2019 Formal Recruitment Schedule and Master Sheet
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXY
1
2019 Formal Recruitment Full Schedule
2
3
Friday, June 21stDay 1, Round 1 (Chapter Expo)
4
11:00am-12:00pm
Chapter Representative Orientation @ Sigma Chi Dining Hall
Alli, Amy, Kim
5
12:00pm-2:00pmRecruitment Guide Training Wheat RoomAlli, Kim
6
1:00pm-3:00pmIFC Officer duties: set up Lot 91 tables and gamesAlli, Kim
7
3:00pm-3:30pmHousing run through with Housing StaffAlli, Amy, Kim, Nikita, IFC, RG
8
4:00-pm-5:30pmPotential New Member Check-in @ GSPAlli, Amy, Kim, Nikita, IFC, RG
9
5:00pm-6:00pmDinner at GSPAlli, Amy, Kim, Nikta, IFC, RG
10
6:15pm-7:00pmIFC Presentation in GSP Dining HallAlli, Amy, Nikita, IFC
11
6:30pm-7:00pmChapter table set up/Check-in at Lot 91Kim, Alli
12
7:00pm-7:15pmPNM/RG/IFC walk over to Lot 91IFC, PNM, RG
13
7:15pm-9:15pmChapter Expo in Lot 91Chapters, Alli, Kim, IFC
14
9:15pm-9:30pmPNMS walk back to GSP/ Chapters clean upIFC, RG, PNM
15
9:45pm-10:45pmChapters entering preferences
16
10:45pm-11:45pmPNM Accept Regret
17
12:00pm-12:30amRecruitment Guide Meetings in GSP Location
18
19
Saturday, June 22nd
Day 2, Round 2 (Chapter Visits)
20
8:00am-8:45amBreakfast
21
8:45am-9:00am
Load Buses to Continue Round 2: Open House/Chapter Visits
22
9:00am-9:45amEvent 1 (15 minutes between events)
23
10:00am-10:45amEvent 2 (15 minutes between events)
24
11:00am-11:45amEvent 3 (15 minutes between events)
25
11:45am -12:00pm
Buses return Prospective members to GSP
26
12:00pm-12:45pmLunch at GSP
27
12:45pm-1:00pm
Load Buses to Continue Round 2: Open House and Event
28
1:00pm-1:45pmEvent 4 (15 minutes between events)
29
2:00pm-2:45pmEvent 5 (15 minutes between events)
30
3:00pm-3:45pmEvent 6 (15 minutes between events)
31
4:00pm-4:45pmEvent 7 (15 minutes between events)
32
5:00pm-5:45pmEvent 8 (15 minutes between events)
33
5:45pm-6:00pmBuses return Prospective members to GSP
34
6:00pm-6:45pmDinner at GSP
35
6:45pm-7:00pm
Load Buses to Continue Round 2: Open House and Event
36
7:00pm-7:45pmEvent 9 (15 minutes between events)
37
8:00pm-8:45pmEvent 10 (15 minutes between events)Alli
38
8:45pm-9:00pmBuses return Prospective members to GSPAlli
39
9:00pm-10:00pmChapters entering preferencesAlli
40
9:30 PMRecruitment Guide Check-InAlli
41
10:00pm-11:00pmPNM Accept RegretAlli
42
11:00pm-12:00amFree TimeAlli
43
12:00 AMCurfew
44
45
Sunday, June 23rd
Day 3, Event 3 (Preference Day)
46
8:00am-8:45amBreakfast
47
8:45am-9:00am
Buses return Prospective members to Event Locations
48
9:00am-10:00amRound 1 (15 minutes between rounds)
49
10:15am-11:15amRound 2 (15 minutes between rounds)
50
11:30am-12:30pmRound 3 (15 minutes between rounds)Alli
51
12:30pm-12:45pmBuses return Prospective members to GSPAlli
52
12:30pm-1:30pmChapters entering Bid SelectionsAlli
53
12:45pm-2:00pmLunch at GSPAlli
54
2:00pm-3:00 pmPNMs Informed of Bid offers (by group)Alli
55
3:00pm-4:00pmPNMs Check out of GSPAlli
56
4:00pm-5:00pmRecruitment Guide Dinner and Check Out
57
5:00 PMFormal Recruitment Closed
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...