REGJISTRI I VITIT 2012 DT 23.02.2019
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAABACADAEAFAGAHAIAJAKALAMANAOAPAQARASATAUAVAWAXAYAZBABBBCBDBEBFBGBHBIBJBKBLBMBNBOBPBQ
1
Nr. RendorNr/ DosjeData/ DosjeQarkuBashkiaQyteti/ FshatiEmri (Subjekti i shpronesuar)AtesiaMbiemri (Subjekti i shpronesuar)Emri (Subjekti Kerkues)AtesiaMbiemri (Subjekti Kerkues)NR, Vendimi i KKKP, ZRKKPDita, Vendimi i KKKP, ZRKKPMuaji, Vendimi i KKKP, ZRKKPViti, Vendimi i KKKP, ZRKKPSiperfaqe e Njohur/ Mosnjohur Siperfaqe e kthyerSiperfaqe e kompensuar E drejte parablerjeNR, Vendimi i AKKP / ATPDita, Vendimi i AKKP / ATPMuaji, Vendimi i AKKP / ATPViti, Vendimi i AKKP / ATPSip e njohur/ mosnjohje Sip. Kthyer Sip. për kompensim M2Vendim Gjykate, sh.k.IVendim Gjykate, sh.k. IIVendim Gjykate, e LarteProblematika/ Mungesë dokumentacioniDok. Ligjor për përcaktimin e z.kadastral të origjinësSip. e kthyer (kompensuar fizikisht) përfundimtareSip. për kompensim përfundimtareVLERESIMI
2
Sipërfaqja m2 totaleZëri kadastral i origjinësZona KadastraleSipërfaqja m2 totaleZëri kadastral i origjinësZona KadastraleZëri kadastral aktual
3
Zeri kadastral TruallZeri kadastral toke bujqesoreZeri Kadastral kullote - livadhZeri kadastral PyllZeri kadastral TruallZeri kadastral toke bujqesoreZeri Kadastral kullote - livadhZeri kadastral PyllZeri kadastral TruallZeri kadastral toke bujqesoreZeri Kadastral kullote - livadhZeri kadastral Pyll
4
5
16/101-06-2009ShkodërShkodërBardhaj
Ndrek dhe Cuk Darragjati
Andrea Darragjati
24722620122800002703909610
Nuk percaktohet dot zeri aktual.
nuk percaktohet dot zeri kadastral aktual prona perbehet nga toke truall dhe toke pafryt.Vertetimi i pronesise nuk shprehet mbi zerin kadastral te origjines.; nuk percaktohet dot zeri kadastral aktual.

Vertetimi i pronesise nuk shprehet mbi zerin kadastral te origjines.
27039011059610000011050000
6
250201-11-2010ShkodërShkodër
Cuk Darragjati, Ndrek Darragjati
Andrea Darragjati
245226201260006000
Ullishte. ne baze te Notes se Transkriptit.
60000600000120906000001,620,000
7
350401-11-2010ShkodërShkodër
Cuk Darragjati, Ndrek Darragjati
Andrea Darragjati
246226201245004500
ne baze te Notes se Transkriptit referuar vitit 1938 toke livadhe.
4500004500011050450000787,500
8
427211-09-2007GjirokastërLibohovëIsuf Hasani
Perparim Hoxha
2682762012500001898000
Nr:2465,Dt:11-02-2014,"Institucioni:GJYKATE shk2"
Vendimi i Gjykates i apelit nuk eshte perfundimtare referuar ligjit 133 pasi nuk ka te shenuar nese eshte ushtruar rekurs ne gjykaten e larte.

Ky vendim ka vendosur shfuqizimin e pjese se kthyer por nuk eshte perfundarte
Zeri kadastral i origjines per sip e kthimit nuk mund te identifikohet nga hartat e web gis nese ka qene bujqesore apo kullote-livadh.

Edhe zeri i origjines per sip e kompensimit gjithashtu nuk mund te percaktohet nga harta nese ka qene bujqeore apo kullote-livadh
500003535189800000003535018980000
9
525409-12-2008ShkodërShkodër Shkoder
Shoqeria Humanitare ANSMI
ANSMI, Carla Meschni
34627720122000020000ne baze te Vertetimit te Pronesise TOke Livadhe 2000020000002000001209;8593200000002,340,000
10
670601-11-2010TiranëTiranë
Halil Mansaku
ENGJELLUSHE QYRFYCI (DEDA)
347307201214860011875136725.2Siperfaqa prej 9000 m2 kemi mbievendosje me subjektin:
1.Kasem Mancaku me nr vendimi 127 dt: 14.10.1994
2.Sibe Mancaku me nr vendimi 102 dt: 02.09.1994
ZERI KADASSTRAL I ORIGJINES SE PRONES -TOKE BUJQESORE SIPAS DOKUENTIT KADASTRAL DHE VENDIMIT NR. 3638, DT. 04.05.2009 TE GJYKATES.


Referuar Hartes ASIG zeri aktual toke truall; ZERI KADASSTRAL I ORIGJINES SE PRONES -TOKE BUJQESORE SIPAS DOKUENTIT KADASTRAL DHE VENDIMIT NR. 3638, DT. 04.05.2009 TE GJYKATES.

; ZERI KADASSTRAL I ORIGJINES SE PRONES -PYLL SIPAS DOKUENTIT KADASTRAL DHE VENDIMIT NR. 3638, DT. 04.05.2009 TE GJYKATES.; ZERI KADASSTRAL I ORIGJINES SE PRONES -TOKE BUJQESORE SIPAS DOKUENTIT KADASTRAL DHE VENDIMIT NR. 3638, DT. 04.05.2009 TE GJYKATES.

Referuar Hartes ASIG zeri aktual bujqesore; ZERI KADASSTRAL I ORIGJINES SE PRONES -TOKE BUJQESORE SIPAS DOKUENTIT KADASTRAL DHE VENDIMIT NR. 3638, DT. 04.05.2009 TE GJYKATES.
11875118752962136725.20132125.2046002962;27769000123125.20460059,951,090
11
783730-12-2008ShkodërShkodërBleran
Tahir Mandija
Ledina Mandija
354317201220002000Vertetim Pronesie date 18.310.1995. Toke Bujqesore Vresht2000020000012090200000540,000
12
883830-12-2007ShkodërShkodërBardhaj
Tahir Mandija (Mandiqi)
Ledina Mandija
353317201220002000Vertetim Pronesie date 18.310.1995. Toke Bujqesore Vresht2000020000012090200000540,000
13
983630-12-2008ShkodërShkodërShkodër
Shefqet Mandija
Ledina Mandija
35631720125050Vertetim pronesie leshuar nga Hipoteka Shkoder5050000859450000611,150
14
1084219-12-2008VlorëVlorëAsim KokoshiRifat Lalo35718201236200302933171VERTETIM HIPOTEKOR NR. 795 PROT., DT. 22.05.2007, I CILI FLET PER PASURINE E REGJISTRUAR NE REGJ. HIP. NR. 41 VITI 1941 NE FAVOR TE SHTETIT KUNDRA ASIM KOKOSHI - ZERI ORIGJINES TOKE BUJQESORE.; 302930298602;207433171033171008602;207433171000-25,640,387
15
1152024-12-2008DurrësDurrësDracZihni Dama Zihni Dama366382012573312570312300057031257031215223000000300015220003000546,000
16
1283930-12-2008ShkodërShkodërBardhaj
Tahir Mandia
Ledina Mandija
36538201260006000Vertetim pronesie leshuar nga Hipoteka Shkoder60000600000120906000001,620,000
17
1329131-07-2007TiranëKamëzHysen SelitaDiana Begaj41613920127800078000
Nr:2050,Dt:30-09-2015,"Institucioni:GJYKATE shk2"
Vendimi nr. 416/2012 ka vendosur mosnjohjen e pronesise.
Me vendimin nr. 1618, dt. 3.3.2015 Gjykata e Rrethit ka vendosur shfuqizimin e vendimit nr. 416/2012 dhe njohjen e se drejtes se kompensimit. Ky vendim eshte ankimuar ne gjykaten e apelit, e cila ka vendosur: lenien ne fuqi te vendimit 1618, dt. 30.03.2015 te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane.


Njera nga parcelat e njohura per kompensim ka mbivendosje te pjesshme me vendimin Nr.217 dt.06/05/95 sub: Islam Derhemi.
Referuar hartes se IGJF 41 Toke Bujqesore per zerin e origjines,ndersa per zerin aktual referuar hartes se ASIG Toke Truall.
780000780000010667800000034,944,000
18
1421824-07-2008TiranëRrogozhinë
Myftinia Kavajë
BESNIK LEÇINI
634261120122000020000Dokumentacion arkivor20000020000003914020000006,580,000
19
157618-12-2008BeratBerat
Nikolla Haxhistasa, Sotir Haxhistasa, Vangjel Haxhistasa
Mira Koshovari
690101220121007002816272538
pronat ndodhen ne disa zona kadrastrale.

a)mbivendosje me vendimin nr 96 dt 15-07-1998 per sip 3543m2 (pozicionimi i ketij vendimi ne harte eshte bere sipas nje plan rilevi te depozituar nga subjekti pasi mungon harta e vendimit)

b) Mbivendosje me vendimin nr 219 dt 29.2.2008 per sip 6931m2

c) mbivendosje me vendimin 34 dt 29.3.2003 per sip 3578 m2

d) mbivendosje me vendimin 144 31-07-2002 per sip 3578m2 ( sip parablerje)
mungon sip e parablerjes
Njohur Sotir Haxhistasa; Njohur Sotir Haxhistasa. Prona ka mbivendosje; Njohur Sotir Haxhistasa. Prona ka mbivendosje.; Njohur Vangjel Haxhistasa; Njohur Sotir Haxhistasa.
Prona ka mbivendosje
2816228162
1587;2192;2848;3676
7253807253800
1587;8505;2848
26256991300
20
1677929-12-2008TiranëTiranë
Nazif Dervish Jusufati
AMIK KASORUHO
745171220121225.441225.44Note transkripti flete per shtepi te sekuestruar ne favor te shteti

nje truall i perbere prej metro katror 1100 Tirane date 30.06.1947
1225.441225.4400081601225.4400082,066,491
21
17113921-11-2002KorçëKorçë
Zalo Qazim Alidinaj
Sanije Qyteti (Alidinaj)
11822122012621056210562105062105001473062105001,390,804
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...