Request edit access
Carles Belda “24 rumbes per diatònic”
El Centre presenta: Carles Belda “24 rumbes per diatònic”

ENTRADA LLIURE A TAQUILLA INVERSA. Agraïm, en aquests moments d'excepcionalitat sanitària, portar un control d'assistents per avançat d'aquest concert. Si ens ompliu aquest breu formulari, serà més fàcil reservar-vos localitat/s per l'espectacle i, si és el cas, agrupar-vos amb els vostres amics/familiars dins el recinte del concert. Rebreu correu electrònic de confirmació.

Dimecres 24 de juny, Sant Joan, a les 7 de la tarda.
Lloc: a l’aire lliure als voltants del Centre.
Format trio: Carles Belda, Rafalito Salazar i Joanet de Mataró.

Carles Belda torna a Llorenç per presentar el seu treball, 24 rumbes per diatònic, acompanyat del guitarrista Rafalito Salazar i el percussionista Joanet de Mataró. Un esperat retrobament amb la música en directe, on -mantenint tots els requisits sanitaris establerts- celebrarem la diada de Sant Joan.

Des del seu naixement, la rumba catalana s'ha difós amb una imatge clara: veu, guitarra i percussions senzilles. Ara, d'uns anys ençà, mercès a la revifalla del diatònic i la feina d'un bon grapat de conjunts i artistes, el diatònic s'ha empeltat a aquest paisatge i s'ha fet seva la fórmula màgica de la rumba. Una escudella ben genuïna i que triomfa allà on va. Arreu dels Països Catalans, fins l'infinit i més enllà!
Email *
Et reservem invitació. Quantes persones vindreu al concert? *
Required
Nom de la persona a la qual reservem les invitacions?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy