Schedule
Comments
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
$
%
123
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ABCDEFGHIJ
1
Give to the Max Day -Lecturepalooza
2
Thursday 11/17/2016
3
11/17
4
THURSDAY
NameTopicTechnology required Yes/No Best email to contactLength of presentation
5
9:00 AM Becky OmdahlGritty, Growing, and Hopeful:  Research Findings that Invite Application Yes - Power Pointbecky.omdahl@metrostate.edu45 minutes -- but I'll gladly rearrange to accomodate
6
7
9:45 AM Kat Gerwig and Terry GiintherTech Tips in 15 minutes from the librariesYeskatherine.gerwig@metrostate.edu15 minutes
8
10:00 AM August HoffmanEducational and Community Development: The Benefits of Community Service ActivitiesYes - Power Pointaugust.hoffman@metrostate.edu15 minutes
9
10:15 AM Michelle Filkins and Bev HillModern PoetryNomichelle.filkins@metrostate.edu15 minutes
10
10:30 AM Craig MorrisEthical Considerations of Public vs Private intrests for those holding public office craig.morris@metrostate.edu45 mins
11
11:00 AM Ethical Considerations of Public vs Private intrests for those holding public office
12
11:15 AM Mark AsplenAliens Among Us: The Weird World of Parasitoid WaspsYes - Power Pointmark.asplen@metrostate.edu45 minutes
13
11:30 AM Aliens Among Us: The Weird World of Parasitoid Wasps
14
11:45 AM Aliens Among Us: The Weird World of Parasitoid Wasps
15
12:00 PM Allen BellasWhy You Should Study Economics, Especially If You Don't Care About EconomicsYes - PowerPointallen.bellas@metrostate.edu1/2 hour or 30 mins, whichever comes first
16
12:30 PM Doug KnowltonEstablishment of Conflict Resolution Services in a University settingyes power pointdoug.knowlton@metrostate.edu1/2 hour
17
1:00 PM Derrick CrimSpirituality: The Essence of Human ServicesYes-Power Pointderrick.crim@metrostate.edu60 minutes
18
1:30 PM Spirituality: The Essence of Human Servicesyes power point
19
2:00 PM Becca Peters and Terry GiintherEBooks MN and ELM databases: library content for everyoneyes, pptbecca.peters@metrostate.edu30 minutes
20
2:30 PM Martha HardyAmazing Google Tips and TricksYes, PPT & live screencastingmartha.hardy@metrostate.edu30 minutes
21
3:00 PM Craig HansenTechnology as Social Change : The Printing PressCraig.Hansen@metrostate.edu30 Mins
22
3:30 PM Frank ScweigertHistory of Intergovernmental Relations: U.S.A. and First Nationspower pointfrancis.schweigert@metrostate.edu1/2 hour
23
4:00 PM Eduardo GutierrezA history of Latinos in Minnesotapower pointeduardo.gutierrez@metrostate.edu
24
4:30 PM Kathleen ColeHistorical Fundamentalism and the Tea Party MovementPowerPointkathleen.cole@metrostate.edu30 Minutes
25
5:00 PM Bruce LindbergAre students customers? Or not?PPTbruce.lindberg@metrostate.edu30 minutes
26
5:30 PM
Jennifer DeJonghe & Alec Sonsteby
How to Camp in the BWCAW: a demonstration! PPT and demojennifer.dejonghe@metrostate.edu30 minutes
27
6:00 PM Jennifer DeJonghe & Alec SonstebyFrom Alhambra to Zooloreto: A Quick Introduction to Modern Board GamesPPT and demojennifer.dejonghe@metrostate.edu30 minutes
28
6:30 PM Matha HardyInfo Rx: Online Health Information You Can TrustPPT & live screencastingmartha.hardy@metrostate.edu30 minutes
29
7:00 PM
30
7:30 PM
31
8:00 PM
32
8:30 PM
33
Loading...
 
 
 
Daily schedule