ANIME MILWAUKEE 2018 SCHEDULE--FINAL, FOR PUBLIC VIEW
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAABACADAEAFAGAHAI
1
FRIDAY
CHILDRENS' PROGRAMMING: 10AM to 7PM
COAT CHECK: Noon to Midnight (cost per item)
FIRST AID: 10AM to 6PM
MANGA LIBRARY: Noon to Midnight
REGISTRATION HOURS: 9AM to 9PM
TABLETOP: Noon to Midnight
VENDOR HALL: 1PM to 7PM
VIDEO GAME ROOM: Opens at noon, stays open all weekend


* Note: Per AMKE policy, one-day passes expire at midnight. If you have a one-day pass
and are already at an event in progress, (such as Club AMKE) you are welcome to stay
and enjoy it in full.
2
11:00 AM11:30 AM12:00 PM12:30 PM1:00 PM1:30 PM2:00 PM2:30 PM3:00 PM3:30 PM4:00 PM4:30 PM5:00 PM5:30 PM6:00 PM6:30 PM7:00 PM7:30 PM8:00 PM8:30 PM9:00 PM9:30 PM10:00 PM10:30 PM11:00 PM11:30 PM12:00 AM12:30 AM1:00 AM1:30 AM2:00 AM
3
Hyatt Regency
Tabletop Gaming (Regency A)
Open
Gaming
12:00p-1:00p
Apples to Apples
Icebreaker Tournament -
Free Entry
1:00p-3:00p
Open Gaming

3:00p-6:00p
Magic: the Gathering Standard Tournament - $5 Entry Fee

6:00p-10:00p
Epic Spell Wars
Free Entry

10:00p-12:30a
Tabletop Gaming (Regency A)Hyatt Regency








4
5
VUE
La Parfait Maid Cafe
Buy tickets at the door! $10 | $14 | $18
11:00a-7:00p
Club AMKE
18 to enter, 21+ to buy alcohol

10:00p-3:00a
VUE
6
7
Video Programming (Crystal)
Lucky Star
(D) 14+, 100 min
12p-1:40p
Rideback
(D) 14+, 100 min
1:40p-3:20p
Princess Jellyfish
(D) 14+, 100 min
3:20p-5:00p
Kamisama Kiss
(D) 13+, 100 min
5:00p-6:40p
Free! Eternal Summer
(D) 13+, 100 min
6:40p-8:20p
Norn9
(S) 14+, 100 min
8:20p-10:00p
Escaflowne Movie
(D) 14+, 100 min
10:00p-11:40p
Snow White w/ Red Hair
(D) 14+, 100 min

                      11:40p-1:20a
Daily Lives of
High School Boys
(S) 13+, 100 Min
1:20a-3aVideo Programming (Crystal)
8
9
Video Programming (Milwaukee A)
Log Horizon
(D) 14+, 100 min
12p-1:40p
Beyond the Boundary
(D) 14+, 100 min

1:40p-3:20p
Galaxy Angels
(D) 14+, 100 min

3:20p-5:00p
Revolutionary Girl Utena
(D) 14+, 100 min

5:00p-6:40p
Persona 4 the Animation
(D) 14+, 100 min

6:40p-8:20p
Michiko and Hatchin
(D) 17+, 100 min
8:20p-10:00p
Blood Blockade Battlefront
(D) 17+, 100 min

10:00p-11:40p
Video Programming (Milwaukee A)
10
11
Video Programming (Milwaukee B)
Darling in the
FRANXX
NR, Ep 1-3
12:00p-1:40p
The Ancient
Magus Bride
NR, Ep. 13-15
1:40p-2:30p
Fuse: Memoirs of a Huntress
(S) 13+, 110 min

2:35p-4:25p
Den-Noh Coil
(S) 14+, 100 min
4:25p-6:05p
Summer Wars
(S) 13+, 120 min
6:05p-8:05p
When Marnie Was There
(S) 103 min
8:10p-9:55p
Hyouka
(S) 14+, 100 min
10:00p-11:40p
Video Programming (Milwaukee B)
12
13
Wisconsin Center























Panel Programming (101AB)
Twitch Streaming
Career Basics


12:00p-1:00p
Cosplay is NOT
Consent


1:00p-2:00p
Mario Party in Real Life!



4:00p-6:00p
Pokémon After
Hours (18+)


8:00p-9:00p
Bad Fanfiction
Reading (18+)
                     

9:00p-10:00p
Porn or Not Porn?
(18+)
                    

10:00p-11:00p
Panel Programming (101AB)Wisconsin Center
14
15
Panel Programming (101CD)
Heartbreakers of
Remnant

12:00p-1:30p
How to
Wear a
Kimono
2:00p-3:00p
Ask an
Akatsuki
5:00p-6:00p
Trucy's Trivia Extravaganza
6:30p-8:30p
Top Ten Psychological
Anime Series (18+)
9:00p-11:00p
RWBY
(18+)
11:00p-1:00a
Panel Programming (101CD)
16
17
Panel Programming (102C)
K-Pop
Olympics
2018
2:30p-3:30p
Team Building with
Team Voltron
4:30p-5:30p
Cosplay Combat
Chess Auditions
6:00p-7:00p
Cosplay Combat Chess Briefing

7:00p-9:00p
Cosplay Foam
Fighting
9:30p-11:00p
Panel Programming (102C)
18
19
Panel Programming (102DE)
Armour Academy:
Chainmail!
                  12:30p-1:30p
Build
Gunpla
1:30p-2:30p
Dragon Ball/Z/S
Ultimate Fan Trivia

3:00p-4:30p
Let's Trade Stuff!
4:30p-6:00p
One Night Ultimate
Danganronpa
9:00p-10:00p
Panel Programming (102DE)
20
21
Panel Programming (103AB)
Genderbends, Crossplays,
AUs, Oh My!
                                       12:00p-1:30p
How to Pick a
Sewing Machine
1:30p-3:00p
Q&A with the
Phantom Thieves
4:30p-5:30p
The Old Farts of
Hetalia
5:30p-7:00p
How a Kimono
is Made
7:00p-8:00p
Voltron Match Game
8:00p-9:30p
Cards Against Remnant (18+)

9:30p-11:00p
Death Nope: The DN Badfic
Panel (18+)
11:00p-12:30a
Panel Programming (103AB)
22
23
Panel Programming (103C)
Your Name Would
Work Better on TV
1:30p-2:30p
Race to the
One Piece
2:30p-4:00p
Final Fantasy
Piano Recital
4:00p-5:30p
Heathers: The Panel
5:30p-7:30p
Food Wars! Learn
to Cook like Sōma
7:30p-8:30p
YURI!! on Ice
After Party (18+)
8:30p-10:00p
Final Fantasy XV
XVIII+ (18+)
11:30p-1:30a
Panel Programming (103C)
24
25
Panel Programming (103DE)
AMKE and the
Chamber of Secrets
2:00p-3:30p
Hetalia on ICE!!!
6:00p-7:30p
Just YouTube 4
the End Times (18+)
8:00p-9:00p
Your Waifu
is Trash (18+)
9:00p-10:00p
Kill la Kill After Dark (18+)
10:30p-12:30a
Panel Programming (103DE)
26
27
Main Programming (Ballroom ABC)
Opening
Ceremonies

                 11:00a-12:00p
Fox &
Pepper
Concert
6:00p-7:00p
Bubble Pop Burlesque (18+)
9:00p-11:00p
Main Programming (Ballroom ABC)
28
29
Video
Gaming
(Ballroom D)
Centipede High Score Challenge
Winner announced at 7pm
12:00p-TBD
Cuphead
5:00p-TBD
Smash 4
7:00p-TBD
Skullgirls
9:00p-TBD
Video
Gaming
(Ballroom D)
30
31
Autographs
K. Wahlgren, A. Croasdell, L. Chiro (1-3pm)

J. Yong Bosch, Kawaii Besu (1-2:30pm)
C. Freeman, C. Parson, C. Vee, J. St. Jon,
Moderately Okay Cosplay, Kay Bear

3:30p-5:30p
Autographs
32
33
Panel Programming (201)
How to Make
Webcomics, Part 1:
Concept 1:30p-2:30p
Writing for
Webcomics
2:30p-3:30p
Patreon 101
w/ Kay Bear
6:00p-7:00p
Fakku Presents:
Hentai Worth Watching (18+)
                                              10:00p-11:30p
Panel Programming (201)
34
35
Panel Programming (202 ABC)
The Writing Life

1:00p-2:00p
Self Defense

3:30p-5:30p
Danganronpa:
Truth, Dare, Despair
8:00p-9:30p
Ninja Olympics
10:30p-12:30a
Panel Programming (202 ABC)
36
37
Live Events (203)
CMP Tactical Laser Tag Sessions
7:00p-11:00p
Live Events (203)
38
Cosplay Meetups
(1st floor by panel rooms)
Steven Universe/
Open

1:00p-2:00p
Magical Girls/
Dragon Ball World

2:00p-3:00p
Classic Nintendo/
Disney

3:00p-4:00p
Avatar and Korra/
One Piece

4:00p-5:00p
League and WoW/
Alt Cartoon Network

5:00p-6:00p
Voltron/
Sword Art World

6:00p-7:00p
Fate/Stay World /
Seraph of the End

7:00p-8:00p
YURI!! on Ice /
JoJo's Bizarre Adv.

8:00p-9:00p
Open /
Open

9:00p-10:00p
Cosplay Meetups
(1st floor by panel rooms)
39
40
Hilton
Crystal Room
Charity Ball
Contributions go to the LGBT Community Center
7:00p-12:00a
Crystal Room
Hilton
41
11:00 AM11:30 AM12:00 PM12:30 PM1:00 PM1:30 PM2:00 PM2:30 PM3:00 PM3:30 PM4:00 PM4:30 PM5:00 PM5:30 PM6:00 PM6:30 PM7:00 PM7:30 PM8:00 PM8:30 PM9:00 PM9:30 PM10:00 PM10:30 PM11:00 PM11:30 PM12:00 AM12:00 AM12:30 AM1:00 AM1:30 AM
Loading...
Main menu