Case of the week spreadsheet test
Comments
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
$
%
123
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
|
 
Still loading...
ABCDEFGHIJKLMNOPQRS
1
This is an overview of files associated with each case. To avoid duplicating content across courses, please note if you've used a case for a course.
2
CASE OF THE WEEK - Original filesAnswer filesAnswer 2 or supplementary filesAnswer 3 or supplementary filesCollectionPlease note here if you've used a case for a course (course, year)
3
Abdominal fluid cat.pptAbdominal fluid cat answer.ppt
4
abdominal fluid dead dog.pptabdominal fluid dead dog answer.pptCytology
5
Abdominal fluid live dog.pptAbdominal fluid live dog answer.ppt
6
Abdominal mass.pptAbdominal mass answer.ppt
7
abscess or what.ppt[self-contained]Cytology
8
Acute Uremia.pptAcute Uremia answer.pptChemistry
9
Adopted Spanish Dog.pptAdopted Spanish Dog answer.pptHematology
10
Adrenal tumor.pptAdrenal tumor answer.ppt
11
Adrenalectomy.pptAdrenalectomy answer.pptChemistry
12
Adrenalectomy2.pptAdrenalectomy2 answer.pptChemistry
13
Advia Cases Today.ppt[self-contained]
14
Advia Hemolytic Case.pptAdvia Hemolytic Case answer.ppt
15
agglutination 014181.pptagglutination 014181 answer.pptHematology
16
Alpaca with iron deficiency and unknown virus.ppt[self-contained]
17
aminopterin petfood mike.pdf[self-contained]Chemistry
18
Amputate cat tail.pptAmputate cat tail answer.pptCytology
19
Anal sac tumor.pptAnal sac tumor answer.pptCytology
20
Anemia and Weak in Back Legs.pptAnemia and Weak in Back Legs answer.pptHematology
21
anemia gross lesions.pptanemia gross lesions answer.ppt
22
Anemia Intestinal Foriegn Body.pptAnemia Intestinal Foriegn Body answer.pptHematology
23
anemia no history.pptanemia no history answer.ppt
24
Anemia Oklahoma Dog.pptAnemia Oklahoma Dog answer.pptHematology
25
Anemia Sphynx Cat.pptAnemia Sphynx Cat answer.ppt
26
anemic cat 2.pptanemic cat 2 answer.ppt
27
anemic cat M.pptanemic cat M answer.ppt
28
Anemic cat.pptAnemic cat answer.ppt
29
Anemic cat's blood.pptAnemic cat's blood answer.ppt
30
Another icteric dog.pptAnother icteric dog answer.pptChemistry
31
Antifreeze or not.pptAntifreeze or not answer.ppt
32
aqueous fluid eye.pptaqueous fluid eye answer.ppt
33
Ascites and diarrhea.pptAscites and diarrhea answer.pptCytology
34
Ascites anorexia cat.pptAscites anorexia cat answer.pptCytology
35
ascites young dog.pptascites young dog answer.pptChemistry
36
Ascites.pptAscites answer.pptChemistry
37
Ascitesbabesia.pptAscitesbabesia answer.pptCytology
38
Aspergillus nose.pptAspergillus nose answer.pptCytology
39
ASVCP Case 13 2009.pptASVCP Case 13 2009 answer.pptHematology
40
ASVCP Case 14 2009.pptASVCP Case 14 2009 answer frog.pptHematology
41
ASVCP Case 6 2009.pptASVCP Case 6 2009 answer.pptCytology
42
ASVCP Case 7 2009.pptASVCP Case 7 2009 answer.pptHematology
43
ASVCP Case 8 2009.pptASVCP Case 8 2009 answer.pptHematology
44
Atypical cells in blood and bone marrow.pptAtypical cells in blood and bone marrow answer.ppt
45
atypical lymphs.pptatypical lymphs answer.ppt
46
Australian Shepard.pptAustralian Shepard answer.pptHematology
47
Bacteremi cat.pptBacteremi cat answer.ppt
48
Bacteria Recent Examples.pptBacteria Recent Examples answer.pptCytology
49
bag under chin.pptbag under chin answer.pptCytology
50
BAL horse and dog.pptBAL horse and dog answer.pptCytology
51
BAL trotting horse.pptBAL trotting horse answer.ppt
52
basophilia cat.ppt[self-contained]
53
Basset Hound Tumor.pptBasset Hound Tumor answer.ppt
54
Biconcave urine cystals cat.pptBiconcave urine cystals cat answer.pptChemistry
55
Big Cells Pericardial Fluid.pptBig Cells Pericardial Fluid answer.pptCytology
56
Big dog no answer.pptBig dog no answer answer.ppt
57
Big Hair.pptBig Hair answer.pptCytology
58
Big leg tumor.pptBig leg tumor answer.ppt
59
Big Lymph Nodes Schnauzer.pptBig Lymph Nodes Schnauzer answer.pptCytology
60
Big mammary tumor.pptBig mammary tumor answer.pptCytology
61
Big Prostate and Adrenal.pptBig Prostate and Adrenal answer.pptCytology
62
Bilateral masses throat.pptBilateral masses throat answer.pptCytology
63
Bile acids dog.pptBile acids dog answer.pptChemistry
64
Bile acids Horse.pptBile acids Horse answer.pptChemistry
65
bird blood.pptbird blood answer.pptHematology
66
bird liver spleen blood.pptbird liver spleen blood answer.ppt
67
Bitch in Estrus.pptBitch in Estrus answer.pptCytology
68
Black Fluid.pptBlack Fluid answer.pptCytology
69
Bleeding Beagle.pptBleeding Beagle answer.pptHematology
70
Bleeding horse blasts.pptBleeding horse blasts answer.pptHematology
71
blind dog.pptblind dog answer.ppt
72
Blood Gas Data Interpretation.ppt[self-contained]
73
blood in its urine.pptblood in its urine answer.pptHematology
74
Blood no d-dimer.pptBlood no d-dimer answer.ppt
75
Blood smear Bearded Dragon.pptBlood smear Bearded Dragon answer.ppt
76
bloody diarrhea.pptbloody diarrhea answer.ppt
77
blue clumps in blood.pptblue clumps in blood answer.pptHematology
78
Boa inclusion.pptBoa inclusion answer.ppt
79
Bone Marrow anemia thrombocytopenia dog.pptBone Marrow anemia thrombocytopenia dog answer.pptHematology
80
Bone Marrow Anemic Dog 2011.pptBone Marrow Anemic Dog 2011 answer.pptHematology
81
Bone marrow anemic dog.pptBone marrow anemic dog answer.ppt
82
Bone Marrow Many None.pptBone Marrow Many None answer.pptHematology
83
Bone Marrow Thrombocytosis.pptBone Marrow Thrombocytosis answer.pptHematology
84
bone tumor.pptbone tumor answer.pptCytology
85
Boxer jaw.pptBoxer jaw answer.ppt
86
boxer skin tumor.pptboxer skin tumor answer.pptCytology
87
Brown urine dog.pptBrown urine dog answer.pptChemistry
88
brown urine Horse.pptbrown urine Horse answer.pptbrown urine Horse answer2.pptCytology
89
Brown urine no blood.pptBrown urine no blood answer.pptChemistry
90
brownish dandruff walking.pptbrownish dandruff walking answer.ppt
91
brownish dandruff.pptbrownish dandruff answer.ppt
92
Bugs in blood.pptBugs in blood answer.ppt
93
Bugs in fur.pptBugs in fur answer.pptCytology
94
Calcium Reference Values.pptCalcium Reference Values answer.pptChemistry
95
Camp Test.ppt[self-contained]Cytology
96
Cat 09 4845.pptCat 09 4845 answer.pptHematology
97
Cat 243 NRBC.pptCat 243 NRBC answer.pptHematology
98
Cat 7628.pptCat 7628 answer.pptHematology
99
Cat 9936l.pptCat 9936l answer.pptHematology
100
Cat Anemia BM.pptCat Anemia BM answer.pptHematology
Loading...
 
 
 
Sheet1