Inschrijvingen ZF Pinkstertrip 2016 (forum)
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
ingeschre- ven alsforumnaambootnaamtype bootaantal beman- nings -ledenbeschik- bare plaatsen voor opstap- persVertel iets over jezelf, je zeilervaring, je motivatie om je in te schrijven, je boot en wat je verder kwijt wiltAls er zich nog opstappers kunnen aanmelden, zoek je nog mensen met bepaalde vaardigheden, eigenschappen of ervaringen?Wat is je beoogde route bij vertrek uit Nederland?Wat is je forumnaam (of voornaam)?Vertel iets over jezelf, je zeilervaring, je motivatie om je in te schrijven en wat je verder kwijt wiltHeb je afspraken gemaakt bij een schipper?Zo ja, bij wie?
2
SchipperilCignoil CignoCompromis 88840Ervaren zeiler, solo en met bemanning.

De il Cigno is een zeer degelijke en zeer compleet uitgeruste boot met alles wat je op een zeegaande zeilboot mag verwachten aan inventaris en (veiligheids)uitrusting. Hoewel de lengte beperkt is, is er ruim voldoende leef- en bergruimte voor vier bemanningsleden.
Ik laat graag anderen de zee ervaren, daarom zijn ook opstappers die geen zee-ervaring hebben welkom. Je moet uiteraard wel kunnen zeilen. Ik vind het leuk om met een gemengde bemanning te varen dus zowel heren als dames zijn welkom. We gaan goed voorbereid op weg, wat onder meer inhoudt dat er tevoren een dagje wordt 'proefgezeild' met de voltallige bemanning. De opstappers zijn: mijn broer Nicolai Giling (forumnaam NicolaiG), Anne (forumnaam Annewilzeilen) en Bart (forumnaam BartK).Vertrek uit Noordschans via zeesluis Stellendam naar buiten
3
SchipperAmeesingA JE TOBeneteau first 3220Na met de vorig jaar mee te zijn geweest als opstappers op de ZF Pinkstertrip, willen wij dit keer op eigen kiel de overkant aantikken en met de mede forum genoten het glas heffen in Isaacs.

Wij proberen dit samen, (ook ter voorbereiding op aankomende vakantie) aangezien het onze eerste keer is willen wij liever geen verantwoordelijkheid hebben over eventuele opstappers. (Uitzonderingen daargelaten).
Roompot of Stellendam
4
OpstapperSloe GinIk wil graag leren wat het inhoud om met een zeiljachtje de oversteek te maken.
Heb al wel wat ervaring op de 40 meter lange schoener de Zuiderzee, op de Noord- en Oostzee maar dat is toch weer heel wat anders dan met 8 meter.
JaPvO
5
OpstapperLa MavareWij (+vriendin) gaan 'vliegen' met Aernoudt!

JaAernoudt
6
SchipperHurley RuudWindfallHurley 80020Man, getrouwd, no kids, Pinkstertrip is voor mij het uitstapje van het jaar vanwege de gezelligheid. Nu dit jaar de vijfde keer.Manneeb en Arthur76 hebben zich inmiddels bij mij aangemonsterd.Hellevoetsluis, Stellendam-Harwich
7
SchipperPvOThalassaHunter 2730Van uit Stellendam
8
SchipperEvaluationcopyDisco²Van de Stadt Sprinter 3230Mijn eerste keer Pinkstertrip, mee als opstapper ipv schipper. Zeilmaat heeft recent een ander schip gekocht en die willen we graag even uitlaten op zee.Niet mijn schip, geen ruimte voor opstappers.Roompot
9
OpstapperManneeB25 jaar jong, ruim 10 jaar terug op open bootjes begonnen, toen een tijd niks en nu sinds een paar jaar op kajuitboten.
Na de pinkstertrip vorig jaar nu voor de 2e keer naar de overkant.
JaHurley Ruud
10
SchipperAernoudtCalypsoF24 (Trimaran)30Met de trimaran naar de 'overkant', dus dat wordt leuk: ivm bijna geen diepgang kunnen we makkelijk over ondieptes heen, gecombineerd met een vlotte boot (bootsnelheid ligt een stuk hoger dan monohull) verwacht ik dan ook een hele vlotte overtocht.
Doel is om Woensdag in te schepen en te vertrekken, zodat we tijd hebben aan de overkant om de river Stour en de river Orwell beide een dagje te verkennen! (ook hier is de 30 centimeter diepgang erg praktisch).
Varen met z'n 3'en. Geen plek meer voor opstappers.Lelystad-Haven, Amsterdam, Ijmuiden, Harwich, Ipswich
11
SchipperrverkaikLuniqueCarena 3640Lunique gaat met het oude team van voorgaande jaren - Reinier, Martin, Tom en RonaldDonderdag Stellendam
12
OpstapperSY HELIOSagain UK with the Bonnature
schipper geeft aan Ipswich, maar kan ook zo maar weer Southwold worden ;)
opstappers Margo en Hans
JaEdSea
13
OpstapperAnnewilzeilenHallo,
Zeilervaring op ijsselmeer/markermeer en enige ervaring op zee. Vorig jaar , onder begeleiding, zeezeilschool, voor het eerst overgestoken. Wil graag mijlen maken ervaring opbouwen om uiteindelijk zelfstandig te gaan zeilen.
Gezellig, leergierig en zeer gemotiveerd. Opstappen kan van zeeland tot holland ( woon in utrecht) .
Jail Cigno
14
OpstapperTomazHeb voldoende zeilervaring en inmiddels ook CWO2 Zeezeilen. Wil (veel) meer ervaring opdoen op zout water. Met name navigatie is een aspect waarin ik nog wil lerenJaJaxon
15
SchipperSolutionSolutionBeneteau Oceanis 4040Voor de tweede keer met ZF naar de overkant. Was vorig jaar erg gezellig.Al helemaal volgeboekt.Vertrek vanuit Lemmer via Den Oever, Den helder naar de overkant.
16
SchipperGuia IVGuia IVSantarelli custom sloop50Ik ga met een paar maten.Lelystad - IJmuiden- Ipswich
17
OpstapperMartin72Hallo! Mijn naam is Martin. Ben een fanatiek zeiler met mijn zeiljachtje Doortje (22ft), vaargebied is IJsselmeer en Wadden, zeil solo. Beschik over Marifoon B (RYA), goede uitrusting en diverse zeiltrainingen met de Zeezeilers van Marken.
In 2015 voor het eerst meegedaan met ZF pinkstertrip Ipswich (3 man met 28ft). Fantastische tijd gehad en wil dit avontuur graag opnieuw beleven.
JaJaxon
18
OpstapperBartkMijn naam is Bart, 24 jaar, en wil graag onwijs goed leren varen! Zeilervaring heb ik nog niet heel veel: paar keer op vakantie op een valkje en sinds september aan het trainen op een J22. Meer zeilervaring is maar op één manier te verkrijgen en dat is door te gaan varen! Vandaar ben ik op zoek naar een schipper die mij mee kan nemen op de Pinkstertocht van wie ik een hoop zou kunnen leren. Jail Cigno
19
OpstapperArthur76Eerste keer op zee, met weinig ervaring. maar wil hier graag verandering in brengen.JaHurley ruud, schipper windfall
20
SchipperEdSeaBonnatureKoopmans 4830Hans en Margo stappen op.IJmuiden-overkant
21
OpstapperLadarulesIk heb enkel ervaring met het zeilen in een lelievlet dus eigenlijk nog nooit echt op zee in een jacht gezeild. Het lijkt me enorm leuk om een keer op zee te varen en dit eventueel vaker te doen!Nee, ik zoek nog een boot
22
OpstapperstadjerZelfde als vorig jaar :-)JaSolution
23
OpstappergeorgeBen 64 jaar en ibv twee boten,waarvan een in Griekenland en een in Nederland.
Heb ervaring m,et zeezeilen,maar wil wat meer kenneis opdoen naar Engeland.
Nee, ik zoek nog een boot
24
Schipperhar.vogeltziganesunfast 3710ijmuiden - ipswich
25
SchipperNoreen3NoreenTrimaran Farrier F3630Vaste bemanning: Gary, Roos en NoballastVertrek uit Lelystad
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...