Formulari d'inscripció
Del 18/02/2019 al 10/04/2019
Edifici Qu4drant.0
Com arribar-hi: https://goo.gl/5UndYj
PRESENTACIÓ DEL CURS
"Digital Health: Disseny d'APPs i innovació TIC" és una formació capacitadora destinada a aquelles persones que volen emprendre en el sector M-Health o que volen ampliar els seus coneixements de disseny d'aplicacions per a dispositius mòbils.

Durant la formació, impartida amb la col·laboració de Euncet Business School, els i les alumnes aniran assolint coneixements tecnològics i sobre emprenedoria per tal de definir un projecte emprenedor.

Es tracta d'un curs de 150h de durada, que es realitzarà del 18 de febrer fins el 10 d'abril de 2019 en horari presencial de 16 a 20h i on line. Pots consultar el detall del programa aquí: https://goo.gl/ubnDEi

Per qualsevol dubte o pregunta, truca'ns al 93.739.70.00 ext. 4950 o bé, per mail a orbital40@terrassa.cat

Vuit dels projectes sorgits durant la capacitació seran acompanyats per mentors de l'empresa Knowledge Innovation Market amb l'objectiu d'acostar la seva idea emprenedora al mercat.

Si tens una idea emprenedora i vols aprendre a desenvolupar APPs que ajudin a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones omple aquest formulari de sol·licitud.
INFORMACIÓ IMPORTANT A TENIR EN COMPTE
Un cop confirmada la inscripció, caldrà presentar justificant de demanant d'ocupació (en situació d'atur o de millora d'ocupació). També cal tenir present que s'exigeix un 80% d'assistència a les sessions, tant a les presencials com a les online, per poder obtenir el certificat de participació.

Per poder seguir les sessions presencials individualment, cal que les persones participants portin els seus propis dispositius.
Organitza
Amb la col·laboració de
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service