[#7] Ексел: генерирање пасворд со помош на табеларен уредувач
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
Формула
Што прави?
Генерирани знаци
Пасворд
2
RANDBETWEEN(0,9)Број од 0 до 988Fu%4Ra&
3
CHAR(RANDBETWEEN(65,90))Голема букваF
4
CHAR(RANDBETWEEN(97,122))
Мала букваu
5
CHAR(RANDBETWEEN(33,47))Симбол%
6
4
7
R
8
a
9
&
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...