ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
Day 1: February 2021 schedule
2
Document Notes: For Table go to cell A3, times are indicted in Austalian Eastern Daylight Time in Column A, European Central Eastern Time in Column B, US Eastern Standard Time in Column C
3
Time (AEDT)Time (Europe CET)Time (US EST)TypeProgramDuration
4
8:00 am to 8:30 am
2nd February 2021
10:00 pm to 10:30 pm
1st February 2021
4:00 pm to 4:30 pm
1st February 2021
Special EventsWelcome to Country by Parbin-ata Carolyn Briggs AM30 minutes
5
8:30 am to 10:00 am
2nd February 2021
10.30 pm to 12:00 pm
1st February 2021
4:30 pm to 6:00 pm
1st February 2021
Special EventsIndigenous Keynote: Articulatory, Respectful Service Design by Professor Uncle Norman Sheehan and Dr Tristan Schultz90 minutes
6
10:00 am to 11:30 am
2nd February 2021
12:00 pm to 1:30 am
1st to 2nd February 2021
6:00 pm to 7:30 pm
1st February 2021
Special EventsPatterning Place by Dr Tristan Schultz90 minutes
7
5:00 pm to 5:45 pm
2nd February 2021
7:00 am to 7:45 am
2nd February 2021
1:00 am to 1:45 am
2nd February 2021
Short PapersDesigning in response to Indigenous sovereignties by Peter West

Experimenting with design tools for just public services by Paula Hardie

What the Popol Vuh can teach design by Ricardo Sosa
45 minutes
8
6:00 pm to 8:00 pm
2nd February 2021
8:00 am to 10:00 am
2nd February 2021
2:00 am to 4:00 am
2nd February 2021
WorkshopsCategorising people: tensions in critical approaches to design by Kate McEntee

Telling Stories: Moving beyond empathy tools to reciprocity by Giti Datt, Lucy Klippan, Helen Eason, Juanita Sherwood

Sounds good! Auditory representations in service design by Ana Kustrak Korper, Vanessa Rodrigues, Stefan Holmlid, Johan Blomkvist

Addressing echo chambers in Service Design with embodied methods by Josina Vink, Kaisa Koskela-Huotari, Martina Čaić

A new social design framework to challenge assumptions in research projects in LMICs by Chamithri Greru, Alison Prendiville
120 minutes
9
6:00 pm to 7:00 pm
2nd February 2021
8:00 am to 9:00 am
2nd February 2021
2:00 am to 3:00 am
2nd February 2021
Short PapersChallenges facing service design practitioners: a pilot study Johan Blomkvist, Vanessa Rodrigues, Tim Overkamp

Service Design Drinks Milan: a case of local community building around service design by Martina Rossi, Chiara Leonardi, Luca Molinari, Marihum Pernía Parra

Combining machine learning and Service Design to improve customer experience by Niko Reunanen, Zeynep Falay von Flittner, Virpi Roto, Kirsikka Vaajakallio

Towards a unified framework of service transformation elements by Tim Overkamp
60 minutes
10
7:15 pm to 8:15 pm
2nd February 2021
9:15 am to 10:15 am
2nd February 2021
3:15 am to 4:15 am
2nd February 2021
Long PapersDesigning an organisation’s design culture: How appropriation of service design tools and methods cultivates sustainable design capabilities in SMEs by Cathrine Seidelin, Stine Moeslund Sivertsen. Yvonne Dittrich

‘Not Invented Here’: Organizational misalignment as a barrier to innovation implementation in service organizations by Joannes Barend Klitsie, Rebecca Anne Price, Sicco C. Santema

Proliferating Service Design in a large multi-cultural IT organization – an inside-out approach by Ravi Mahamuni, Sylvan Lobo, Bhaskarjyoti Das
60 minutes
11
8:30 pm to 10:00 pm
2nd February 2021
10:30 am to 12:00 pm
2nd February 2021
4:30 am to 6:00 am
2nd February 2021
Thematic DiscussionsDesign enabling Plurality of Voices, Re-distribution of Power

Co-Chaired by Satu Miettinen and Amalia de Götzen

Panelists: Tristan Schultz, Joanna Rutkowska, Gabrielle Bendiner-Viani, Ricardo Sosa, Peter West
90 minutes
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100