Agenda 2018
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHI
1
Registration & Check-In
7:30 - 8:00
2
Board RoomBostwick RoomCedar RoomColdwater RoomGrand RoomPine
Room
Rogue RoomTamrack Room
3
Breakout
Session 1 8:00-9:00
(60 minutes)
Teaching with a Google ToolboxDesigning Learning With PodcastsSTEM Starter KitImprov for Large GroupsSTEAM-ing Into UnlearningModeling Math by Designing in DesmosDodge, Design, Draft, and Dodge - The 3 D's of PrintingTech Support
4
PresenterDan TownsendJeff Gerlach & Erin LuckhardtRon HoutmanKelly McGeeSarah WoodMike KaecheleSteve Feutz
5
Handout/Linkhttp://bit.ly/ru18podcast
6
https://padlet.com/jgerlach1/rebeluhttp://bit.ly/steamingunlearning
http://bit.ly/DesReb
7
10 Minute Break
8
Breakout
Session 2
9:10-10:10
(60 minutes)
Creating and Using Online Rubrics with Google SpreadsheetsMapping through MAPStudent PanelBreakout EDU -- It's Time for Something DifferentST(R)EAM-ing & Theme-ingIt's 2018, it's time to use SpreadsheetsReading and Paper Circuit ChallengesTech Support
9
PresenterJeff PatinAndy Steketee & Adrian HansardFacilitator and HS StudentsPatti HarjuSarah Wood & Kelly McGeeMarcus Bradstreet & Gab SnyderTy Papke
10
Handout/Linkhttp://bit.ly/streamandtheme
Handout
11
10 Minute Break
12
Breakout
Session 3
10:20-11:20
(60 minutes)
Introductory Video for Flipping the ClassroomIntegrating Technology to Teach and Learn the Next Generation Science StandardsBe a Readers Workshop QB!Breakout EDU -- Game DesignSet Plays for Formative LearningStudent Data (insert cricket noise here)Reading and KEVA Plank ChallengesTech Support
13
PresenterJeff PatinAndrew SteinmanChristi GilbertPatti HarjuCraig SteenstraGab Snyder & Marcus BradstreetTy Papke
14
Handout/Linkhttp://steinman.me/ru18http://j.mp/rebel115
15
Lunch 11:20am - 12:20pm (60 minutes) - Algonquin Room
Photo Booth in Tamrack Room
16
Board RoomBostwick RoomCedar RoomColdwater RoomGrand RoomPine
Room
Rogue RoomTamrack Room
17
Quickfire
Session
12:20-1:20
(60 minutes)
CountriesThe Olympic RingsCountriesWinter Olympic Sporting EventsWinter Olympic Sporting EventsSouth KoreaSnow & IceTech Support
18
10 Minute Break
19
School Planning
Session
1:30 - 3:00
(90 minutes)
East Lee CampusGodfrey ElementaryECCLee High SchoolLee Middle SchoolTech Support
Loading...
Main menu