SummerDance Schedule Week Three_August 2 Intermediate Youth Group (9-12 years) DANCE PARTY THEME: 1005E YOUR FAVORITE DECADE Director: Moo

	8/2 MONDAY	8/3 TUESDAY	8/4 WEDNESDAY	8/5 THURSDAY	8/6 FRIDAY
9:00 AM	9:00 - 9:30 >> ORIENTATION MEETING (STAGE)	OPENING MOVEMENT	OPENING MOVEMENT	SLEEP IN DROP OFF: 10:15 PICK UP: 7pm	OPENING MOVEMENT
9:15 AM		9:15 - 10:15 >> BALLET MAGIC WITH NINA (STAGE)	9:15 - 10:00 BOLLYWOOD W BHARAT (STAGE/VIRTUAL)		
9:30 AM	9:30 - 10:00 >> OPENING MOVEMENT 15 MIN BREAK				9:15 - 10:15 >> BALLET MAGIC WITH NINA (STAGE)
9:45 AM					
10:00 AM			15 MIN BREAK		15 MIN BREAK
10:15 AM					
10:30 AM	10:15 - 11:15 >> Flamenco w Anna (STAGE)	15 MIN BREAK	10:15-11:15 >> SWING DANCE		10:15 - 11:30 >> FIGHTING
10:45 AM			WITH RAFAL (STAGE)		MONKEY w Anna Rose (STAGE)
11:00 AM	(0	10:30 - 11:30 >> Flamenco w Anna (STAGE)		10:30 - 11:30 SWING DANCE WITH RAFAL (STAGE)	
11:15 AM			30 MIN BREAK		30 MIN BREAK
11:30 AM					
11:45 AM	11:45 - 12:45 >> Choreography Play w Moo (STAGE)	30 MIN BREAK	11:45 - 12:45 >> FIGHTING MONKEY w Anna Rose (STAGE)	30 MIN BREAK	12:00 - 1:30 >> FLY LESSONS (4-6 people only) / LUNCH @ RAILTRAIL / REHEARSE
12:00 PM		12:00 - 12:45 >> Percussive w Joel (STAGE/VIRTUAL)		12:00 · 12:45 >> Percussive w Joel (STAGE/VIRTUAL)	
12:15 PM					
12:30 PM					
12:45 PM					
1:00 PM	45 MIN / LUNCH	45 MIN / LUNCH	1 HR Lunch	45 MIN / LUNCH	
1:30 PM					
1:45 PM		1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (STAGE)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (STAGE)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (STAGE)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (STAGE)
2:00 PM	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (STAGE)				
2:15 PM					
2:30 PM					
2:45 PM					
3:00 PM	Circle Up! PICK UP AT 3	Circle Up! PICK UP AT 3	Circle Up! PICK UP AT 3	3:00 - 4:30 FLY LESSONS (4-6 people only) + AFTERNOON MOVIE TIME / PIZZA PARTY / SET UP DANCE PARTY	PREP FOR FINAL PERFORMANCE / EAT DINNER
3:30 PM					
4:00 PM 5 - 7				"NEW TIME" 5-7 PM DANCE PARTY: CHOOSE YOUR FAVORITE DECADE	'NEW TIME' - 5PM - 7PM >> SUMMERDANCE FINALE
				MEMOS: Don't forget to pack \$5 for pizza dinner! (or pack dinner)	MEMOS: Rail Trail Cafe is open. You may send your child with \$ to order lunch / dinner / snacks throughout the exd day.

SUMMERDANCE SCHEDULE 2021 Week August 9 Director: Ariana

ADVANCED TEEN GROUP DANCE PARTY THEME:HOOSE YOUR FAVORITE DECADE

week Three	August 9	Director: Ariana	DANCE PARTY THEME: HOOSE YOUR FAVORTIE DECADE				
	8/9 MONDAY	8/10 TUESDAY	8/11 WEDNESDAY	8/12 THURSDAY	8/13 FRIDAY		
9:00 AM 9:15 AM	9-9:30 >> ORIENTATION MEETING (STAGE)	9:15 - 10:15 >> JOIN NINA'S BALLET CLASS ON STAGE	9:15 - 10:00 >> JOIN BHARAT'S BOLLYWOOD CLASS ON	SLEEP IN DROP OFF: 10:15	9:15 - 10:15 >> JOIN NINA'S BALLET CLASS ON STAGE		
9:30 AM 9:45 AM 10:00 AM	9:30 · 10:00 >> OPENING MOVEMENT GAMES (STAGE)	BALLET CLASS ON STAGE (OPTIONAL)	BOLLYWOOD CLASS ON STAGE (OPTIONAL)	PICK UP: 7pm	BALLET CLASS ON STAGE (OPTIONAL)		
10:15 AM	Head to Barn	Head to Barn	Head to Barn	Head to Barn	Head to Barn		
10:30 AM							
10:45 AM 11:00 AM	10:15 - 11:15 >> MORNING MOOD W ARIANA (BARN)	10:15 - 11:15 >> MORNING MOOD W ARIANA (BARN)	10:15 · 11:30 >> FIGHTING MONKEY w Anna Rose (BARN)	10:15 - 11:15 >> MORNING MOOD W ARIANA (BARN)	10:15 - 11:15 >> TVC COMPANY TOUR REPERTOIRE WITH ARIANA & LIVIA (BARN)		
11:15 AM							
11:30 AM	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK		
11:45 AM 12:00 PM	11:30 - 12:30 >> Flamenco w Anna (BARN)	11:30 - 12:30 >> Flamenco w Anna (BARN)	11:30 - 12:30 >> SWING DANCE W RAFAL (BARN)	11:30 - 12:30 >> SWING DANCE W RAFAL (BARN)	11:30 - 12:45 FIGHTING MONKEY w Anna Rose (BARN)		
12:15 PM							
12:30 PM							
12:45 PM							
1:00 PM	1 HOUR BREAK	1 HOUR BREAK	1 HOUR BREAK	1 HOUR BREAK	1 HOUR BREAK		
1:30 PM		1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (BARN)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (BARN)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (BARN)	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW w Brian (BARN)		
1:45 PM							
2:00 PM	1:30 - 3:00 BUILDING A SHOW						
2:15 PM	w Brian (BARN)						
2:30 PM							
2:45 PM							
3:00 PM	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK	15 MIN BREAK			
3:15 PM				3:15 - 4:30 CHOREOGRAPHY	3 -5 PREP FOR FINAL SHOW /		
3:30 PM	3:15 - 4:30 CHOREOGRAPHY	3:15 - 4:30 CHOREOGRAPHY	3 - 4:30 >> FLYING LESSONS	LAB W ISA (STAGE) 3:00 - 4: 30 FLY LESSONS (3 people	EAT @ RAILTRAIL CAFE (Additional Fly Practice		
4:00 PM	LAB W ISA (STAGE)	LAB W ISA (STAGE)	(6 people only)	LAB W ISA (STAGE) 3:00 - 4: 30 FLY LESSONS (3 people only) + AFTERNOON MOVIE TIME / PIZZA PARTY / SET UP DANCE PARTY	Sessions if needed)		
4:30 PM							
5:00 PM							
5:30 PM				*NEW TIME* 5-7 PM DANCE PARTY: CHOOSE YOUR FAVORITE DECADE	*NEW TIME* - 5PM - 7PM >> SUMMERDANCE FINALE		
				MEMOS: Don't forget to pack \$5 for pizza dinner! (or pack dinner)	MEMOS: Rail Trail Cafe is open. You may send your child with \$ to order lunch / dinner / snacks throughout the exd day.		