Formular regjistrimi per Trajnimet e organizuara nga Ministria e Financave dhe Keshilli Kombetar i Kontabilitetit
Ministria e Financave dhe Këshilli Kombëtar i Kontabilitetit në kuadër të projektit “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e tatim-taksave, dhe i kapaciteteve teknike në profesionin e kontabilistit dhe audituesit” në bashkëpunim të ngushtë me Institutin e Kontabilistëve të Miratuar organizojnë në periudhën Nëntor 2017 - Prill 2018 një trajnim në shkallë të gjerë për Standardet e përmirësuara Kombëtare të Kontabilitetit.
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Statusi *
Dega/Seksioni *
Periudha e Trajnimit *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms