STUDENT'S COMMENT: TEACHING & LEARNING (Responses)
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXY
1
TYPE YOUR NICKNAMETYPE YOUR COMMENTGTO RESPONSE
2
Bil Air Letrik
Saya suka
3
BazuchanClass Dr Yusmady the best. Confirm A
4
LanDr yus terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
5
WijebongSir nak lagi sticker dank
6
CikaLect okay je tapi saya ngantuk.
7
SyahDr Yusmady terbaik
8
Altaf NawiCool Lect and understanding the topic very well with dr yusmady
9
Ain Class was fun
10
ShafiqSince 5years in UTeM... Dr Yusmady is the best lecturer i have ever met..
11
SyahDr Yusmady terbaik
12
SasiI’m enjoying every single lecture of Dr Yusmady. Terbaik πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘
13
ZeqKahoot meniru tak adil
14
AnepTerbaik DrπŸ‘πŸΌ
15
Naqiuddin Best! Kelas habis awal
16
AmirullahDr Yusmady terbaikk
17
Org tido itu
Thanks for always waking us when we ter-sleep
18
Nabil izamDr yusmady terbaik... mudah faham
19
EzBanyakkan kongsi real life thermo problem dan example from past years
20
AMIRUL AJIQ
tengs :)
21
KHONGInteresting and competing class (champions league)
22
AzraOk je
23
Meor AmirGood explaination
24
Mal DANKSaya harap ada rezeki dapat batch code.
25
immI still got no badge
26
Cik BungaSesungguhnya, sy memahami apa yang Dr Yusmady ajar :) Kelas Dr santai je.
27
hwrPengajaran yang menarik dan penjelasan yang jelas.
28
YepCara pengajaran yang baik dan bagus
29
Just4Fun Dr rajin!!! Nais!!!
30
Budak Sg Buloh
Kelas dr Yusmady terbaik, tapi kena ubah sikit slide sbb bnyk student kata tak berapa faham
31
James nak lagi banyak badges 😹
Lecturer terbaik hahaha
32
BinggI love thermodynamics 2 πŸ’•
Terbaik boh
33
yewGood, interesting and fun
34
ShaLike your teaching style
35
Aznil Hayat
Cara pembelajaran yang sangat menarik. Pensyarah menggunakan sistem lain daripada yang lain untuk membantu pelajar meningkatkan keinginan belajar Thermodynamics. Terima kasih Dr
36
AzrenBest learning lecture
37
azzim.sTerbaik chor...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻
38
HafiBestπŸ’ƒ
39
johnlec notes easy understand
40
boboslow skit ngajor boskur, skit ja, bereh boh
41
むクバルThe class is very happening and easy to understand
42
AYUI like the way the lecturer teaches in class.So far, I understand the lessons
43
FMTime base tu kalau tak ada kan, boleh?
44
FakhrulLecture easy to understand...need more batch
45
NazarCara mengajar OK. Tak cepat sangat tak lambat sangat.
46
azzim.sTerbaik chor...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻
47
BugiwaraThermo best.. Cara mengajar lain dari yg lain..
48
SlackWant more mystery badges
49
CalpissSaya suka cara Dr mengajar dalam kelas. Tapi berkenaan dengan kuiz online sy tidak berapa minat. Sbb ada time limit menyebabkan saya terkejar untuk buat dan tersalah kira dan lost Internet connection . Sy lebih suka Dr buat kuiz dalam kelas.
50
HakimiI am very pleasant and enjoy Dr Yusmady thermo class πŸ™†πŸ»β€β™€οΈπŸ™†πŸ»β€β™€οΈ
51
IziEnjoyable moment. Fun lecture experience. Best!
52
I wan Badge
Time based shouldn't be applied in quiz where deduct student mark, but its encourage to judge the rank with time. Mean dont deduct mark....
53
SamThe teaching is more efficient when doing more example.
54
Saya handsome
Cara mengajar okay, yang penting dr handsome sama mcm saya.
55
Mr. BAHAYE
Cara penyampaian yg menarik. Dari segi olahan yg mantap. Dr Yusmady terbaik
56
-buayalagenda-
Kemah keming ngajor bosku
57
Encik Amin
Dr is the best lecturer ive ever met man, keep it lowkey but steady, easy to comprehend and healthy competitive environment, madting. kemah keming
58
AMdr mengajar memang ngam
59
PikaYour class is so awesome. Penerangan Dr sangat mendalam dan saya mampu memahami setiap topik dengan mudah.
60
ElnathThermo 2 is awsome!!
61
Mr KHopefully next time, there is no quiz scored depending on the time taken. Bcz some students able to answered it correctly but still not manage to get full mark.
62
BugiwaraThermo best.. Cara mengajar lain dari yg lain..
63
NSTime based quizzes are too stressful.
64
Saya handsome
Cara mengajar okay, yang penting dr handsome sama mcm saya.
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...