ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
A omplir per l'alumne/a
2
AlumneTítol TRDepartamentTutorFeina per a l'estiu
Dubtes. Observacions (alumne)
Observacions (tutor grup/coordinadora)
3
Andres Giraldez, Marta Ha estat l'evolució de la moda afectada per causes socials i/o polítiques?PlàsticaCarme MartínMarc teòric i pràctic: buscar informació de com ha evolucionat la moda amb el pas dels anys i buscar relació amb la vida social i politica de l'epoca.17-6: no ha omplert la graella, li envio correu recordatori
4
Bitlloch Galceran, Roger Establir una colònia a MartCiències - FísicaLluís VidalMarc Teòric:

Explicació sobre condicions de Mart i Història de l’exploració espacial Marciana

Obtenció d’Oxigen i Obtenció d’Aigua

Pressió atmosfèrica, Radiació còsmica,Estructura i
Materials
5
Busquets Costa, Cesc Marc teòric i pràctic17-6: no ha omplert la graella, li envio correu recordatori. Només ha posat "marc teòric i pràctic". 22-7: la graella segueix igual. Li envio correu.
6
Cabrera Colón, PabloEmulador de videojocs clàssicsTECNOLOGIAJORDI VILLARConstrucció i funcionament de l'emulador
7
Carvajal Gómez, David L'esport a partir dels 65 anysEducació físicaDavid MolinaMarc teòric i objectiu del tr
8
Centelles Baró, Berta És realment ecològic fer un sabó ecològic?BiologiaCarmen GómezMarc teòric: consultar webs oficials de l'estat i de la unió europea per trobar quin ha de ser el correcte etiquetatge dels sabons ecològics. Buscar en altres pàgines més informació de com fer un sabó ecològic. Part pràctica: Fer un sabó ecològic (intentar fer-lo extraient l'essència de les plantes).
9
Collantes Capdevila, Laura Xi Estudi etològic dels suricatesBiologiaCarme ColladaRecopilció d'informació bibliogràfica (descripció, classificació, hàbitat, evolució, alimentació, reproducció, organigtzació social, comunicació, comportament, estatus, curiositats, projectes de cria i de reintroducció). Marc pràctic: Observacions preliminars, elaboració d'un ad libitum per fer l'etograma, elaboració full de registre. 30h d'observacions, recollida de dades (registre i mostreig), anàlisi de dades i presentació dels resultats.
10
Dux-Santoy Escorza, CarlaProcés de descomposició restes animalsBiologiaCarmen GómezMarc teòric: buscar informació sobre aquest procés en els diferents medis. Marc pràctic: enterrar dos individus d'una mateixa espècie a cada medi (preferentement de conill) i observar i estudiar aquest procés durant aprox. 2-3 setmanes
11
Garcia Lopez, Alex Motor de curvatura : viatges hiper ràpids dins de la relativitat generalCiències - Fisica Lluís VidalMarc teòric:consultar webs cientifiques, Youtube, llibres,etc.Marc pràctic: buscar simuladorNo
12
Garcia Morillo, Marta Estudi de la biodiversitat d'una bassa d'aigua dolçaBiologiaCarmen GómezMarc teòric i pràctc22-7: ha concretat molt poc la feina que ha de fer a l'estiu. Li envio correu.
13
Gómez Garcia, Pau Obtenció d'electricitat a partir d'alimentsQuímicaDaniel LaraMarc Teòric: Funcionament dd'una pila galvànica, buscar els components dels diferents aliments per al marc teòric,averiguar si surt economic utilitzar aliments com a font d'energía i averiguar per que condueix energia. També relacionar els resultats del marc pràctic amb els components dels alimets. Marc pràctic:Aconseguir energia a partir d'aliments i situar en una taula els resultats.
14
Jiménez Alba, Nacho Els esport de riscEd. Física Laura PascualMarc Teòric ( la por, elements que intervenen)
15
Jiménez Melero, Alejandro BRAÇ ROBÒTICTECNOLOGIACARLOS MACHOMARC TEÒRIC I PRÀCTIC22-7: ha concretat molt poc la feina que ha de fer a l'estiu. Li envio correu.
16
Lleida Ramírez, Pol El transport a MartCiències de la naturalesa - física i químicaLluís VidalMarc teòric i introduïr el pràctic (simulació)22-7: ha concretat molt poc la feina que ha de fer a l'estiu. Li envio correu.
17
López Pocino, Albert22-7: No ha omplert la graella. li envio correu.
18
Luna Fernández, Andrea Anàlisis d'aiguaCiències - QuímicaDaniel LaraMarc teòric: recopilar tota la informació possibel sonre l'aigua, estructura molecular, caracteristiques, importancia en la nostre salut, en el medi ambient... Marc pràctic: analisis amb valoracions d'aigua de l'aixeta, aigua filtrada, aigua de prullans i aigua embotellada
19
Moguel Lizondo, Neo Màquines de TuringMatemàtiquesToni Perez(Provisional)Marc teòric(informar-me del funcionament de la màquina de turing) i pensar i organitzar la preparació del pràctic(test de turing probablement enfocaré la part pràctica ja que té a veure amb inteligència artificial i podria programar )No
20
Patti Cortés, Guadalupe Muntanya russa de les emocions: El trastorn bipolar i les drogues BiologiaCarmen GomezMarc teòric: investigar aquest trastorn a través de llibres, webs... (Llibre: De la euforia a la tristeza) Marc pràctic: fer un petit estudi epidemiològic amb ajuda del projecte FORCES
21
Robert Font, Albert Creació d'un videojocTecnologíaDavid BallesterMarc Teòric i començar a crear el joc
22
San Mateo García, Marco Control automatitzat d´una vivenda-SchneiderTecnologíaMontse GràciaMarc Teòric. Començant recopilant tots els objectius amb l´automata. Amb els seus avantatges i desavantatges. Recopilar totes les opcions que m´ofereix el mercat i amb les seves caracteristiques.
23
Sánchez Lopez, LucasNovel creationEnglishCarme BouMarc Teòric: Recerca origen de l'escriptura + origen imprenta, recerca dels generes literaris al voltant de la novela, estudis de venta de novela + recerca d'experiencia d'escriptors. Investigació de l'estructura de la novela + inici de la novela
24
Serrano Sardón, Xavier Àcid cítric casolàQuímicaAlba GuarchMarc teòric: Investigació de com i per què ocurreixen les reccions químiques, fer els calculs de les reaccions (rendiment, quantitat d'àcid que es genera, quantitat d'àcid cítric que es necessita per disoldre materials,...). Treball pràctic de laboratori: Realitzar les reaccions pertinents per obtenir l'àcid cítric de les llimones i altres cítrics i comparar la cuantitat i pH dels diferents àcids cítrics que obtinc.
25
Soguero Martínez, Víctor Creació d'una criptomonedaMatemàtiquesToni Perez(Provisional)Marc teòric: Investigació dels tipus de encriptació i Recerca del blockchain. Aprendre a encriptar i desencriptar un misatge.
26
Torres García, Andrea Fracàs escolar i pedagogia de l'èxitCiències SocialsVioleta Roca
Marc Teòric + recollida de dades PLANING DETALLAT
27
Torreglosa Chaves, SilviaEstudi etològic dels pingüinsBiologiaGemma BassolsMarc teòric: buscar informació sobre l'animal i formular l'hipòtesi. Marc pràctic:fer un “ad libitum”, és a dir anotar en forma de redactat els comportaments de l’animal i després fer l’etograma durant 30 hores d’observació. Després fer una recollida de dades i una interpretació i una conclusió.
28
Valenzuela Ruf, Paula Estudi etològic dels lleons marinsBiologiaCarme ColladaPart pràctica:30h d’observació repartides equitativament al matí, migdia i tarda. Fer etograma i full de registre, extreure conclusions. Part teòrica: extreure informació (evolució, distribució, hàbitat, característiques, reproducció, diversitat, alimentació, comportament, comunicació...) amb ajuda de llibres, webs, consultar amb els cuidadors del zoo...
29
Zhou, Maria Estudi de les orobanque sobre les favesBiologiaCarmen GómezPart teòric: recerca d'informació de les orobanque, les faves i les rabes, com interactuen les plantes parasites amb les altres, buscar una possible manera ecològica de lluitar contra les orobanque... Part pràctic: anàlisi i estudi de dues parceles amb faves i rabes, una conreada amb faves previament (havien sorgit orobanque) i una altra que abans no s'habia conreat faves.
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100