GDL 2017 tavaszi félév - eredmények
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
Still loading...
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAABAC
1
Neptun kódFélévPontösszegzés3. óra - 2d4. óra - 3d5. óra - szubrutin, makró6. óra - paramscript7. óra - környezetfüggő elemek8. óra - grafikus editálás9. óra - nyílászárók I.10. óra - grafikus interfész11. óra - nyílászárók II.Nagyfeladat (5 * max 6 pont)
2
PontszámJegyZHKisfeladatNagyHFPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzésPontMegjegyzéshaszn.kódmodellparamkompl.
3
R85684nincs elég kisfeladatnem teljesítette2505Nagyon szép, struktúrált, tagolt script, jól működik, egyetlen apróság: hotspot unid-k lemaradtak.5Ismét szép kód, jól működő elem.5Hibátlan.5Alaposan körbejártál minden lehetséges összefüggést.5Előre dolgozáshoz képest (is) egy elég jól sikerült UI lett.
4
xjbwdpnincs elég kisfeladatnem teljesítette1805Az armrestre is lehetett volna fill-t tenni, ezen kívül szépen összerakott elem.4Alapvetően jó elem, kód struktúra is megfelelő, de A-B paraméterek állítására könnyen szétesik, és nem is a bounding boxot adják ezek. A surface kezelés sem működik rendesen.5Szép hívások, rendezett script, minden feladatrész teljesítve.4Kicsit minimál megoldás, de egyébként jól működő elem. GLOB_MODPAR_NAME használatra gyúrj még kicsit.
5
DQMWK0nincs elég kisfeladatnem teljesítette1704Kicsit kevés, de ami kész az rendben van. Egy apró hiba: a paramlistában illet volna behúzni a linetype-ot.5Szép munka kis hibákkal: paraméter listát rendbe kellene tenni, valamint kicsit felesleges volt talán a plusz elemet megcsinálni, ha lábat kikapcsolom, chairt be kicsit szétesik...5előző órai hibák javtva, szubrutin és makróhívás működik, normálisan kinéző script részek, de van még mit csiszolni a küllemen is.3Minimál megoldás, és lehetne sokkal jobb, user szempontból is. javítanivalók emailben mentek.
6
QOFXN3nincs elég kisfeladatnem teljesítette1505Szép munka, kis hibával a paramlistában: felesleges az a láb paraméter.5Ötletes, jó megoldás, használható elem, egyetlen furcsasága, hogy a szekrény mélysége változik a fiók kihúzásától.5Jó kis script, apró trehányságokkal. 2D-re minimális erőt fordíts azért, ha nem az a feladat, akkor is.
7
N2FGBLnincs elég kisfeladatnem teljesítette4,504,5A geometria szépen működik, de az attribútumok kezelése hiányos/hibás.
8
EXU3KWnincs elég kisfeladatnem teljesítette505Szép script, működő attribútumok, jó ívek.
9
UBYNEQnincs elég kisfeladatnem teljesítette12,504Átlátható script, de a használhatósága egyelőre kérdéses.3,5Hiányos megoldás - a paraméterekből látszik, hogy többet akartál, de ez így nagyon nem kész.5"lusta" makrohivas, de a paramscriptes megoldas miatt jar az 5 pont, és kicsit okosítottad az elemet, azért is
10
G038A0nincs elég kisfeladatnem teljesítette2005Kerek megoldás, struktúrál scriptek.5Használható kész szekrény :) A paramlistában sorrendet lehetne még kicsit javítani, de rendben van az elem.5Szép munka, paramlista is rendbe lett téve az előző komment alapján.5Szintén szép munka. Kicsit túl sok a paraméter és az opció, emiatt a paramscript túl bonyolult, nyugodtan lehet egyszerűsíteni.
11
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
12
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
13
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
14
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
15
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
16
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
17
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
18
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
19
nincs elég kisfeladatnem teljesítette00
Loading...
 
 
 
egyéni
átlagok
_kf_sorba