Request edit access
PRIJAVNICA za sodelovanje v akciji NVO gre v šolo 2018 - ZASAVSKA REGIJA
Spoštovani!
V prvem tednu oktobra 2018 bodo izbrane osnovne šole čas in prostor namenile predstavitvam nevladnih organizacij (društev, zavodov, ustanov). Z akcijo "NVO gre v šolo" želimo, da se nevladne organizacije predstavijo na interaktiven način, ki bo zanimiv učencem.
Vabimo vas, da se na našo pobudo odzovete in se pridružite akciji "NVO gre v šolo". Z izpolnitvijo elektronske prijavnice boste potrdili vaše sodelovanje.
Naziv organizacije: *
Your answer
Naslov organizacije: *
Your answer
Ime in priimek, telefon, e-naslov kontaktne osebe: *
Your answer
Kako se bo vaša organizacija predstavila? *
Your answer
Na kateri šoli se želi vaša organizacija predstaviti (lahko na večih vendar samo na šole, ki so na območju delovanja vaše organizacije). *
Required
Kaj potrebujete za izvedbo vaše predstavitve? *
Your answer
Za katere razrede je ustrezna vaša predstavitev? *
Your answer
Ali znotraj vaše organizacije izvajate kakšen program primeren za vključitev v katalog učnih programov? Vsebina programa je lahko npr. naravoslovna, tehniška, kulturna.. na podlagi katerega lahko potem šola izvede naravoslovni, športni, tehniški dan (za več informacij označite DRUGO).
Če da, opišite program.
Your answer
Z novo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki je stopila v veljavo 25. maja 2018, smo zavezani, da pri vas ponovno preverimo in potrdimo, da lahko zberemo vaše podatke, ki jih bomo uporabljali za namene komunikacije in obveščanja v povezavi z izvedbo dogodka NVO gre v šolo.
ZLHT Regionalni center NVO

Za več informacij o varstvu osebnih podatkov smo dosegljivi na info@consulta.si
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms