Søk om å få plass i Flintegata 2

Pådriv Hillevåg jobber for å gjøre stedene i bydelen mer levende og for en bærekraftig utvikling av området. For å få til dette må vi skape en bevegelse hvor handlekraftige folk med ulik bakgrunn samarbeider på tvers av fag, bransje og sektor.

Vi har nå etablert et helt nytt møtested og felleskap for Hillevågsfolk i alle aldre i det flotte røde murhuset i Flintegata 2 på Kvalaberg. Gjennom fellesskap og deling skal det skapes liv i huset og i bydelen. Det kan være alt fra møteplasser og aktiviteter, til å skape egen arbeidsplass eller produksjonsvirksomhet i huset. Vi ønsker at miljø, gjenbruk og sosial bærekraft skal være den røde tråden i det røde huset. Alle som bor, jobber eller har lyst til å være i Hillevåg er velkomne.

Her melder du inn din interesse for å etablere gründervirksomhet, kontorplass, kurs, opplæring, arbeidstrening eller på annen måte være en del av huset og produksjonslokalene i Flintegata 2.

Vi søker ulike typer virksomhet som har ambisjoner innen bærekraft og som er interessert i å utvikle, teste og realisere sine ideer i Hillevåg.

Alle søknader vil bli besvart og aktuelle vil bli kalt inn til intervju. Pådriv Hillevåg forbeholder seg retten til å prioritere hvem som får plass med tanke på sammensetning og mangfold i huset. Leieavtale inngås før innflytting.

Ta kontakt med oss på hvis du har spørsmål til registreringen.

Pådriv Hillevåg lagrer din informasjon. Du kan når som helst kontakte oss for å fjerne din informasjon fra systemet og du kan melde deg av maillisten ved å klikke på en link på eposter som blir sendt ut.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn på ide / prosjekt / virksomhet *
Organisasjonsnummer hvis du har
Nettsted / facebookside hvis du har
Ide og løsning (beskriv kort ideen, hvilke løsninger dere utvikler og hvor langt dere er kommet) *
Hvilke type lokaler trenger du og størrelse? *
Samarbeider du med noen i dag?
Hvem ønsker du å samarbeide med?
Hvordan kan Pådriv for Hillevåg bistå dere?
Hva kan du bidra med i fellesskapet i Flintegata 2? *
Hvilke av FNs bærekraftmål identifiserer du din ide med? *
Required
Bor du i Hillevåg? *
Jobber du i Hillevåg? *
Kontaktperson *
E-postadresse *
Mobilnummer *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy