Definitief Schema Yoga Festival Noordwijk
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJK
1
Yoga Festival Noordwijk
2
BBBB
nader te bepalen
nader te bepalen
nader te bepalen
nader te bepalen
Beach Break
3
LEZING 1LEZING 2YOGA 1YOGA 2YOGA 3YOGA 4KIDS
4
8:00-9:00
Optioneel ochtend meditatie aan de waterlijn (zelfstandig)
5
9:00 uurOpening Zonnengroeten Gezamelijk
6
9:15 uur
7
9:30 uur
8
9:45 uurHatha Yoga, Pranayama en Meditatie - Ingrid - 75 min
9
BLOK 110:00 uurSiddhartha van Hermann Hesse - Hans - 60 minStand-by * Mindfulness wandeling - Martine - 90 minBLOK 1
10
10:15 uur
11
10:30 uur
12
10:45 uur
13
11:00 uurYin - Armanda - 75 minVinyasa / Flow - Corona - 75 min
14
11:15 uur
15
11:30 uur
* Stand-by = alleen bij genoeg aanmeldingen
16
11:45 uur
17
12:00 uurlunch pauzeKinderyoga 6-12 - Agnes - 30 min
18
12:15 uur
19
12:30 uur
20
12:45 uur
21
13:00 uur
22
13:15 uur
23
BLOK 213:30 uurTechniek en opbouw van de asana’s - Ingrid - 60 minChakra Yoga (Hatha) - Michelle - 90-120 min incl deel lezingStand-by * Kundalini en meditatie - Thea - 90 minLazy Afternoon Yoga (Hatha) & Metta Meditatie - Jutta - 90 minSURFLES kids - Cesar - 2 uur BLOK 2
24
13:45 uur
25
14:00 uur
26
14:15 uur
27
14:30 uurYin en yoga Nidra - YogaSpots - 60 min
28
14:45 uur
29
15:00 uur
30
15:15 uur
* Stand-by = alleen bij genoeg aanmeldingen
31
15:30 uurpauzeKinderyoga 6-12 - Agnes - 30 min
32
15:45 uurStand-by * Hatha Yoga 4e Chakra - Jutta - 90 min
33
BLOK 316:00 uurStand-by * Wim Hoff methode en ijsbadStand-by * Ayurveda - Susan (English)Loslaten en yoga nidra - Michelle - 75 minAcroYoga - Solar - Lennert en Yvonne - 90 minBLOK 3
34
16:15 uur
35
16:30 uur
36
16:45 uur
37
17:00 uur
38
17:15 uurOpen je hart met Yin - Armanda - 75 min
39
17:30 uur
* Stand-by = alleen bij genoeg aanmeldingen
40
17:45 uur
41
18:00 uur
* Stand-by = alleen bij genoeg aanmeldingen
Kinderyoga 6-12 - Agnes - 30 min
42
18:15 uuravondeten, mantra's
43
18:30 uurAcroYoga - Lunar - Lennert en Yvonne - 90 min

44
18:45 uur
45
19:00 uur
46
19:15 uur
47
19:30 uur
48
19:45 uur
49
20:00 uurafsluiting
50
51
BEHANDELINGEN
(prijs in overleg met behandelaar)
52
11:00-14:00 Energie behandelingen (18 euro pp, max 30 min)Massages
53
10:00-18:00 Adembehandeling Thea (1 euro pp per min) (gecertificeerd ademtherapeut)
Voetbehandelingen
54
10:30-18:00 Stoelmassage (15 euro pp voor 15 min)Gezichtsbehandelingen
Loading...
Main menu