Kreativni građani - radionica, Zagreb, 3.10.2018.
Desk Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i Kontakt točka programa Europa za građane pri Uredu za udruge Vlade RH organiziraju događanje pod nazivom Kreativni građani. Riječ je o radionici koja će se održati 3. listopada 2018. godine, u Galeriji Klovićevi dvori, a na kojoj će prisutni moći saznati osnovne informacije o dva programa Unije: Kreativna Europa i Europa za građane. Radionicu će voditi nacionalne koordinatorice programa s višegodišnjim iskustvom u provedbi. Nakon uvodnog informativnog dijela, sudionici/e će biti upoznati s dva primjera prakse iz svakog programa, koje će predstaviti provoditelji projekata. Poveznica projekata o kojima će biti riječi je baština, dok se u provedbi ta tema oslanja na različite djelatnosti i izričaje: od kulturno-umjetničkog, preko društvenog do političkog konteksta.
Potom će, radom u grupama, voditeljice radionice usmjeravati razvoj projektnih ideja kako bi se propitale mogućnosti i usmjerila razmišljanja prisutnih na neki od dvaju programa.
Cilj ovog susreta je informiranje o mogućnostima financiranja, promišljanje projektnih ideja te umrežavanje organizacija koje se bave spomenutim temama.

Radionica će se održati u srijedu, 3. listopada 2018. godine, u Zagrebu, u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 , od 10:00-14:00 sati.

Informacije o programu Europa za građane 2014-2020 potražite na sljedećim mrežnim stranicama: https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens_en i http://europazagradane.hr/

Prijava na radionicu Kreativni građani - Zagreb, 3.10.2018.
1. Puni naziv organizacije *
Your answer
2. Vrsta organizacije (udruga, zaklada, javna ustanova, JLPS, itd.) *
Your answer
3. Ime i prezime osobe koja želi prisustvovati radionici *
Your answer
4. Adresa elektroničke pošte *
Your answer
5. Poštanska adresa organizacije *
Your answer
Da li ste već prijavljivali projekte na program Europa za građane ili Kreativna Europa? *
Required
* Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice Ureda za udruge).[2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka za potrebe izvještavanja. Potpisne liste, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih ustanova održala.U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se Uredu za udruge na: europazagradane@udruge.vlada.hr.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms