Training/ Program	Duration	Scheduled on	Details
Beginner Training	1 Hours Session	Saturday,Sunday	Mainly for Beginners . Fast Track (Two sessions per day) & Normal Track (One Session Per day) . Followed by 30 minutes for Q&A
Advanced Training	1 Hours Session	Saturday,Sunday	Mainly for Advanced learner . Fast Track (Two sessions per day) & Normal Track (One Session Per day) . Followed by 30 minutes for Q&A
Hands-On Program	1 month (20 Hours)	Weekdays	Mainly for more Hands-on Experience. SME/Senior consultant will provide 1 hour daily (total 20 hours per month).
Intership Program	1 year (8 hours per day)	Weekdays	Mainly for Freshers for more Hands-on and project Experience. Will be closely working with SME/ Senior Consultant. Intern should be available 8 hours a day.
Consulting Program	10 Hours	Friday, Saturday, Sunday	Mainly for Customers & Consultants. Hours should be booked in advance (included Discussion, requirement/document understanding, POC development and presentation)
Read more about Our	^r Training & Programs in t	his video	

Domain	Training/Program	Code	Training/Program Start Date	Registration End Date	Related Link	Details (Time in IST- Indian Standard Time (UTC +5:30))	Traing dates	Remarks
SAC	Beginner Training	SAC_B_2409_1	Sep'2024	Sep'2024	Training Structure Link	Pace : Fast Track. Hours : 2 hours per day> 2 Sessions(1 hour each). Day & Time : Saturday 19:00 to 21:00 (2 hours) Training + 21:00 to 21:30 (30 minutes Q& A) Sunday 19:00 to 21:00 (2 hours) Training + 21:00 to 21:30 (30 minutes Q& A)	2 y y y y y y y y y y y y y y y y y y y	1st day Training is free for all
SAC	Advanced Training	SAC_A_2409_1	Sep'2024	Sep'2024	Training Structure Link	Pace : Normal Track . Hours : 1 hours per day> 1 Session(1 hour each) . Day & Time : Saturday 22:00 to 23:00 (1 hours) Training + 23:00 to 23:30 (30 minutes Q& A) Sunday 22:00 to 23:00 (1 hours) Training + 23:00 to 23:30 (30 minutes Q& A)	Do to to the set of th	1st day Training is free for all
SAC	Advanced Training	SAC_A_2409_2	Sep'2024	Sep'2024	Training Structure Link	Pace : Fast Track. Hours : 2 hours per day> 2 Sessions(1 hour each). Day & Time : Saturday 19:00 to 21:00 (2 hours) Training + 21:00 to 21:30 (30 minutes Q& A) sunday 19:00 to 21:00 (2 hours) Training + 21:00 to 21:30 (30 minutes Q& A)	Part of the part o	1st day Training is free for all
SAC	Hands-On	SAC_H_2409	Sep'2024	Sep'2024	About Our Training & Programs	Daily one hour Guidance for the Hand-on will be provided . Only on Weekdays. Day & Time : Monday to Friday between 18:00 to 20:00 (1 Hour per day)	worder or Frider	
SAC	Intership	SAC_I_2409	Sep'2024	Sep'2024	About Our Training & Programs	Mentoring. Only on Weekdays. Day & Time : Monday to Friday between 09:00 to 20:00 (8 Hours per day).	Worder Childred	
SAC	Consulting	SAC_C_2409	1-Sep-2024	15-Sep-2024	Blog Link	Book the Consulting hours in advance. 10 Hours should be consumed with-in a month Day & Time : Monday to Friday 18.00 to 20:00 (2 Hours) Saturday 13:00 to 17:00 (4 hours) Sunday 13:00 to 17:00 (4 hours)	Nerwood Cardon	
>	Registration Link Mention the Training code in the Registration.			Registraion.	Timezone Converter	Use the time Zone convertor to check the training time in your local time zone.		