Mal: Hvem eier byen
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
A
1
I arket eiendommer skal det ligge en rad pr eiendom. Hver rad blir til en markør i kartet.

For hver eiendom/rad må du ha en unik nøkkel (adresse_id) slik at vi senere kan knytte eiere til denne eiendommen.

Adresse_id kan godt være selve adressen, medmindre du har flere eiendommer på samme adresse, da kan du f.eks. lage nøkler ala dette: "Storgata 1 (kommunehuset)", "Storgata 1 (biblioteket)" for å skille de to eiendommene på en måte som også gir mening for deg når du etterpå skal hekte på eierne.

I selve kartet vil ikke adresse_id vises, kun adressen som overskrift, deretter beskrivelsen som tekst under og til slutt eventuelle eierskap dersom det er definert (i arket for eiere).
2
I arket eiere skal det ligge en rad pr eierskap (altså, potensielt flere rader pr eiendom).

For hver rad må du legge inn adresse_id for eiendommen (kan velge fra dropdown, og så navnet på eieren. I tillegg kan du eventuelt legge til informasjon om eierandel (type 55%) og evt en kort info (type: "via Eiendomsselskap AS").

Merk at du må stave eierens navn helt likt hver gang hun forekommer i arket, ellers vil ikke kartlegenden forstå at det er en og samme person.

Du kan selvsagt også legge selskapsnavn inn som eiere, men i de fleste tilfeller så er det de mest interessant for leseren dersom dere identifiserer personene som eier selskapene. Unntak kan være der eiendommen eies av f.eks. kommunale selskap eller stiftelser.
3
Loading...