VU3 Sound Check
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
$
%
123
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
VU3 SOUND CHECK SCHEDULE July 10-12, 2019
2
EventRoomParticipant/GroupTimeSound CheckLength of time
3
4
Wed July 10
5
11:00 AMWelcome!
Community Room
Katie, Ashkhan, Devin, Claudia
15
6
Papers 1Sivan Silver-Swartz30
7
Kevork Andonian15
8
12:00 PMPanel 1
Community Room
panel on DIY- Clay Chaplin, Lainie, casa berenice, VU
60
9
1:00 PMLunch Break60
10
2:00 PM
Concert Outside
Near the Stream in City Park across from the Library
Daniel Corral30
11
2:45 PMLecRec 1
Jim Santy Auditorium
Kyle Vanderburg302:15 PM20 min
12
break10
13
3:25 PMLecRec
Jim Santy Auditorium
Ryan Ingebritsen3011:30 AM20 min
14
break10
15
4:05 PMShow 1
Jim Santy Auditorium
Robert Matheson3011:50 AM20 min
16
4:35 PMbreak25
17
5:00 PMLecRec 2
Jim Santy Auditorium
Michele Cheng4512:10 PM20 min
18
break15
19
6:00 PMShow 2
Jim Santy Auditorium
Indigo Cook912:30 PM10 min
20
Jacky Card (fixed media)712:40 PM10 min
21
Serge Bulat Inkblot1012:50 PM10 min
22
Natalie Van Horn (fixed media)
61:00 PM10 min
23
Jascha Narveson101:10 PM10 min
24
break10
25
7:00 PMShow 3
Jim Santy Auditorium
Ryan Ingebritsen 91:20 PM15 min
26
PHead201:35 PM20 min
27
Akiko Hatakeyama201:55 PM20 min
28
29
Thursday July 11
30
10:00 AMPapers 3
Community Room
Matthew Mitchell20
31
Carey Campbell20
32
Mayank Sanganeria30
33
11:15 AMPanel 2
Community Room
panel on creative process- maria, aine, mauricio, michele, subpatch
60
34
12:15 PMLunch Break60
35
1:15 PMLecRec 5
Jim Santy Auditorium
Robert Willey1512:45 PM15 min
36
Akiko Hatakeyama45Wed 4:35 PM
20 min (day before during a break)
37
2:15 PMbreak15
38
2:30 PMShow 4
Jim Santy Auditorium
Connor Lockie4511:30 AM20 min
39
3:15 PMLecRec 6
Jim Santy Auditorium
Eli Fieldsteel3010:50 AM15 min
40
Jacob Thiede3011:05 AM15 min
41
4:15 PMbreak15
42
4:30 PMLecRec 7
Jim Santy Auditorium
Martha Muehleisen6010:00 AM30 min
43
5:30 PMbreak30
44
6:00 PMShow 5
Jim Santy Auditorium
Kevin Zhang511:20 AM10 min
45
SUBPATCH2010:30 AM20 min
46
Audrey Lund6.52:15 PM
10 min (during break)
47
Aine Nakamura184:15 PM
15 min (during break)
48
7:00 PMShow 6
Jim Santy Auditorium
Lainie Fefferman3012:05 PM20 min
49
Daniel Corral305:30 PM
20 min (during break)
50
51
Friday July 12
52
10:00 AMPapers 4
Community Room
Sean Hussey30
53
Jasha Narveson30
54
10:45 AMPanel 3
Community Room
where does technology fail us? Devin Maxwell, Eli Fieldsteel, Akiko Hatakeyama, Joseph Davancens
15
55
break15
56
11:15 AMLecRec 8
Jim Santy Auditorium
Joshua Tomlinson4510:45 AM20 min
57
12:00 PMLunch Break60
58
1:00 PMShow 7
Jim Santy Auditorium
Keith Wecker20Thurs 12:25 PM
10 min (day before)
59
Greer McGetrick9Thurs 12:35 PM
10 min (day before)
60
Spenser Potter (fixed media)
7.5Thurs 8:00 PM5 min (day before)
61
Mauricio Rodriguez10Thurs 8:05 PM
10 min (day before)
62
1:50 PMbreak10
63
2:00 PMShow 8
Jim Sany Auditorium
Robert Fleisher (fixed media)
3Thurs 8:15 PM5 min (day before)
64
Joseph Davancens19Thurs 8:20 PM
10 min (day before)
65
Maria Mykolenko (fixed media)
14Thurs 8:30 PM
10 min (day before)
66
Jacky Card (ensemble)610:00 AM5 min
67
Carey Campbell (fixed media)
710:05 AM5 min
68
3:00 PMShow 9
Jim Santy Auditorium
Ron Coulter1510:15 AM10 min
69
Casa Berenice4510:25 AM
20 min (during break)
70
4:00 PMLoad out
71
8:00 PM
CABIN CONCERT AND BBQ
72
73
74
75
76
77
Papers
78
Panel/ LecRec
79
break
80
Show
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...