ABCDEFGHIJKL
1
2
3
4
Procesi i vendimmarrjes në dhënien e lejeve për ndërtim për vitin 2020
5
6
#Data e lëshimit të lejesPronari / Pronarët (Përfaqësuesi)Kompania / InvestitoriProjektuesiLagjaSipërfaqja totale ndërtimorePagesa totale e lejës së lëshuarEtazhitetiProjektiDokumenti në PDF i lejës së lëshuarSituacioni i ndërtimit
7
109.01.2020Besart Muharrem Bajrami"Shqipdoni" shpkVM Project shpk
Rruga "Besim Mala", Nr.53, Gllogoc720 m²936€P+2Objekt Afarist Banesor individual
Leja e NdertimitSituacioni
8
229.10.2019Sabrije Islami & Hisen IslamiSabrije IslamiN.P.N Inzhinjering
Ruga "Besim Mala", Gllogoc267.12 m²347€P+1Objekt Banim IndividualLeja e NdertimitSituacioni
9
323.01.2020BAU Market shpk
Bajram Gashani
AL Trade Holding L.L.C
AL Trade Holding L.L.C
Rruga "Mentor Morina", Komoran756 m²983€P+0Objekt Afarist
Leja e NdertimitSituacioni
10
406.04.2020Nazif ZariqiNazif ZariqiL’PLAN Architects sh.p.k
Rruga "Besim Mala, Nr. 25, Gllogoc99 m²129€P+1Objekt Afarist BanesorLeja e Ndertimit
11
514.07.2020Nehat (Xhemajl) Rexhepi Nehat RexhepiN.P.N Inzhinjering
Rruga "Bejtë Rexhepi" Nr.17, Poklek733.78 m²954€P+1Objekt AfaristLeja e Ndertimit
12
615.06.2020Naim HalilajGllogocVM Project shpk
Rruga "Miftar Asllani", Gllogoc195.06 m²255€P+1Objekt Banim IndividualLeja e Ndertimit
13
726.08.2020
Drejtoria Komunale e Arsimit Kopsht për fëmijë
Gllogoc
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë
Rruga "Xhevat Demaku", Gllogoc1775.32 m²Lirohet nga taksaP+1Objekt Kopsht për fëmijëLeja e Ndertimit
14
830.11.2020Bekim QorriGllogocN.P.N Inzhinjering
Rruga "Antigona Fazliu", Gllogoc313.1 m²407€P+1Objekt IndividualLeja e Ndertimit
15
914.12.2020Komuna e GllogocitGllogocStudio Hapsira shpkRruga "Fehmi e Xhevë Lladrovci", Gllogoc617.1 m²Lirohet nga taksaB+P+1Rindërtim i objektit të KomunësLeje e Ndertimit
16
1014.08.2020Elmaz & Hana ElshaniGllogocAq Architecture 811419309Rruga "Selman Demiqi", Gllogoc279.49m²363€P+1Objekt individualLeje e Ndertimit
17
18
0
19
20
21
22
23
Procesi i vendimmarrjes në dhënien e lejeve për ndërtim për vitin 2021
24
25
#Data e lëshimit të lejesPronari / Pronarët (Përfaqësuesi)Kompania / InvestitoriProjektuesiLagjaSipërfaqja totale ndërtimorePagesa totale e lejës së lëshuarEtazhitetiProjektiDokumenti në PDF i lejës së lëshuarSituacioni i ndërtimit
26
122.02.2021Bukurije HaxhiuGradicVM Project shpk Gradicë225 m²100€P+0Fermë e PulaveLeje ndertimi
27
205.02.2021Rezarta ProkshiVerbovcEKO Bulding Projekt shpkPrishtinë149.24m²100€P+0Fermë e PulaveLeje ndertimi
28
301.04.2021Mirjeta RamadaniZabel i EpermeEKO Bulding Projekt shpkPrishtinë149.24100€P+0Fermë e PulaveLeje ndertimi
29
430.04.2021Alban PrenkuGllogocGraniti Konstrukcion shpkRruga "Rrahim dhe Nexhmedin Prokshi"175.33m²228€P+0Objekt individualLeje ndertimi
30
520.05.2021Mehdi GjokaGllobarN.P.N InzhinjeringGllobar "Mahalla e Binakve"268.22m²349€P+0Depo univerzale Leje ndertimi
31
620.05.2021Milaim Prokshi dhe Ylbere ProkshiGllogocVM Project shpk Rruga "Rrahim dhe Nexhmedin Prokshi"186.64m²243€P+1+NKObjekt individualLeje ndertimi
32
728.05.2021Brahim Selim ZogajKomoranHB & KUQIRruga "Nezir Zogaj"310.40m²404€P+1Objekt individualLeje ndertimi
33
824.05.2021Ismet QorriGllogocN.P.N InzhinjeringRr. "Asllan Fazliu"146.70m²191€P+1Objekt individualLeje ndertimi
34
903.06.2021Ismail BajraktariGllogocN.P.N InzhinjeringRr. "Arben Bajraktari"225.95m²294€P+1Objekt individualLeje ndertimi
35
1020.05.2021Tahire HetaGllogocN.P.N InzhinjeringRr. "Smajl Heta"122.88 m²160€P+0Objekt individualLeje ndertimi
36
1107.06.2021Bujar HajdiniKomoranN.P.N InzhinjeringRr. "Hamdi Gruda"73.5m²96€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
37
1207.06.2021Burim Leci, IP Kos ShpkGraçanicëCoorperation Architecture shpkPrishtinë1215.23m²1,579.80€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
38
1311.06.2021Elkos GroupPejëElkos Project Construction"Rr. Nexhdet Basha" - Pejë2215.96m²2,881€P+1Objekt afaristLeje ndertimi
39
1411.06.2021Express StorePejëElkos Project Construction"Rr. Nexhdet Basha" - Pejë992.49m²1,290€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
40
1521.06.2021Arbnor QelaGllogocVM Project shpkRr." Jasharjave"627.71m²816€P+2Objekt individualLeje ndertimi
41
1623.06.2021Sylejman ImeriKomoranGllareva Project shpkGllogoc140 m²182€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
42
1708.07.2021Nazif GjinofciGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc16.36m²21€P+0Objekt garazhëLeje ndertimi
43
1813.07.2021Agim KastratiKomoranN.P.N InzhinjeringGllogoc60m²78€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
44
1916.07.2021Shaban LimaniGllogocMetric Architecture shpkGllogoc150.05m²195€P+1Objekt individualLeje ndertimi
45
2016.07.2021Burim Leci, IP Kos ShpkGraçanicëCoorperation Architecture shpkPrishtinë7921.61m²10,298.09€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
46
2105.08.2021Muhamer IbriqiKomoranN.P.N InzhinjeringGllogoc266.38m²362€P+0Objekt individualLeje ndertimi
47
2228.07.2021Shemsi RexhepiKorrotice e PoshtmePro Plans architecture shpkGllogoc28.95m²37.64€MbulojeObjekt individualLeje ndertimi
48
2328.07.2021Xhavit HamzaShtrubullovëN.P.N InzhinjeringGllogoc187.40m²100.00€P+1Objekt individualLeje ndertimi
49
2409.07.2021Avdullah MehmetiGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc50m²65.00€P+0Objekt afarist i perkohshëm autolarjeLeje ndertimi
50
2528.07.2021Adem dhe Albana DurmishiKomoranARTE ing shpkGllogoc229 m²297.70€P+1Objekt individualLeje ndertimi
51
2628.07.2021Xhezahir HamzaShtrubullovëN.P.N InzhinjeringGllogoc147.92m²100.00€P+1Objekt individualLeje ndertimi
52
2710.08.2021Besnik ZekajGllogocGllareva ProjectGllogoc51.9m²P+0Objekt garazhëLeje ndertimi
53
2801.09.2021Drejtoria Komunale e ArsimitGllogocN.N.P Proart shpkPrishtinë1500m²P+1Qerdhe - Kopsht për femijëLeje ndertimi
54
2910.09.2021Bekim BaliuPoklek i RiGiza Architecture shpkGllogoc150m²195.00€P+0Depo e materialitLeje ndertimi
55
3010.09.2021Fadil MisiniKorrotice e PoshtmeFB architectGllogoc312.33m²100.00€P+1Objekt individualLeje ndertimi
56
3101.09.2021Gezim MurteziShtrubullovëN.P.N InzhinjeringGllogoc270.77m²352.01€P+1Objekt individualLeje ndertimi
57
3203.09.2021Shkelçen SylajTërnacViera ProjectGllogoc1292m²1,679.60€P+1Objekt afaristLeje ndertimi
58
3306.09.2021Floralba AvdullahuKorrotice e PoshtmeVM Project shpk Skenderaj218.34m²100.00€P+NKObjekt individualLeje ndertimi
59
3406.09.2021Menar PetrolKomoranN.P.N InzhinjeringGllogoc558m²726.40€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
60
3513.09.2021Ismet FazliuGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc228m²296.40€P+1Objekt individualLeje ndertimi
61
3615.09.2021Naim HetaGllogocVM Project shpk Skenderaj137m²178.10€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
62
3727.09.2021Shpend ZogajGllogocADD Project shpkPrishtinë83 m²107.90€P+2Objekt individualLeje ndertimi
63
3801.10.2021Feriz SmakajGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc304m²395.20€P+1Objekt individualLeje ndertimi
64
3912.10.2021Ajet QorriGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc105.60m²137.28€P+0Objekt individualLeje ndertimi
65
4014.10.2021Jetullah JetaPlluzhineGiza Architecture shpkGllogoc2090m²2,717.00€B+P+1Objekt individualLeje ndertimi
66
4118.10.2021Petrol KabashiPrishtinëN.P.N InzhinjeringGllogoc716.03m²930.84€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
67
4222.10.2021Ardian HetaGllogocAlfa Product shpkPrishtinë1415.823m²1,840.57€P+3Objekt individualLeje ndertimi
68
4327.10.2021Mahmut MehmetiShtrubullovëN.P.N Inter ProjectGllogoc182.39m²i liruarP+NKObjekt individualLeje ndertimi
69
4427.10.2021Mahmut MehmetiShtrubullovëN.P.N Inter ProjectGllogoc163.43m²i liruarP+NKObjekt individualLeje ndertimi
70
4502.11.2021Aktiv ShpkGllogocN.P.N InzhinjeringGllogoc2535m²1,275.50€B+P+3Objekt afaristLeje ndertimi
71
4623.11.2021Ramadan BytyqiÇikatovë e ReVM Project shpk Skenderaj266.25m²346.26€P+1Objekt individualLeje ndertimi
72
4709.12.2021Liridon HasiGllogocMetric Architecture shpkGllogoc388.85 m²505.50€P+1Objekt afaristLeje ndertimi
73
4825.11.2021Lulzim ArllatiTërstenikGllareva ProjectGllogoc726 m²943.80€P+2Objekt afaristLeje ndertimi
74
4923.11.2021Jetullah JetaPlluzhinëN.P.N InzhinjeringGllogoc212.60 m²276.38€P+0Objekt afaristLeje ndertimi
75
5024.11.2021Fadil MisiniKorroticë e PoshtmeGF Architects shpkGllogoc155 m² 201.50€P+0Objekt banimiLeje ndertimi
76
5121.12.2021Raif Fetahu, Drita FetahuKorroticë e PoshtmeMetric Architecture shpkGllogoc178.56 m²100.00€P+0Objekt i banimit individualLeje ndertimi
77
5222.12.2021Gani YmeriPoklek i RiGllareva ProjectGllogoc567.69 m²738.00€P+2Objekt afarist autoservis dhe banimLeje ndertimi
78
5323.12.2021Januz RrahmaniÇikatovë e ReN.P.N InzhinjeringGllogoc1011.42 m²1,314.85€P+2Objekt afarist banesorLeje ndertimi
79
5430.06.2021Kujtim Gjevori, SCAMPA shpkKorroticë e EpërmeGH Architects shpkPrishtinë2314 m²2,314.00€B+PFabrikë për përpunimin e qeseveLeje ndertimi
80
5516.04.2021Sadik QorriGllogocMontazhe Terase
81
5603.06.2021Kushtrim TahiriKorrotice e PoshtmeMbi-Ndertim
82
5703.06.2021Rruga Ilaz KodraGllogocNdertimi i rruges Ilaz Kodra
83
5823.06.2021Agron AhmetiZabel i UletRestaurant P+0
84
5925.06.2021Xhevdet BajraktariGllogocObjekt Banimi P+1
85
6025.06.2021Behar ZymberiGllogocObjekt Banimi P+1
86
6128.06.2021Xheladin HetaGllogocObjekt Banesor P+0
87
6228.06.2021Selim RamajCikatove e ReObjekt Afarist P+0
88
6330.06.2021Adem KiqinaGllogocObjekt afarist P+1
89
6402.07.2021Ferat BublakuZabel i UletMbi-Ndertim
90
6502.07.2021Muhamet AjaziKomoranObjekt Banimi
91
6608.07.2021Ardian Hajzer RexhepiKorrotice e PoshtmeObjekt Banimi
92
6708.07.2021Sherif MurteziShtrubullovëMbi-Ndertim
93
6829.07.2021Habib MiftariGllogocObjekt Afarist - Butik
94
6904.08.2021Qazim StoliqiGllogocObjekt Banimi
95
7001.09.2021Drejtoria Komunale e Arsimit - Obj.KomoranKopsht per Femije P+1
96
7117.09.2021Ekrem ElshaniGllogocShfrytezim i Terases Verore
97
7208.10.2021Leonard IsufiGllogocKafe Bar
98
7321.11.2021Ideal ShalaKorrotice e EpermeObjekt ekonomik Administrativ P+2
99
Procesi i vendimmarrjes në dhënien e lejeve për ndërtim për vitin 2022
100
#Data e lëshimit të lejesPronari / Pronarët (Përfaqësuesi)VendbanimiProjektuesiLagjaSipërfaqja totale ndërtimorePagesa totale e lejës së lëshuarEtazhitetiSituacioni i ndërtimit