KC16_SøndagKvart
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJK
1
2
KVARTFINALER SØNDAG
3
4
NrTidHjemmelag-BortelagDommerRes
5
381000Eik Tønsberg-VollenSamuelsen3-7
6
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
7
SpillernavnNicolai Sørdalen1Florian Jashari2
8
William Lilleengen1Kristian Mosveen2
9
Sander Moen Foss1Bastian Lewin Winther2
10
0Mohammed Haidan1
11
00
12
Eik Tønsberg starter friskt, men det er likevel Vollen som tar føringen i kampen etter en amerikansk straffe i det 6. minutt.
Dette inspirerer bortelaget, og de går direkte i angrep og presser Eik bakover på banen. I det 9. minutt gir dette uttelling, og ledelsen økes til 0-2 ved Kristian Mosveen.
Hjemmelaget greier ikke å få beina til å gå, og lar stort sett Vollen gjøre som de vil. 0-3 ved Jashari på amerikaner og deretter 0-4 ved Bastian Lewin Winther ved en lekker lobb.
Eik forsøker å løfte seg, og dette lykkes de med; 1-4 ved Nicolai Sørdalen etter en glimrende enkeltprestasjon.
Det er likevel Vollen som er giftigst i denne perioden, og spiller seg til flere store sjanser etter agressivt og høyt press. Eik er imidlertid heldige og greier å ri av stormen.
Tempoet roer seg nå betraketlig ned, med spill som bølger frem og tilbake uten at noen av lagene greier å etablere noe klart overtak.
I det 20. minutt får Eik frispark i gunstig posisjon og William Lilleengen tar fart. Skuddet plasseres dessverre like over, og stillingen er fortsatt 1-4. Dette ser likevel ut til på anspore hjemmelaget som nå lykkes med å legge press på Vollen.
William Lilleengen forsøker seg med et skudd fra spiss vinkel, og denne gangen lykkes han. 2-4, og Eik øyner en sjanse til å snu kampen.
Eik fortsetter det høye presset, og Vollen greier knapt å komme seg ut av egen sone. I det 26. minutt får hjemmelaget nok et frispark i gunstig posisjon, og denne gangen er det Anders Gustavsen som skal prøve seg. Han dundrer ballen i tverrliggeren, og Vollen er nå heldig som fortsatt har ledelsen.
Eiks offensiv har kostet krefter, og Vollen utnytter kontringsmulighetene maksimalt; i løpet av tre minutter scorer de like mange ganger, og nå synes det håpløst for Eik Tønsberg.
Sander Moen foss på hjemmelaget nekter imidlertid å gi opp, og reduserer til 3-7, men tiden renner ut og Eik vinner til slutt 3-7.
13
391035Drammen FK-HaugfossSaggi5-1
14
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
15
SpillernavnLars Gunnar Martinsen2Martin Martinsen1
16
Orhun Selvi10
17
Thorleif Molvær10
18
Kevin van der Pool10
19
00
20
Lagene åpner forsiktig, og føler hverandre på tennene i åpningsminuttene. Det er likevel DFK som er først frempå, i det Sindre Horgen fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren.
Haugfoss virker tunge i beina, og greier ikke å skape noe fremover på banen. DFK er adskillig mer "på", og spiller seg til en enorm sjanse, der Njie nærmest står inne i målet og klinker ballen over.
Drammen FK fortsetter presset, og i det 7 minutt får de uttelling; Lars Gunnar Martinsen får ballen servert på sølvfat, og bredsider inn 1-0.
I det 10. minutt presser Drammen FK frem en amerikansk straffe, og denne er det kaptein Nemati som skal ta. Dessverre for DFK settes denne på utsiden, og stillingen er fortsatt 1-0.
DFK har overtaket, men makter ikke å omsette dette i scoringer til tross for flere store sjanser.
Hva har skjedd med Haugfoss i løpet av natten? Laget som var så friske i går ser ut til å være preget av stundens alvor, og makter knapt å forsere midtlinjen...
DFK spiller seg til nok en amerikaner i det 18. minutt, men Nemati brenner straffen igjen. Fortsatt 1-0, noe Haugfoss-gutta nå skal være meget fornøyde med slik kampen har utviklet seg.
Tempoet i er nå lavt, noe som gir Haugfoss muligheten til å spille seg inn igjen. De er frempå med et frispark i fin posisjon, men lykkes ikke å få uttelling. DFK skal passe seg nå, for ledelsen er knapp, og marginene er små.
DFK innser alvoret, og får sin tredje amerikaner etter 21 minutter. Denne setter Selvi sikkert bak Haugfoss sin Vollan, og stillingen er nå 2-0.
Haugfoss forsøker å svare, og går direkte i angrep. Dette resulterer i et frispark i gunstig posisjon, men skuddet går i tverrliggeren. Haugfoss er likevel med nå, og spillemessig fullt på høyde med DFK.
Men når Haugfoss presser høyere, åpner det seg kontringsmuligheter for DFK, og disse omsettes effektivt i scoringer. Martinsen og Molvær setter hver sin, og stillingen er 4-0 til DFK - kampen synes avgjort.
Haugfoss satser alt fremover i et siste desperat forsøk på å snu kampen, og lykkes; 4-1 ved Martin Martinsen, og alt håp er ikke ute.
Dessverre er det for kort tid igjen, og da Kevin van der Pool scorer DFKs femte mål, ebber kampen ut på stillingen 5-1.
21
401110Austad-SolbergSamulsen2-5
22
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
23
SpillernavnChristian Hillestad1Marius Jøranlid3
24
Bjørnar Lyngvi Sand1Joakim Lauritsen1
25
0Herem Ramadan1
26
00
27
00
28
Kampen åpnes i et forrykende tempo, og allerede i åpningsminuttene har begge lag store sjanser til å ta ledelsen. Viljen er imidlertid sterkere enn evnen, og ingen av lagene lykkes.
Tempoet senker seg, men sjansene fortsetter å komme på løpenden bånd. Den største har Austad, og Christian Hillestad chipper elegant over Solbergs Dogan; 1-0.
Solberg går direkte i angrep og presser frem et frispark i fin posisjon. Marius Jøranlid tar fart, og limer ballen oppe i krysset, utagbart for Austads keeper. 1-1, og Solberg har skapt balanse i regnskapet.
Austads Sand får en gyllen mulighet alene med keeper etter å ha snappet ballen på Solbergs banehalvdel. Dessverre er han ikke kald nok i avslutningsøyeblikket, og ballen stryker solpen på utsiden.
I det 10. minutt skaffer Solberg seg amerikansk straffe. Joakim Lauritsen tar fart og plasserer ballen sikkert i keepers høyre hjørne. 1-2 til bortelaget.
Solberg er sterkest i denne fasen av kampen, mens Austad ligger lavt og satser på kontringer. Dette gir Christian Hillestad en mulighet alene med keeper, men Solbergs Dogan redder mesterlig.
I fotball kan det ofte være smart å gjøre ting enkelt, og stort enklere enn det Marius Jøranlid gjør det i det 19. minutt er det vanskelig å få til; fra 20 meter bredsider han ballen i målets sidevegg, 1-3.
Så er det Austads tur til å få amerikaner, og Sand gjør seg klar. Keeper forsøker å gjøre seg stor, men Sand er sikker og plasserer ballen enkelt oppe i nettaket. 2-3, og spenningen er tilbake i kampen.
Solberg forsøker å løfte seg høyere på bane, og lykkes til en viss grad med dette. Jøranlid fyrer av igjen, og Ramadan styrer ballen på "helikoptervis" inn bak Austads Skinnes. 2-4, og nå begynner Austad å få dårlig tid.
Austad gjør det de kan for å svare, og greier å spille seg til et par store sjanser uten at det resulterer i scoring.
I stedet er det Solbergs Jøranlid som nok en gang skyter fra langt hold og rett i mål. 2-5 og dette blir også sluttresultatet.
29
411145Svelvik-SteinbergSaggi4-2
30
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
31
SpillernavnMartin Dammen3Nicolai Johnsen1
32
John Reidar Jensen1Andreas Kristiansen1
33
00
34
00
35
00
36
Lagene åpner friskt, og spillet bølger uten at noen av dem greier å etablere et klart overtak.
Steinberg får en tidlig kontring som Nicolai Johnsen utnytter på mesterlig vis i det han vender bort Svelviks massive stopper Morten Fredriksen og klinker ballen opp i nettaket. 0-1.
Svelvik lar seg imidlertid ikke ryste, og går direkte i angrep med mange mann. Utligningen kommer etter seks minutter ved Svelviks mangeårige toppscorer, Martin Dammen.
Kampen går nå inn i en roligere fase, der ingen av lagene tør å risikere for mye fremover. Det skapes likevel sjanser på lange fremspill, uten at dette resulterer i scoringer.
I det 10. minutt provoserer Svelvik fram en amerikaner, og denne skal Martin Dammen ekspedere. Han er som vanlig sikker, og sender Svelvik opp i ledelsen, 2-1.
Scoringen motiverer Svelvik, og minuttet senere fyrer John Reidar Jensen av et skudd som sniker seg på innsiden. 3-1.
Steinberg har slett ikke tenkt til å gi seg uten sverdslag, og Andreas Kristiansen kommer seg fri på kanten og skyter fra spiss vinkel. 3-2, og kampen lever i aller høyeste grad.
Svelvik fortsetter å male på, og skaffer seg et frispark i fin posisjon. Brun Pedersen forsøker å plassere, men ballen går rett i muren.
Spillet bølger, men ingen av lagene greier å skape de helt store sjansene. Martin Dammen er farligst frempå for Svelvik, men lykkes ikke i å overliste Steinbergs Windsrygg.
Steinberg må frem på banen, og dette gir Svelvik mulighet til å kontre. Dette utnytter Martin Dammen i det 23. minutt, og på akrobatisk vis øker han Svelviks ledelse til 4-2 etter fint forarbeid fra Jensen.
I en siste desperat offensiv skaffer Steinberg seg frispark rett utenfor Svelvik sin målgård. Ballen går rett i muren, og nå synes det vanskelig for bortelaget.
Steinbergs Johnsen sender to av Svelviks spillere ut i pølsebua, men alene med keeper lykkes han ikke med å sette ballen i mål. Kun kort tid igjen av kampen nå.
I kampens siste minutt får Jensen en mulighet på halv volley. Han timer skuddet perfekt, men ballen ender i stolpen, og dermed ender kampen 4-2.
Loading...
 
 
 
Kvartfinaler
 
 
Main menu