Отслабваме заедно
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
лв.
%
123
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
% Мазнини Легенда
2
Опасно за здравето<=10-13%
3
Атлети=14-20%
4
Редовно трениращи=21-24%
5
Нормални стойности=25-31%
6
Наднормено тегло>=32%
7
8
9
БМИ Легенда
10
BMI<16,5сериозно поднормено тегло
11
16,5<BMI<18,5поднормено тегло
12
18,5<BMI<25,0нормално тегло
13
25,0<BMI<30,0наднормено тегло
14
30,0<BMI<35,0затлъстяване първа степен
15
35,0<BMI<40,0затлъстяване втора степен
16
BMI>40,0затлъстяване трета степен
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...
 
 
 
легенда
Лист15
2018
май 2017
Лист16
Април 2017
Януари 2017
Март 2017
април 2016
юли 2017
юни 2016
август 2017
септември 2017
декември 2017
 
 
Main menu