ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
Homestead High School
2
Student Bell Schedule
Course Selection 2/6, 2/8, 2/10 (during Tutorial)
3
Monday
2/6
Special Schedule
Tuesday
2/7
Wednesday
2/8
Thursday
2/9
Friday
2/10
4
Period 1
8:30 - 9:15
(45 minutes)
Period 1
8:30 - 10:00
(90 minutes)
Period 4
8:30 - 10:05
(95 minutes)
Period 1
8:30 - 10:00
(90 minutes)
Period 4
8:30 - 10:05
(95 minutes)
5
Period 2
9:20 - 10:05
(45 minutes)
Period 2
10:05 - 11:35
(90 minutes)
Tutorial
10:10 - 10:50
(40 minutes)
Period 2
10:05 - 11:35
(90 minutes)
Tutorial
10:10 - 10:50
(40 minutes)
6
Tutorial
10:10 - 10:45
(35 minutes)
Brunch
11:35 - 11:50
(15 minutes)
*10 minute passing period
Brunch
10:50 - 11:05
(15 minutes)
*10 minute passing period
Brunch
11:35 - 11:50
(15 minutes)
*10 minute passing period
Brunch
10:50 - 11:05
(15 minutes)
*10 minute passing period
7
Period 3
10:50 - 11:35
(45 minutes)
Period 3
12:00 - 1:30
(90 minutes)
Period 5
11:15 - 12:45
(90 minutes)
Period 3
12:00 - 1:30
(90 minutes)
Period 5
11:15 - 12:45
(90 minutes)
8
Brunch
11:35 - 11:50
(15 minutes)
Lunch
1:30 - 2:10
(40 minutes)
*10 minute passing period
Lunch
12:45 - 1:25
(40 minutes)
*10 minute passing period
Lunch
1:30 - 2:10
(40 minutes)
*10 minute passing period
Lunch
12:45 - 1:25
(40 minutes)
*10 minute passing period
9
Period 4
11:55 - 12:40
(45 minutes)
Period 7
2:20 - 3:50
(90 minutes)
Period 6
1:35 - 3:05
(90 minutes)
Period 7
2:20 - 3:50
(90 minutes)
Period 6
1:35 - 3:05
(90 minutes)
10
Period 5
12:45 - 1:30
(45 minutes)
11
Lunch
1:30 - 2:10
(40 minutes)
12
Period 6
2:15 - 3:00
(45 minutes)
13
Period 7
3:05 - 3:50

(45 minutes)
14
*Tutorial extended by 10 minutes;
which modifies Period 3 through Lunch
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100