NEOTIE 2018 MASTER SCHEDULE
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

 
View only
 
 
ABCDEFGHIJ
1
2018 NEOTIE | Schedule at a GlanceWe learn and spend some time together!Beginner SessionIntermediate SessionAdvanced Session
(Beastmode!)
2
Exclusive / Space Limited SessionSponsor SessionDeep Dive
Combo Session
Tweet Us!
#NEOTIE18
3
TIME / ROOM144145149150161162163164165
4
8:00 AM - 9:00 AM
(30 min)
Join us for Breakfast & Registration in the Cafeteria Area
5
9:00 AM - 9:30 AM
(30 min)
Meet us in the Community Room...
6
Breakout # 1
9:45 AM - 10:45 AM
(60 min)
Successful Collaboration & Conflict Resolution in PBL

Mike Feldman
GoGuardian Vendor Presentation

Brett Wilson
Constructing Math ft. Desmos Activity Builder

Mike Gisondo
Digital Escape Rooms

Lindsey Nicholson
How to Build a Multimedia Empire (in Your Classroom)

Ryan Novak
Getting Google Certified is As Easy As 1-2-3!

Sarah Rivera
Get Creative with Minecraft
(limited to first 20)

Emelie & Oskar Russ-Johansson
Read & Write with Texthelp's Read & Write

Molly Klodor
#StopMotionSlides

Jake Miller
7
Breakout # 2
11:00 - 11:45 AM
(45 min)
Digital Citizenship for Students, Parents & Teachers

Jessica Detec
Make Videos Interactive with Edpuzzle!

Dan Stitzel
Google Slides: the BFF You've Been Looking For!

Nikki Diehm
Digital Tools For Diverse Learners

Ann Radefeld
Set your sights on a new Google Site!

Molly Klodor
Wave that Feedback Flag! Using Technology to Assist in the Feedback Process

Sarah Rivera
Intro to becoming a Microsoft Innovative Educator

Sean Tobin & Natalie Esther
The Dynamic Literacy & Math Duo - EquatIO and Read&Write!

Marc Callahan
Google Sheets MVFs (Most Valuable Formulas)

Jake Miller
8
11:45 AM - 12:30 PM
(45 min)
LUNCH! (and please visit our sponsors and vendors that make this happen!)
9
Breakout # 3
12:30 PM - 1:15 PM
(45 min)
Hour of Code: Coding in the Classroom

Jessica Detec
The Little Students That Could

Lauren Girdler
Bare Your SOLE

Jeremy Bishko
Super Students Sites

Ann Radefeld
Using Social Media to Maximize Student and Classroom Success

Victoria McDonough
ELA Online Resources

Shenee King
Office 365 Education Overview

Sean Tobin & Natalie Esther
Ignite a SPARK in Your Classroom with Adobe!

Dan Stitzel
FlipGrid: Video Responses and Formative Assessments for All

J.C. Lenk
10
Breakout # 4
1:30 PM - 2:15 PM
(45 min)
PBIS Data Management with Google Tools

Jessica Detec
Google Forms - More than Multiple Choice

Kat Chamberlin
Maker Market School

Paul Shircliff
Oh the Places We'll Go!!

Katie Adick
SOLE and how it became a success at Wade Park

Ryan Mark
Online Assessments and Grading using Google Forms and Flubaroo

Shenee King
Intro to becoming a Microsoft Innovative Educator

Sean Tobin & Natalie Esther
Membean - effective, durable vocabulary learning

Edie Joyce
Get Techy!

Michelle Dominick
11
2:30 PM - 2:45 PM
(15 min)
Wrapup in the Community Room / Door Prizes & Snacks to Go!
Loading...
Main menu