MBJJYF 2019 Schedule
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAAB
1
2
3
4
5
Monday 14th
6
7
OutsideYoga Room AYoga Room BBJJ Room
8
12:00 PM
9
1:00 PM
10
2:00 PM
11
3:00 PMOFFICIAL ROOM CHECK IN @1500 BUT COME TO THE HOTEL ANYTIME
12
3.30 PMOpen Mat - gi/nogi - 150mins - @1530
13
4:00 PMYin Yoga - Chocolako - 60min @1600Yoga Flexibility & Mobility - Berenice - 90min @1630
14
5:00 PM
15
6:00 PMGuided Meditation - Mary - Calling down the Moon 60min @1800
16
7:00 PMFULL MOON PARTY
Mario Bazouri DJ - @1900 - Yang pool
WELCOMING SPEECH & PAELLA PARTY BY THE YANG POOL @1930 Open Silent Space from 1900WELCOMING SPEECH & PAELLA PARTY BY THE YANG POOL FROM 1930 FOR EVERYONE.
17
8:00 PM
18
9:00 PM
19
10:00 PM
20
11:00 PM
21
12:00 PM
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tuesday 15th
31
32
OutsideYoga Room AYoga Room BBJJ Room
33
7.30 AMMorning Yoga Flow - Berenice - Yin side - 90min @0730Open Silent Personal Meditation SpaceEarly Open Mat for drilling / rolling
34
Breakfast 0800 to 11008:00 AMFree Diving - Julian - 3.45 hours @0800 - meet by the sea near the Yang pool
35
8.30 AM
36
9:00 AMYoga for BJJ Athletes - Jack - 60mins @0900Ross Nicholls -no gi 90min @0900 Leg locks
37
9.30 AM
38
10:00 AMWim Hoff Method - Luke - Yin Side - 150mins @1000Flow Yoga - focus on shoulders - Jelena - 90mins @ 1000
39
10.30 AMDan Strauss - no gi 90mins @1030 Guillotines
40
11:00 AM
41
11.30 AMTantric Hatha Vinyasa - 'Unleashing Source Energy' - Mary - 90mins @ 1130
42
12:00 PMMauricio Gomes - gi - 90mins @1200 Closed Guard sub and sweeps, Open Guard sweeps. Workshopping the positions, Q&A
43
12.30 AM
44
1:00 PMQuiet Open Practice Space @1300
45
1.30 PMOpen Mat -90mins @1330
46
2:00 PM
47
2.30 PM
48
3:00 PMFree Diving Theory Class - Julian - 90mins - Meet by the central fountain up on the terraceEmpowering Vinyasa Flow - Rachel - 90mins @1500Beginners BJJ - Joe Notebaert - gi/nogi - 60mins @1500
49
3.30 PM
50
4:00 PMMario Bazouri - gi - 90mins @1600
51
4.30 PMFree Diving - Julian - 90 mins @1630 - meet by the sea near the Yang pool
52
5:00 PMGong Bath - Marco - Yin side - 60mins @5pm
53
5.30 PMLilo Asensi - gi - 90mins @1730
54
6:00 PMRebirth Meditaiton Alexzandra 60mins @1800
55
6.30 PM
56
7:00 PMClark Gracie -gi- 90min @1900 Omoplatas
57
7.30 PM
58
8:00 PM
DJ Mario Bazouri - 8pm - Yang pool
Slow Vinyasa Flow - Choclako - 90mins @2000
59
8.30 PMOpen Matt - gi/nogi - 90mins @2030
60
9:00 PM
61
9.30 PMOpen Practice / Mediation Space from 2130
62
10:00 PM ALUNA - 10pm Yang Pool
63
11:00 PM
64
12:00 PM
65
66
67
68
69
70
71
72
Wednesday 16th
73
74
OutsideYoga Room AYoga Room BBJJ Room
75
7.30 AMRise and Shine Flow Linda - Linda - Yin side - 90min @0730Open Silent Personal Meditation SpaceEarly Open Mat for drilling / rolling
76
Breakfast 0800 to 11008:00 AMFree Diving - Julian - 3.45 hours @0800 - meet by the sea near the Yang pool
77
8.30 AM
78
9:00 AMYoga for BJJ Athletes - Jack - 60mins @0900Clark Gracie - No-Gi - 90mins @ 0900 Omoplatas
79
9.30 AM
80
10:00 AMShoulder Flexibility and Mobility Workshop - Alexzandra - 90mins @1000
81
10.30 AMLilo Asensi - gi - 90mins @1030
82
11:00 AM
83
11.30 AMFlow Yoga - Focus on hips - Jelena - 90mins @1130
84
12:00 PMMauricio Gomes - gi - 90mins @1200 Half guard bottom attacks and sweeps. Workshopping the positions, Q&A
85
12.30 PMBeginners Acro Yoga - Lilo & Jack - 60mins @1230
86
1:00 PMQuiet Open Practice Space @1300
87
1.30 PMOpen Mat - 90mins @1330
88
2:00 PM
89
2.30 PM
90
3:00 PMFree Diving Theory Class - Julian - 90mins - Meet by the central fountain up on the terraceBeginners BJJ - Joe Notebaert - 60mins @1500
91
3.30 PM
92
4:00 PMWim Hoff Method - Luke - Yin Side - 150mins @1600Mario Bazouri - gi - 90mins @1600
93
4.30 PMFree Diving - Julian - 90 mins @1630 - meet by the sea near the Yang pool

Cacao Ceremony - Aluna Ritual Music - 3 hours @1630
94
5:00 PMGong Bath - Marco - Yin side - 60mins @5pm
95
5.30 PMRoss Nicholls - nogi - 90mins @1730 Leg Locks
96
6:00 PM Lay Low and Glow - Mary - Slow Flow/Yoga Nidra - 60mins @1800
97
6.30 PM
98
7:00 PMDan Strauss - nogi - 90mins @1900 Side Control Attacks
99
7.30 PMDeep meditative yin yoga class - Rachel - 90mins @ 1930
100
8:00 PM
Loading...