ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAAABACADAEAFAGAHAIAJ
1
NumberDayTimeTypeTitle
2
3Saturday4:35-4:55 pm PST (2)Brief Presentation (20 mins)A Hollywood-Inspired Structural Model for Workshopping Essays Online
3
4Saturday3:45 - 4:05 pm PST (1)Brief Presentation (20 mins)Creating Room for Conversation in the English Disciplinary Writing Classroom
4
5Saturday4:10-4:30 pm PST (4)Brief Presentation (20 mins)Minimalist Tutoring in the Online Writing Classroom
5
6Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Digital Space: Our Center’s New Liminal Space
6
7Saturday3:45 - 4:05 pm PST (2)Brief Presentation (20 mins)Source Evaluation in the Time of "Alternative Facts"
7
8Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Development of Asynchronous Materials: Students’ Responses and Use of these Interventions
8
9Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Writing as Shared Space: Students Theorize Influence Beyond Peer Review
9
10Saturday4:10-4:30 pm PST (5)Brief Presentation (20 mins)Blogging the Pandemic
10
11Saturday3:45 - 4:05 pm PST (4)Brief Presentation (20 mins)Re-envisioning Online Quizzes: Helping Students Make Progress in a new Learning Space
11
12Saturday3:45 - 4:05 pm PST (5)Brief Presentation (20 mins)Rethinking Reflexive Reflection
12
14Saturday1:30 - 2:30 pm PSTIndividual (45 mins)Students' Multitasking Practices During Zoom Classes
13
15Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTIndividual (45 mins)Creating ‘Space’ in Bandwidth-deprived Contexts
14
16Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)The Pedagogical Potential of Virtual Worlds
15
18Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTIndividual (45 mins)Game Writing Meets Online Course Design: Creating Your Course as an Adventure Game
16
19Saturday9:00-10:00 am PSTIndividual (45 mins)Lost Space: The Breakdown of the Border between Work and Leisure in Remote Learning Environments
17
20Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)What Can I Do for My Readers?: One Simple Question for Opening Space in Writers' Minds and Hearts
18
21Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTIndividual (45 mins)Engaging Online Students with Digital Narratives and Library Connections
19
22Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Mode Blending as Meaning-Making Process in First Year Composition: A Multimodal and Multiperspective Critical Discourse Analysis of Student-Generated Brochures
20
23Saturday3:45 - 5:00 pm PST (3)Lightning Round (20 mins)Transparent Assignments: A Win-win for Both Students and Instructors
21
25Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Creating Space for Student Reflection on Screen Reading Practices
22
26Saturday4:35-4:55 pm PST (3)Lightning Round (20 mins)Anything But Zoom
23
27Saturday4:35-4:55 pm PST (5)Lightning Round (20 mins)Building Self-Efficacy in Remote Learners
24
28Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Virtual Ringleaders and Their Discontents: Rooting Out Student Sources of Dissent in the Online Classroom
25
29Saturday4:35-4:55 pm PST (4)Lightning Round (20 mins)Multimodal Writing for the Pandemic
26
30Saturday4:10-4:30 pm PST (3)Lightning Round (20 mins)Tinkering with Twine: Practical Teaching Tips for the Open-Source Platform
27
31Saturday4:10-4:30 pm PST (2)Lightning Round (20 mins)Digital Spaces for Narrativizing the Research Process
28
32Saturday4:35-4:55 pm PST (1)Lightning Round (20 mins)Forging Interspace: Analysis-Personal Narrative-Persuasion via Digital Story
29
33Saturday4:10-4:30 pm PST (1)Lightning Round (20 mins)Facilitating Student Presentations Online: Oral Communication as a Step in the Writing and Revision Process
30
34Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Labor-based Grading Contracts and Paths to Increased Student Agency
31
35Saturday9:00-10:00 am PSTPanel Discussion (60 mins)Writing at Play: Gaming and Multimodal Pedagogy in the Composition Classroom
32
38Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Embodied Learning in Remote Spaces
33
39Saturday1:30 - 2:30 pm PSTPanel Discussion (60 mins)Making Space for Equity: A Framework for Online Developmental Writing Instruction (ODWI)
34
40Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Creating Connections: Authors Are People Too!
35
41Saturday9:00-10:00 am PSTPanel Discussion (60 mins)Making Space for Equity with Placement: Collaborative Writing Placement Programs at UC Davis, Irvine, Santa Barbara, and Santa Cruz (Part One)
36
42Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTPanel Discussion (60 mins)Making Space for Equity with Placement: Collaborative Writing Placement Programs at UC Davis, Irvine, Santa Barbara, and Santa Cruz (Part Two)
37
43Saturday9:00-10:00 am PSTPanel Discussion (60 mins)Small Rooms: Laminations & Privacy in the Online Classroom
38
44Saturday1:30 - 2:30 pm PSTPanel Discussion (60 mins)Digital Voices: Using Speech in the Virtual Writing Classroom
39
45Saturday9:00-10:00 am PSTPanel DiscussionMaking Space for Professional Development: Lessons from 3 Campus Roles
40
46Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTPanel Discussion (60 mins)Creating Space for Reflective Writing in Biology Courses
41
47Saturday11:30 am - 12:30 pm PSTPanel DiscussionCreating Community and Embracing Diversity in the Online Classroom: The Power of Arts & New Media 
42
48Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Interdisciplinarity and distant learning environments
43
49Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Making Writing Space Where There Appears to Be None, Physical and Creative
44
50Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)McCarthy’s A Stranger in Strange Lands: Graduate Student Writers in Virtual Discourse Community During the Pandemic Era
45
51Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Space is the Place: Shifting the Writing Class Dynamic
46
52Saturday1:30 - 2:30 pm PSTWorkshop (60 mins)Baptism by Fire: Fostering Connection in the Virtual Classroom
47
53Saturday1:30 - 2:30 pm PSTWorkshop (60 mins)Why, What, and How: Re-exploring Safe and Inclusive Classroom Environments for English Learners in a Virtual Learning Space
48
55Saturday1:30 - 2:30 pm PSTWorkshop (60 mins)Solve Problems and Improve Outcomes with Asynchronous Learning Activities
49
56Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Developing Online Writing Classes for First-Generation Students
50
57Saturday9:00-10:00 am PSTWorkshop (60 mins)anti-racist spaces: labor-based grading contracts
51
58Saturday2:30 - 3:30 pm PSTPoster (Padlet + 45 mins)Finding Balance in Synchronous Teaching with Low and High Tech Tools
52
59Saturday10:15-11:15 am PSTDiscussion Session (60 mins Effective Practices: Low-Stakes Assignments for Student Engagement
53
60Saturday10:15-11:15 am PSTDiscussion Session (60 mins Effective Practices: Writing Program Administration
54
61Saturday10:15-11:15 am PSTDiscussion Session (60 mins Effective Practices: Breakout Rooms and Small Group Work
55
62Saturday10:15-11:15 am PSTDiscussion Session (60 mins Effective Practices: Tools and Platforms
56
63Saturday12:30 - 1:30 pm PSTLunchLunch Hour and Teaching Failures Showcase
57
65Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourBest Books You've Read
58
66Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourBest Recipes You've Made
59
67Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourBest TV You've Binged
60
68Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourYoga Time
61
69Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourWriting Center Association Gathering
62
70Friday4:00 - 5:00 pm PSTKeynoteFaculty and Student Wellbeing Online: New Motivation for Teaching Excellence
63
71Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourCreating Space to Write
64
72Friday5:00-7:00 pm PSTHappy HourOpen Discussion
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100