaargewicht. Van het Rumble in the Jungle-gevecht met Muhammad Ali in Zaïre tot zijn geloof vinden, met pensioen gaan en predikant worden. Wanneer zijn familie en de kerk in financiële problemen komen, stapt hij terug in de ring en herwint het kampioenschap op 45-jarige leeftijd. Hiermee wordt hij de oudste zwaargewichtkampioen in de boksgeschiedenis.
10
© The Searchers© Paramount© Paramount© DFW© Sony
11
Vanaf 4 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 11 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 11 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 11 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 11 januari 2024 op Streamz Premium+
12
13
14
Savage SalvationPrey For The DevilStowawayTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutant MayhemJesus Revolution
15
De herstellende drugsverslaafde Shelby John is verloofd met Ruby Red. Ook zij kent een woelig verleden waarin drugs een grote rol spelen, maar is aan het afkicken om samen een nieuw leven te beginnen. Tot ze een drugsdealer ontmoet die snode plannen heeft en haar dood veroorzaakt. John wil nu maar één ding: wraak.

Zuster Ann is een rusteloze 25-jarige non, die gelooft dat exorcisme haar roeping is. Dit staat echter haaks op de tradities van haar klooster. Nonnen mogen namelijk geen exorcisme uitvoeren, alleen priesters. Met de steun van een mentor, die haar bijzondere gave aanvoelt, mag ze trainingen volgen. Haar verlangen om zich te bewijzen neemt een persoonlijke wending wanneer ze een van de meest gestoorde patiënten van de school ontmoet. Tijdens hun ontmoeting komt zuster Ann oog in oog te staan met een demonische kracht die de school teistert en tevens een mysterieuze band heeft met haar eigen verleden.
Bella Denton is een hardnekkige en geplaagde jonge vrouw die van haar vervreemde vader een luxe jacht erft. Wanneer die gekaapt wordt, moet ze vechten om te overleven. Gevangen midden op zee is het voor Bella onmogelijk om te ontsnappen. De dieven hebben weldra door dat de rollen omgedraaid zijn en hun prooi in feite de jager is die het heft in eigen handen neemt.De gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo leven al vijftien jaar in het geheim in New York City met hun vader Splinter, een gemuteerde rat. Zat om afgeschermd te zijn van de menselijke wereld, gaan de vier broers op pad om de harten van de New Yorkers te winnen en geaccepteerd te worden als normale tieners door middel van heldendaden. Hun nieuwe vriendin April O'Neil helpt hen een mysterieus misdaadsyndicaat aan te pakken. Het viertal raakt echter diep in de problemen wanneer een leger mutanten op ze wordt losgelaten.

De jaren 70. De jonge Greg Laurie wordt opgevoed door zijn worstelende moeder, Charlene. Laurie en een zee van jonge mensen dalen af naar het zonnige Zuid-Californië om de waarheid opnieuw te definiëren met alle middelen van bevrijding. Onbedoeld ontmoet hij Lonnie Frisbee, een charismatische hippie-straatprediker, en dominee Chuck Smith, die de deuren van Smiths kwijnende kerk hebben opengezet voor een stroom dolende jongeren en een onverwachte opleving van radicale, nieuwgevonden liefde.
16
© Do&Co© DFW© Do&Co© Paramount© Sony
17
Vanaf 18 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 18 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 18 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 19 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 25 januari 2024 op Streamz Premium+
18
19
20
The CollectiveWar Pony
21
Een groep huurmoordenaars, die het recht wil laten zegevieren, neemt het op tegen een zeer geraffineerde mensenhandelring die wordt gesteund door een netwerk van onaantastbare miljardairs. Met hun rug tegen de muur heeft de groep geen andere keuze dan hun belangrijkste missie in handen te geven van beginneling Sam Alexander. Wat hij mist aan ervaring maakt hij goed met slimheid, lef en een scherp improvisatievermogen in de meest gevaarlijke situaties.

Zowel de 23-jarige Bill als de twaalfjarige Matho groeien op als lid van de Lakota in het Pine Ridge reservaat en zijn op zoek naar verbondenheid. Bill wil iets in zijn leven bereiken en is vastbesloten om de Amerikaanse droom waar te maken. Matho wil intussen een volwassen man worden. Voortdurend op zoek naar enige goedkeuring van zijn vader neemt hij een reeks impulsieve beslissingen die Matho’s leven op zijn kop zet. Uiteindelijk lijkt hij nog niet klaar om met de harde realiteit van het adolescentenleven om te gaan.
22
© Do&Co© Do&Co
23
Vanaf 25 januari 2024 op Streamz Premium+Vanaf 28 januari 2024 op Streamz Premium+
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100