KYSELYLOMAKE
Suomen Maremmano-Abruzzesse Seura Ry:n työkoiratoimikunnan kyselytutkimus. Alkaen 2020 - jatkuen toistaiseksi. (https://tinyurl.com/tktmk20)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
HEI MAREMMANO-ABRUZZESEN OMISTAJA! Tämä kysely on tarkoitettu jokaiselle rekisteröidyn maremmano-abruzzesen omistavalle/omistaneelle. Sekä eläin- että aluevahtina toimiville työkoirille.

Osallistumalla kyselytutkimukseen autat selvittämään tilannetta Suomessa maremmano-abruzzese rodun käytön osalta. Tavoitteena on saada hyödyllistä materiaalia uusien koiran hankkijoiden ja jo koiria omistaneiden käyttöön. Samalla kerätään arvokasta tietoa kasvattajille ja rotua harrastavalle yhdistykselle mm. jalostustavoitteiden määrittelyyn.

Kyselytutkimuksesta tehtävät yhteenvedot auttavat selvittämään olemassa olevia toimivia ratkaisuja ja mahdollisia haasteita ja niihin voidaan lähteä jatkossa etsimään toimivia ratkaisuja. Hyvin toteutuessaan kysely antaa vastauksia myös siihen millaisiin paikkoihin maremmano-abruzzese rotua päätyy ja millaisia tarpeita näissä erilaisissa paikoissa (tilat, kodit, yritykset) on.

Täytä kysely jokaisesta koirastasi erikseen yksilönä, vastauksia toivotaan myös jo edesmenneistä koirista. Vastatessasi pysähdy miettimään sitä yksilöä, josta vastaat; millainen se todella on. Rehelliset vastaukset ovat arvokkaita.  

Vastaamiseen tarvitaan tunnistetiedot (sähköpostiosoite on tärkeä vastauksen myöhempää täydentämistä varten, siihen saat muokkauslinkin ja oman kopion vastauksistasi, tarvitsemme myös yhteystiedon). Myös koiran rekisterinumero on ilmoitettava, koska kaikessa tutkimukseen kerätyssä materiaalissa on oltava tunnisteet. Tunnisteita käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä julkaista missään yhteydessä. Virheellinen tai keksitty rekisterinumero aiheuttaa vastauksen hylkäämisen tarkistuksessa.

Osassa kysymyksiä voit vastata useamman vaihtoehdon, mutta vastaa aina lähinnä tilannettasi kuvaava vastaus. Osaan kysymyksistä voit vastata omin sanoin annettuun vastaustilaan. Mikäli kysymys ei koske tilannettasi ollenkaan, voit hypätä kysymyksen kokonaan yli. Mikäli vastausvaihtoehdoista ei löydy sopivaa, täydennä vastaustasi silloin osion viimeisessä lisätiedot kohdassa. Varmastikaan ei ihan kaikille löydy kaikkiin kohtiin sopivaa valmista vaihtoehtoa, mutta juuri ne lisätiedot antavat suurta lisäarvoa kyselylle. Vastauksia ei julkaista niin yksityiskohtaisesti, että vastaaja olisi tunnistettavissa.

Mikäli vastaat nuoresta koirasta, tai jos jotain oleellisesti muuttuu, voit täydentää vastausta myöhemmin sähköpostiin tulevan linkin kautta. Vastaa mieluiten vähintään 1 vuoden ikäisestä koirasta. MIkäli koiralla ei esimerkiksi ole petokohtaamista, mutta petokohtaaminen tulee myöhemmin, täydennä silloin vastaustasi sähköpostilinkin kautta. Kiitos yhteistyöstä!

Työkoiratoimikuntaan saat tarvittaessa yhteyden sähköpostilla: tyokoiratoimikunta@gmail.com

Nimesi
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy