Tues-Thurs Example Schedule
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
Music Camp 2017 Master Schedule - T, W & TH
2
T, W & THSanctuary
Choir Room (behind stage)
Ed. Wing #110Ed. Wing #111Fellowship Hall
Kids' Wing #104 (downstairs)
Youth/Rec Room
Kids' Wing #305 (Large Room)
Kids' Wing #304Kids' Wing #301
3
9:00 AMSenior
Score Analysis


9:00-9:40

[40 min]
Prep "re"
CHOIR



9:00-9:40

[40 min]
Junior
Score Analysis



9:00-9:40

[40 min]
Prep "mi"
CHOIR


9:00-9:40

[40 min]
Prep "do"
CHOIR


9:00-9:40

[40 min]
4
9:05 AM
5
9:10 AM
6
9:15 AM
7
9:20 AM
8
9:25 AM
9
9:30 AM
10
9:35 AM
11
9:40 AM5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer
12
9:45 AMSenior
BIBLE

10th-12th grade

9:45-10:25
[40 min]
Junior
BIBLE

6th grade
9:45-10:25

[40 min]
Junior
BIBLE

7th grade
9:45-10;25

[40 min]
Junior
BIBLE

5th grade
9:45-10:25

[40 min]
Senior
BIBLE

8th & 9th grade
9:45-10:25
[40 min]
Prep "mi"

FOLK DANCE


9:45-10:30

[45 min]
Prep "do"

BIBLE/CRAFT


9:45-10:30

[45 min]
Prep "re"
section 2

BIBLE/CRAFT

9:45-10:30

[45 min]
Prep "re"
section 1

BIBLE/CRAFT

9:45-10:30

[45 min]
13
9:50 AM
14
9:55 AM
15
10:00 AM
16
10:05 AM
17
10:10 AM
18
10:15 AM
19
10:20 AM
20
10:25 AM5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer
21
10:30 AMSenior
CHOIR


10:30-11:30

[1 hour]
Junior
CHOIR


10:30-11:30

[1 hour]
5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer
22
10:35 AMPrep "do"

FOLK DANCE

10:35-11:15

[40 min]
Prep "re"

FOLK DANCE

10:35-11:15

[40 min]
Prep "mi"
section 1
BIBLE/CRAFT

10:35-11:15

[40 min]
Prep "mi"
section 2
BIBLE/CRAFT

10:35-11:15

[40 min]
Prep "mi"
section 3
BIBLE/CRAFT

10:35-11:15

[40 min]
23
10:40 AM
24
10:45 AM
25
10:50 AM
26
10:55 AM
27
11:00 AM
28
11:05 AM
29
11:10 AM
30
11:15 AM5-min transfer5-min transfer5-min transfer5-min transfer
31
11:20 AMPrep "re"
CHOIR

11:20-12:00

[40 min]
Prep "mi"
CHOIR

11:20-12:00

[40 min]
Prep "do"
CHOIR

11:20-12:00

[40 min]
32
11:25 AM
33
11:30 AMJunior/Senior
LUNCH

11:30-12:15

[45 min]
34
11:35 AM
35
11:40 AM
36
11:45 AM
37
11:50 AM
38
11:55 AM
39
12:00 PM
Prep Camp dismiss
Prep Camp dismiss
40
12:05 PM
41
12:10 PM
42
12:15 PMJunior
ART

12:15-1:00


[45 min]
Senior
FOLK DANCE


12:15-1:00

[45 min]
43
12:20 PM
44
12:25 PM
45
12:30 PM
46
12:35 PM
47
12:40 PM
48
12:45 PM
49
12:50 PM
50
12:55 PM
51
1:00 PM5-min transfer5-min transfer
52
1:05 PMSenior
ART


1:05-1:50

[45 min]
Junior
FOLK DANCE


1:05-1:50

[45 min]
53
1:10 PM
54
1:15 PM
55
1:20 PM
56
1:25 PM
57
1:30 PM
58
1:35 PM
59
1:40 PM
60
1:45 PM
61
1:50 PM10-min transfer10-min transfer
62
1:55 PM
63
2:00 PMSenior
CHOIR


2:00-3:00

[1 hour]
Senior
(sectionals)

2:00-3:00

[1 hour]
Junior
(sectionals)

2:00-3:00

[1 hour]
Junior
CHOIR


2:00-3:00

[1 hour]
64
2:05 PM
65
2:10 PM
66
2:15 PM
67
2:20 PM
68
2:25 PM
69
2:30 PM
70
2:35 PM
71
2:40 PM
72
2:45 PM
73
2:50 PM
74
2:55 PM
75
3:00 PMJr & Sr. Dismissal Jr & Sr. Dismissal
76
3:30 PM
CHOIR faculty mtg.
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...
Main menu