Тенис Уикенд 2018 - жени, единично
 Share
The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

View only
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
1
Тенис Уикенд 2018
2
жени, единично
3
4
Група 1
5
Даниела ПетковаПавла СтояноваЦветелина СтаменковаИскра Бочева
6
Даниела Петкова4/04/24/3
7
Павла Стоянова0/41/40/4
8
Цветелина Стаменкова2/44/10/4
9
Искра Бочева3/44/04/0
10
11
Група 2
12
Виктория ВелеваСветлана Христова
Бранимира Тодорова-Йорданова
Айсел РефедЕкатерина Новицка
13
Виктория Велева4/04/24/14/2
14
Светлана Христова0/42/44/01/4
15
Бранимира Тодорова-Йорданова
2/44/24/30/4
16
Айсел Рефед1/40/43/41/4
17
Екатерина Новицка2/44/14/04/1
18
19
Формат групи: един сет до 4 гейма (No Ad правило)
20
Формат 1/2 финал и финал: един сет до 6 гейма (No Ad правило)
21
Даниела Петкова
22
Новицка
23
Екатерина Новицка
24
Новицка
25
Виктория Велева6/3
26
Бочева
27
Искра БочеваПОБЕТИТЕЛ
28
ФИНАЛ
29
1/2 ФИНАЛ
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Loading...