2016-2017 Bell schedule
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJK
1
2016/2017 Schedule
2
Warning Bell/Teachers Report 7:24
3
DAY 1 DAY 2 DAY 3 DAY 4 DAY 5 DAY 6 DAY 7 Tuesday/Thursday
4
A 7:30 - 8:31 (61 min.)F 7:30 - 8:31 (61 min.)D 7:30 - 8:31 (61 min.)B 7:30 - 8:31 (61 min.)G 7:30 - 8:31 (61 min.)E 7:30 - 8:31 (61 min.)C 7:30 - 8:31 (61 min.)1st period 7:30 - 8:24 (54 min.)
5
4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing TimeMorning Assembly
6
B
8:35-9:46 (71 min.)
G
8:35-9:46 (71 min.)
E
8:35-9:46 (71 min.)
C
8:35-9:46 (71 min.)
A
8:35-9:46 (71 min.)
F
8:35-9:46 (71 min.)
D
8:35-9:46 (71 min.)
2nd period
8:28-9:21 (53 min.)
Period 1 7:30-8:14 (44 min) Period 2 8:18-9:02 (44 min) Assembly 9:02-10:02 Period 3 10:06-10:57 (46 min) Lunch Period - No Change Period 5 - No Change
7
4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time
8
C
9:50 - 10:52 (62 min.)
A
9:50 - 10:52 (62 min.)
F
9:50 - 10:52 (62 min.)
D
9:50 - 10:52 (62 min.)
B
9:50 - 10:52 (62 min.)
G
9:50 - 10:52 (62 min.)
E
9:50 - 10:52 (62 min.)
Mentor
9:25-9:55 (30 min.)
9
4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time
10
D
LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
B LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
G LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
E LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
C LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
A LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
F
LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
3rd period
9:59-10:52 (53 min.)
11
4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4 Passing Time4Passing Time4 Passing Time4 Passing TimeLast Period Assembly
12
E
12:49 - 1:45 (56 min.)
C
12:49 - 1:45 (56 min.)
A
12:49 - 1:45 (56 min.)
F
12:49 - 1:45 (56 min.)
D
12:49 - 1:45 (56 min.)
B
12:49 - 1:45 (56 min.)
G
12:49 - 1:45 (56 min.)
Lunch per
LUNCH (25 min.)
A 10:56-11:21
B 11:24-11:49 C 11:52-12:17
D 12:20-12:45
Period 1 7:30-8:17 (47 min) Period 2 8:21-9:08 (47 min) Period 3 9:12-10:00 (48 min) Period 4 10:04-10:52 (48 min) Lunch Period - No Change Assembly 12:49-1:45
13
4 Passing Time
14
5th period
12:49 - 1:45 (56 min.)
15
16
17
18
19
20
21
Loading...
 
 
 
Sheet1
Sheet2
Sheet3