Request edit access
Y + nagrada za leto 2018
Zavod Ypsilon s svojim delovanjem spodbuja sodelovanje, povezovanje in pozitivne zglede ter zgodbe. S tem namenom vsako leto podeljuje nagrade Ypsilon +, s katerimi nagradi najbolj drzne posameznike in organizacije, ki s svojimi uresničenimi idejami, dejanji in projekti delujejo družbeno odgovorno, premikajo meje in nasploh soustvarjajo svetlejšo prihodnost vseh nas.

Nominacije za nagrajence zbiramo skozi celotno leto, do 30. decembra, podeljevali pa jih bomo na 9. obletnici Zavoda Ypsilon, 24. januarja 2019. Spremljajte našo Facebook stran in se nam pridružite na dogodku.

GenYalec leta: *
GenYalec je predstavnik generacije Y (20 do 30 let), ki je naredil nekaj izjemnega, drugačnega. Ne iščemo najboljših ocen v šoli, iščemo tiste, ki so se približali našim idealom in vrednotam. Na mladih namreč svet stoji. Za GenYalca leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
PriYatelj leta: *
PRIYATELJ LETA je oseba, ki je naredila nekaj dobrega za generacijo Y. Drugačnega in prijateljskega. Je nekdo, ki je povedal, da so mladi ne samo prihodnost, da so tu danes in da jih je potrebno upoštevati. Zgledi namreč vlečejo! Za PriYatelja leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
SodelovanYe leta: *
SODELOVANYE LETA je ideja, projekt, organizacija ali posameznik, ki s sodelovanjem kaže pozitiven zgled. Geslo Zavoda Ypsilon se namreč glasi: Za skupno prihodnost. Verjamemo, da nam bo le sodelovanje prineslo boljši svet, zato nagrajujemo tiste, ki so naredili največ za sodelovanje. Za SodelovanYe leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
MediY leta: *
Z nagrado MEDIY LETA želimo spodbuditi več pozitivnih medijskih prispevkov, ki še bolj izpostavljajo tudi takšne, kot so nominiranci nagrade Ypsilon + v ostalih kategorijah. Nominiranci v tej kategoriji so lahko dnevniki, revije, posamezne rubrike, članki, spletne strani, blogi, knjige, video vsebine ali drugi mediji. Za MediY leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
DeYanje leta: *
DEYANJE LETA bi lahko označili za izjemno prestižno nagrado. Dobi jo tisti, ki bo po mnenju generacije Y naredi najbolj izjemno dejanje. Dejanja so namreč najpomembnejša! Za DeYanje leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
OrganizacYa leta: *
ORGANIZACYA LETA je združenje, društvo, skupina ali organizacija mladih, ki je v letošnjem letu dosegla izjemne dosežke na področju aktivnega državljanstva mladih in naredila nekaj dobrega za vse mlade. Z nagrado bomo tako drugič nagradili prizadevanje in trud mladih in njihova prizadevanja predstavili tudi širši javnosti. Za OrganizacYo leta 2018 nominiram:
Your answer
Utemeljitev nominacije: *
Your answer
Za vaše predloge se vam najlepše zahvaljujemo! Povabite še svoje prijatelje in skupaj podprite organizacijo ali posameznika, ki si po vašem mnenju zasluži nagrado.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service