Канал 103 - најслушани снимени емисии во 2012 *
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFG
1
ЕмисијаПатека (http://radio.spodeli.org)Релативна слушаностПристапувањаЦелосни симнувањаBandwidth GB
(1 час = 48,34 MB)
Просечо траење на посета (минути)
2
PMG DANCE 20: PMG Collective/103/sreda/1700-2000.ogg243877249434.355
3
ГЛАВНА СТРУЈА: Мирко Попов/103/petok/1300-1600.ogg222618740531.476.5
4
60 МИНУТИ СО СОЊА ИСМАИЛ/103/ponedelnik/2100-2200.ogg11927533365.642.6
5
СЕРИОЗНО ЗЕЗАЊЕ: Нино Наумов/103/vtornik/1800-2000.ogg9225892388.654.3
6
РОЗЕ КАДИЛАК: Костадин Шурбановски + Ангела Jовковска/103/ponedelnik/1600-1900.ogg91231235012.877.1
7
ЗАВИСНА ЛИСТА.МК: Александар Гавровски + Јане Алтипармаков + Теа Шалдева/103/chetvrtok/1700-1900.ogg8735932618.232.9
8
МУЗИКА И ПОЛИТИКА: Јане Алтипармаков + Тони Димитров/103/ponedelnik/2200-2400.ogg8328672297.823.5
9
ЛЕТ ЛЕТ ЛЕТ: Марија Каева/103/vtornik/1600-1800.ogg8127992337.613.5
10
ОД САБАЈЛЕ: Ивана Драгшиќ/103/ponedelnik/1100-1300.ogg7323313096.893.8
11
ГЛАВНА СТРУЈА: Теа Шалдева/103/ponedelnik/1300-1600.ogg6825022749.614.9
12
ГЛАВНА СТРУЈА: Дарко Јорданов/103/vtornik/1300-1600.ogg6735541769.553.4
13
14
Целосни статистики за radio.spodeli.org поделени по месеци
15
16
* Емисиите се снимаат од крајот на јуни 2012
Loading...
Main menu