Workshop Schedule Phoenix 2017_22.8..xlsx
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
PHOENIX FIRE CONVENTION 2017
green: beginner WS, yellow: intermediate WS, red: advanced WS, blue: all/no tools
PHOENIX FIRE CONVENTION 2017
2
3
Thursday / Donnerstag
4
ZeitSpace 1 'Dragons Hort'Space 2 'Chill Out Zone'Space 3 'Amphietheater'Space 4 'Fire Garden'Space 5 'The Tower'Space 6 'Nature Ground'Space 7 'Playground'Times
5
15:003:00 PM
6
7
16:00
Movement for flow art 90 min
4:00 PM
8
9
17:00Poi absolute beginner 60 min
Double Staff Exploration (intermediate)
Levistick short&longstring 90min
Beginner contact staff 60-90 min
5:00 PM
10
11
18:00
Bühnenschminken UV/LEDshow 90min
Hoop absolute beginner 60 minMasterclass DoublestaffPartner Poi beginner 90 minAcro staff 60 min6:00 PM
12
13
19:30Pflichtworkshop/obligatory workshopDipping Tom from Firespaceteam60 minOrt: Firespace7:30 PM
14
15
16
17
Friday/Freitag
18
TimesSpace 1 'Dragons Hort'Space 2 'Chill Out Zone'Space 3 'Amphietheater'Space 4 'Fire Garden'Space 5 'The Tower'Space 6 'Nature Ground'Space 7 'Playground'Times
19
8:30
Yoga - unite with your breath 90 min
9:00 AM
20
21
10:00ATS Tribaldance TricksharingFeuerkünstler FairsicherungFire Eating 60 min
Partnerpoi 4b framework 2 60 min
Movement and performance 90 min
10:00 AM
22
23
11:00Learn how to learn 60min
Bühnenschminken Feuershow 90 min
Masterclass FansPoi Pendulum 60 min Juggling Poi 60 min
Dragon/Contact: Flowartist to helicopter 60 min
11:00 AM
24
25
26
12:00Flohmarkt/flea market 60minMeridian stretching
Professionnal Fire Perfomer (talk & share) 90 min
Lunch break12:00 PM
27
28
13:00Tech Fans 90min
Contact juggling - Beg/interm. 60min
Whip Cracking beginner 90 min
Staff on Staff basics 60 minExplorations with Poi 60min4 Buugeng Concepts 60 min1:00 PM
29
30
14:00
Slinky manipulation basics 60 min
Stage movement/audience psychology 60min
Staff on Staff intermediate 60 min
3poi spinning-go with the flow 60 min
Contact Staff - steve&variations 60 min
2:00 PM
31
32
15:003:00 PM
33
34
16:00PHOENIX GAMES4:00 PM
35
36
17:005:00 PM
37
38
18:00
Shusheras Bodypoetry 90 min
Feuerspucken 90 minSlow Motion 90 min
Partner Poi transitions 90 min
double staff brainfuck 90 min
4 poi or double meteors 90 min
Dragonstaff beginner 90 min6:00 PM
39
40
19:30Pflichtworkshop/obligatory workshopDipping Tom from Firespaceteam60 minOrt: Firespace7:30 PM
41
42
43
44
Samstag/Saturday
45
Times Saturday
Space 1 'Dragons Hort'Space 2 'Chill Out Zone'Space 3 'Amphietheater'Space 4 'Fire Garden'Space 5 'The Tower'Space 6 'Nature Ground'Space 7 'Playground'Times
46
9:00
Smoothe and awake - Qigong 90min
9:00 AM
47
48
10:00Ballett 90 minMasterclass Hoop
Partner Poi 4b framework 3 60min
Single Staff getting started 90min
Contact Poi 90 min
Juggling puppets: object animation vs. Object manipulation 90 min
10:00 AM
49
50
11:00Passing Poi 60 min11:00 AM
51
52
53
12:00Meridian stretchingLunch break12:00 PM
54
55
13:00Zouk Tanz 60 minFür Kinder: Abgespaced und geerdet 90minDragonstaff Matrix 60min
Whip Cracking Intermed. 90min
Hoop wallplane twins magic 60 minPoi Gunslinger 90min
Tribal based moves and Combos 60 min
1:00 PM
56
57
14:00
3 dimensions of moving 90 min
Masterclass contact staff
Double staffs: one beats 60min
Spinning Fans 90 min2:00 PM
58
59
15:00
Wind/liquid Style Contact juggling 60min
Poi untangling the tangle 60 min3 staff contact 60 minRopeDart basics 60 min3:00 PM
60
61
16:00Tribal Dance 90 min
Contactjuggling beginner 90 min
Masterclass Dragonstaff
Poi: Dancing with elements 60 min
Acrostaff Beginners 60 minFire Dragons 60 minHoop On body rolls 60 min4:00 PM
62
63
17:00Poi floats magic 90 mindouble staff basic 4 spinning patters 90 minBühnenpräsenz 90 minAcro Yoga 120 min 5:00 PM
64
65
18:00Stupid Candles 60minStaff balancing 60 minVapour tricks tricksharing 6:00 PM
66
67
19:00Capoeira 60 min
Partnerpoi 4b framework 4 60 min
contact staff: advanced matrix&var. 60 min
Acrostaff Action Cam Jam 60min
7:00 PM
68
69
70
Begin Galashow: 21:00
71
72
73
74
Sonntag/Sunday
75
Times Sunday
Space 1 'Dragons Hort'Space 2 'Chill Out Zone'Space 3 'Amphietheater'Space 4 'Fire Garden'Space 5 'The Tower'Space 6 'Nature Ground'Space 7 'Playground'Times
76
9:009:00 AM
77
78
10:00
Smoothe and awake - Qigong 90min
Masterclass LevistickMeet your personal clownFans for beginners 60 minDragon Staff verticals 90 min10:00 AM
79
80
11:00Prana Flow Yoga 60-90min
Flowerstick meditationroll 60 min
RopeDart Advanced 60min11:00 AM
81
82
12:00Meridian stretchingLunch break12:00 PM
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...
 
 
 
Tabelle1