Prijava volontera - Rijeka psihologije 2020.
Dragi studenti,

Pozivamo vas da nam se pridružite u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020 koja će se održati od 17. do 23. veljače u Rijeci i okolici!

Angažman i doprinos volontera vrlo nam je važan za promociju manifestacije i provedbu humanitarne akcije. Ove se godine prodajom promotivnih predmeta prikupljaju sredstva za Podcentar predškolskog odgoja „Maestral“ za nabavu opreme za rad s djecom s poremećajima iz spektra autizma.

Ako želiš steći novo volontersko iskustvo, upoznati studente-volontere, psihologe i njihove suradnike koji djeluju u praksi, te pomoći popularizaciji psihologije u gradu Rijeci, pridruži nam se!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Broj mobitela *
Fakultet *
E-mail adresa *
Aktivnosti u kojima želiš sudjelovati: *
Required
Za vrijeme volontiranja nositi ćete majicu Rijeke psihologije. Koju veličinu majice nosiš? Vodi računa da ćeš ju nositi preko svoje odjeće :)
Clear selection
Kako bismo mogli jednostavnije komunicirati molimo te da označiš medije koje najčešće koristiš u svrhu komunikacije. *
Required
GDPR
Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) kojom se štite osobni podaci građana Europske unije stupila je na snagu 25. svibnja 2018. Prikupljanje osobnih podataka prilikom ispunjavanja  ovog obrasca izvršit će se u skladu s tom Uredbom, a podaci će biti korišteni isključivo u svrhu potrebe organiziranja rada volontera i komunikacije s vama. Slanjem ovog obrasca dajete svoj pristanak za korištenje podataka u navedene svrhe, a svoju suglasnost možete u bilo koja doba opozvati elektroničkom poštom na rijekapsihologije@rijekapsihologije.org.
HVALA NA PRIJAVI!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy