Exel Ankesat
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
REGJISTRI ELEKTRONIK I ANKESAVE DHE DENONCIMEVE
2
NrNumri AnkesesIndicie email\ ankese\bashkëqeverisje Data e paraqitjesData e trajtimit të AnkesesMasat e marra
3
190671Bashkeqeverisja23/1/201929/1/2019Pas hetimit të rastit nga grupi i punës, u vlerësua që ka shkelje të kodit të etikës dhe rregullores së brendshme të ATP-së. U mor masa për shkarkim nga detyra e punonjesit
4
283Ankese Qytetare9/1/201919/1/2019Pas hetimit të rastit nga grupi i punës, u vlerësua që nuk ka shkelje të kodit të etikës dhe rregullores së brendshme të ATP-së dhe veprës penale të korrupsionit
5
3693Ankese Qytetare30/1/201931/1/2019Pas hetimit të rastit nga grupi i punës, u vlerësua që nuk ka shkelje të kodit të etikës dhe rregullores së brendshme të ATP-së dhe veprës penale të korrupsionit
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...