Kalkulus
Kjo formë është për mësuesit e shkollave të mesme ose pedagogët e universiteteve që synojnë të përdorin Kalkulusin si tekst. Për përmbajtjen e librit dhe informacion mbi temat mund të shkoni këtu.
https://sites.google.com/a/risat.org/rs/research/mathematics-education
Email address *
Emri *
Your answer
Shkolla ku do të përdoret teksti i Kalkulusit *
Your answer
Afërsisht numri i nxënësve *
Your answer
Adresa ku mund të dërgojmë kopjen falas
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Research Institute of Science and Technology.