Shpenzimet për 3 Sheshe në Tiranë
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
2
Ndërhyrja për shesh dhe parking në qendër
3
159,243,171Një pjesë e Unazës së Vogël nga Geci shpk
4
267,263,903Parkingu nëntokësor nga Fusha shpk
5
527,535,937Faza e I e rikualifikimit të sheshit Skënderbej nga Fusha shpk
6
1,174,654,654Faza e II e rikualifikimit të sheshit Skënderbej nga Fusha shpk
7
234,802,392Shtesë kontrate me Fusha shpk
8
5,442,158Konsulencë për studim fizibiliteti për menaxhimin e sheshit
9
2,368,942,215Totali 2,368,942,215
Totali Sheshit Skënderbej
10
Ndërhyrja për shesh dhe parking te parku 7-Xhuxhat287,913,967
Totali i ndërhyrjes te 7 Xhuxhat
11
276,503,894
Rikonceptim i parkut të lojrave të fëmijëve dhe parkim nëntokësor te 7 Xhuxhat
783,168,186Totali Sheshit Italia
12
2,650,073Mbikëqyrje punimesh3,440,024,368
Totali i kostos për 3 sheshe
13
8,760,000Studimi dhe projektimi~26,500,000Euro
14
287,913,967Totali
15
Ndërhyrja për shesh dhe parking te parku Stadiumi Arena Kombëtare
16
346,567,091Parkimi Nëntokësor te Sheshi Italia
17
7,600,000Projektimi i parkingut
18
2,400,000Mbikëqyrja e punimeve
19
314,129,728Rikualifikimi i Sheshit Italia
20
107,402,334Shpronësimi i pronarëve të godinës mbi shesh
21
5,069,033Mbikëqyrje e punimeve
22
783,168,186Totali
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...