KC16_SøndagSemi
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJK
1
2
SEMIFINALER SØNDAG
3
4
421220Vollen-SolbergSamulsen4-3
5
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
6
SpillernavnKrister Nilsen2Marius Jøranlid1
7
Kristian Mosveen2Dat Tan Le1
8
0Joakim Lauritsen1
9
00
10
00
11
Lagene spiller på trygghet i åpningen av kampen, og tør ikke å sende for mange spillere i angrep. Vollens Jahari forsøker seg med et skudd fra langt hold, og Solbergs keeper kan bare stå rolig og se på at ballen stryker stolpen på utsiden.
Flere skudd følger fra begge lagene, men ingen av dem ender opp som annet enn ufarligheter.
I det 5. minutt ender en lang klarering opp i beina på Vollens Krister Nilsen, som plutselig befinner seg alene med Solbergs utrusende keeper. Han lobber ballen elegant i mål, og sender hjemmelaget i ledelsen, 1-0.
Solberg skaffer seg en amerikaner, og denne er det Marius Jøranlid som skal ekspedere. Han tar fart og plasserer utligningen sikkert i mål bak Vollens Sundene. 1-1.
Kampen preges nå av lavt tempo, og ingen av lagene ser ut til å være interessert i å ta føringen.
Vi på tribunen ønsker oss litt mer action, og Marius Jøranlid prøver seg med et skudd fra langt hold. Skuddet er bra utført, og med litt mer flaks ville det sneket seg på innsiden av stanga i stedet for på utsiden.
Etter 15 minutter setter Solberg fart på ballen, og på mesterlig vis sender Dat Tan Le Solberg i ledelsen, 1-2.
Scoringen ser ut til å vekke bortelaget som vinner ballen etter avspark og går direkte i angrep. Joakim Lauritsen blir sistemann på ballen, og øker Solbergs ledelse til 1-3.
Endelig blir det liv i kampen da Vollen må angripe. I det 21. minutt presser de frem et frispark, og dette ekspederer Kristian Mosveen i mål. 2-3, og matchen er fortsatt åpen.
Vollen er nå skikkelig i støtet, og scorer to kjappe i løpet av like mange minutter. 3-3 ved Mosveen og 4-3 ved Nilsen. Nå er det Solberg som må fram på banen.
Solberg får frispark i farlig posisjon, men Jøranlid går for kraft og banker ballen rett i muren.
Med kun kort tid igjen, sender Solberg alle mann i angrep, og Gabrielsen får sjansen fra spiss vinkel. Ballen stryker stolpen og stillingen er fortsatt 4-3 til Vollen.
Vollen kontrer igjen og igjen, men er unøyaktige og greier ikke å øke ledelsen.
Kampen ender dermed 4-3 til Vollen, som dermed blir årets første finaleklare lag.
12
431255DFK-SvelvikSaggi10-2
13
Banens beste:Målscorer0Målscorer0
14
SpillernavnDidrik Storskogen3Martin Dammen2
15
Kevin van der Pool10
16
Kasim Al10
17
Orhun Selvi20
18
Jan Hugo Simonsen20
19
Mohammed Nije10
20
Åpningen preges av lavt tempo, inntil DFKs kaptein Nemati setter fart og tar med seg ballen fra egen banehalvdel og avanserer. Etter en vegg med Molvær befinner han seg plutselig alene med Svelviks keeper. Dessverre for DFK greier han ikke å overliste Jensen i Svelviks mål, og returen settes også over.
DFK har imidlertid kommet i gang, og Didrik Storskogen sender hjemmelaget i føringen i det 3. minutt, etter fantastisk forarbeid av Molvær.
Svelvik lar seg ikke stresse, og minuttet etter blir de snytt for en amerikaner da DFKs Nemati tupper ballen over eget mål.
I stedet går DFK i angrep og øker sin ledelse ved Kevin van der Pool. 2-0, og Svelvik er under press.
I det 6. minutt må Svelviks Morten Fredriksen ty til ulovligheter for å stoppe Didrik Storskogen. Det påfølgende frisparket ekspederer Storskogen på mesterlig vis i mål, og stillingen er nå 3-0.
DFK har virkelig fått sving på spillet nå, og minuttet etter øker Kasim Al DFK sin ledelse til 4-0. Nå er veien lang for Svelvik.
Svelvik forsøker å svare, og i det 9. minutt skaffer de seg en amerikaner. Martin Dammen er rutinert, og runder DFKs Mathias Finnestrand enkelt. 4-1.
Så er det DFK sin tur til å få amerikaner, og denne plasserer Orhun Selvi sikkert bak Svelviks Jensen. 5-1.
Nå kommer amerikanerne på løpende bånd, og Martin Dammen overlister nok en gang Finnestrand i DFKs mål. 5-2.
Orhun Selvi får sjansen på amerikaner igjen, og lobber ballen elegant i mål. 6-2.
I det 14. minutt gjør Svelvik jobben enda tyngre for seg selv, i det Brun Pedersen må forlate banen etter direkte rødt kort. Nå virker oppgaven nærmest umulig for bortelaget.
Med en mann mer på banen triller DFK kula mens Svelvikspillerne løper i mellom og jager ballen.
Svelvik sliter seg nå ut, og greier ikke å henge med i svingene når DFK setter fart. 7-2 settes av Jan Hugo Simensen etter at Svelvikforsvaret er totalt utspilt.
Nå er det i praksis enveiskjøring, når DFK har Svelvik hengende i tauene. Sjansene kommer på løpende bånd, og det er bare udyktighet i avslutningsøyeblikket som gjør at DFK ikke øker ledelsen ytterligere.
Svelvik skal har cred for ikke å gi opp, men det blir vrient med en mann mindre på banen. DFK øker ledelsen nok en gang til 8-2 ved Simonsen.
9-1 Mohammed Nije.
10-2 Didrik Storskogen, og dette blir også sluttresultatet.
Loading...
 
 
 
Semifinaler
 
 
Main menu