GDL 2018 tavaszi félév - eredmények
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAABAC
1
Neptun kódFélévPontösszegzés3. óra - 2d4. óra - 3d5. óra - szubrutin, makró6. óra - paramscript7. óra - környezetfüggő elemek8. óra - grafikus editálás9. óra - nyílászárók I.10. óra - grafikus interfész11. óra - nyílászárók II.Nagyfeladat (5 * max 6 pont)
2
PontszámJegyZHKisfeladatNagyHFPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzéshaszn.kódmodellparamkompl.
3
SJ4QRZnincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Egyszerű, praktikus elem, ami arányosan változik A-B méret változásra. Az egyelőre nem használt paramétereket (Bed Height) érdemes elrejteni.3,5Jó az elem 3D geometriája. Bed Height paraméter nem használt de nincs elrejtve, nincs minden paraméterhez leírás rendelve, így felhasználói szepmontból nem elegáns. A paramétereket érdemes lenne csoportosítani. A pontszám 4,5 lenne, 1 pont levonással, mert ugyanaz a geometriája, mint egy másik házi feladatnak.
4
C3JF48nincs elég kisfeladatnem teljesítette05Szép, logikus, paraméterezhető 2D, összevág a 3D-vel. 4,5Szép, logikus elem. Kihúzott állapotban az ágy alatti lábak nem érnek fel az ágyig.
5
TRLXRQnincs elég kisfeladatnem teljesítette05Ötletes és szép elem és kód! A do-while ciklus használata helyes és indokolt a székekhez tartozó hosszméret számításánál, a székek kirajzolásánál viszont alkalmasabb lenne a for-ciklus _ia - ig és _ib - ig: nem kell akkor új változót felvenni (_ja és _jb)4Nagyon jó a Masterbe kiszervezés, átláthatóbb lett a kód is, a 3D jól illeszkedik a 2D-hez. Surface paramétereket jó volna használni, Leg és TableTop surface elérhető de nem hat semmire, magassági méreteket is jó lenne tudni állítani: ZZYZX-et, vagy székmagasságot, asztallap magasságot, esetleg ülésmagasságot. Lábakat jó lenne középről indulva ciklusban kiosztani.
6
CD3Y6Gnincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Használható, jó elem, bár az A-B paraméterekre nem reagál - de ez majd paraméterösszefüggéses órán is megoldható. Viszont így érdemes lett volna több méretet paraméterezhetővé tenni, mivel sok a fix méret. A paraméterek Leírása/Description-je vagy angolul legyen, vagy magyarul.5Jól használható elem. Sok a beégetett méret, amit 2D-ben és 3D-ben is használsz - ez önmagában nem baj, mivel elég összetett az elem. Viszont érdemes lenne kivezetni ezeket az értékeket egy-egy jól elnevezett változóba a Master scriptbe.
7
EUDTK6nincs elég kisfeladatnem teljesítette05Egyedi, ötletes elem és geometria, jól is működik! Beszédesebb paraméternevek hosszabb távon megtérülnek (v, x, y, z, w helyett látszódhatna a nevéből, hogy milyen méretet állít), paraméternevek angolul praktikusabbak (minden angolul van a kódokban)5Jól paraméterezhető, a 2D geometriájának megfelelő elem, jó paraméternevekkel és leírásokkal.
8
HRSSTFnincs elég kisfeladatnem teljesítette05Szép, logikus elem, ívekkel, ciklussal, A-B méretre rákötve, jól paraméterezhető és használható.5Szép, a 2D igényességének megfelelő elem. Az "r" paraméternév lehetne egy kicsit beszédesebb.
9
GHSWE9nincs elég kisfeladatnem teljesítette03Egszerű, de jó az alapötlet kisebb hibákkal: nincs kitöltése az asztalnak, mivel a 4. pontnál kontúrlezáró státuszt használtál. Vagy legyen 1 a státusz, vagy legyen még egy pontja. Az Asztallap kitöltés paraméter valójában háttértollat állít, a lábakat pedig jó lenne ciklusban megrajzolni.
10
BJYYHAnincs elég kisfeladatnem teljesítette04Egyszerű elem, a bPillow feltételhez tartozó transzformációk nincsenek visszatörölve. Így ha be van kapcsolva a bPillow, akkor a hotspotok arrébb ugranak és lehelyezéskor nem a lehelyezési pontban lesz az ágy sarka.3Jó az elem 3D geometriája. Bed Height paraméter nem használt de nincs elrejtve, félig angol fálig magyar az elem, nincs minden paraméterhez leírás rendelve, így felhasználói szepmontból nem elegáns. A paramétereket érdemes lenne csoportosítani. Check scriptre hibaüzenetet ad: panelThk helyett pnlThk maradt egy helyen a paraméternév. A pontszám 4 lenne, 1 pont levonással, mert ugyanaz a geometriája, mint egy másik házi feladatnak.
11
DVSBKJnincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Ötletes, jó, használható elem! Tabulálásra figyelj jobban, transzformációt töröld vissza, illetve a divider_on feltétellel egy szintre kiemelhető az i < _n feltétel a ciklusban4Jó alapötlet, de kicsit hiányos. A Divider Width nem hat a 3D-re, csak a 2D-re. A "Back Hight" nem hat semmire (nem is kell ide, ez a méret kiszámolható a ZZYZX-ből és a Base Height-ból). A Seat Height nem hat semmire - jobb lenne ezt használni a bevezetett "Base Hight" helyett. A "height" szavak el vannak írva.
12
GSXWRVnincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Szép, használható elem, jól tabulált kód, extra függvények jó használatával! Egymáson vannak kitöltések a back és arm polygonoknál, ezt a frame_fill értékének átírásával meg lehet szüntetni.4,5Jól működik, szép kód! Ha a Back On/Off kapcsolót kikapcsolom, nem hat a ZZYZX állítás a modellre. A Seat, Back, Arm width paramétereket érdemes kivenni a 2D Rep csoportból, mivel 3D-re is hatnak. A Middle Point nem lett child paraméter, így a 2D alá nem tartoznak paraméterek. A "height" szavak el vannak írva.
13
OGHY7Hnincs elég kisfeladatnem teljesítette03,5Jó alapötlet, a típus paraméter bővíthető lehet további értékekkel, jól lehet majd variálni. Az A-B méretet használja az elem, de kilóg belőlük, pedig könnyen átszámítható lenne, hogy az A-B legyen a befoglaló méret.Tabulálásra figyelj jobban, a rect2 parancs helyett jobb lenne 2 vonal, mivel a téglalap két oldala rárajzol a kontúrra, így két-két vonal van egymáson (A rect2 rajzolja a két vonalat az íves rész és a négyszög között).2A 2D-nél hiányosabb lett. A 2D-ben bevezetett típus nem hat a 3D-re, a scriptben a feltétel sincs benne. Az asztallap nem reagál a B méretre, így lecsúszik a lábakról. A magasság nem állítható, a zzyzx állításáraa az asztallap mélysége változik.
14
PLF9IInincs elég kisfeladatnem teljesítette03Lehet sematikus épületmodellt is készíteni, ha megtalálod a paraméterezhetőséget és használhatásógát benne, bár ennek az általános építészeti alkalmazhatósága kérdéses lehet. A napágyakat az attikával levont területre lenne érdemes kiosztani, illetve a beégetett 0.5 méter eltolás lehetne paraméterérték, vagy függőleges irányban is valamelyik meglévő paraméterhez kötött a pozíció. A fill-ek és pen-ek összekavarodtak: pen index-et ne használjunk fill type-nak! Cross Pen és Napagy Pen paramétert is meg lehetne jeleníteni, ha kibogozod a fill-pen indexeket. _unID változót érdemes lenne bevezetni a hotspotokhoz.4Jól paraméterezhető épületelem, de javítandó benne pár dolog: az attika méretparaméterei Hossz/Length típusúak legyenek. A napágyak Y irányban ki tudnak lógni a teraszról, pedig egy bevezetett méretparaméterrel beállíthatóak lennének. Vagy az is jó lenne, ha Y irányban a terasz közepére lennének igazítva
15
I6JSDPnincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Szép, ötletes kód! A kontúrtoll nem állít semmit, helyette a háttértoll állítja a kontúr tollát. Tabulálásra figyelj jobban.Az egyelőre nem használt paramétereket (Bed Height) érdemes elrejteni. A paraméterek Leírása/Description-je vagy angolul legyen, vagy magyarul.4,5Jól működő elem, egybevág a 3D-je a 2D-vel. A támla magassága jó lenne, ha állítható lenne: ki lehetne számolni a ZZYZX - ágy magasságból, így a ZZYZX is használva lehetne. A 2D-ra ható paraméterek eltűntek - a hideolt kontúrtollat tedd child paraméterré.
16
FN4FMInincs elég kisfeladatnem teljesítette04,5Egyedi ötlet, Falvég (Wall End) subtype-ként hasznos elem válhat belőle! A vonalakat érdemes lenne ciklusban kiosztani.5Túlmutat az eddigi órai anyagon, dícséretes az editáló hotspottal kísérletezés! Még nem működnek teljesen jól méretparaméterek (pl. hBody), de ezt a paraméterösszekötések óra után könnyen meg lehet oldani.
17
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
18
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
19
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
20
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
21
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
22
nincs elég kisfeladatnem teljesítette0
Loading...
 
 
 
egyéni
átlagok
_kf_sorba
 
 
Main menu