Request edit access
PRIJAVNICA - VOLONTIRAJ U KULTURI I TI!
Program volontiranja u kulturi koji provodi gradska ustanova Hrvatski kulturni dom na Sušaku trajno je nasljeđe projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Angažmanom na brojnim kulturnim događanjima u organizaciji ustanova u kulturi i dionika nezavisne kulturne scene volonteri su stvorili sjajnu sinergiju koja je bila neiscrpna inspiracija u realizaciji kulturnih programa, razvili nova prijateljstva, stekli nezaboravna iskustva i poklonili tisuće sati svog slobodnog vremena.

Volonterima putuje poseban poziv na sudjelovanje u ovom programu jer je plemenita i ponosna energija volontera važan kotač svake velike organizacije. Bit ćete na dodir blizu predstavama, koncertima, izložbama i mnogim drugim kulturnim događajima u Rijeci.
Za uspjeh trebamo zajedništvo. Trebamo vašu pomoć, znanje, vještine i dobru energiju, a zauzvrat nudimo iste vrijednosti te priliku za druženja i zabavu.

* Ispunjavanjem ove Prijavnice dajem svoju izričitu privolu Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (dalje u tekstu: HKD) da koristi moje osobne podatke prikupljene putem ovog obrasca u svrhu vođenja Volonterskog programa. Popunjavanje i slanje ove Prijavnice smatrat će se privolom da se Vaši podaci upišu u Bazu volontera HKD-a. Osobni podaci koje HKD prikuplja i obrađuje temelj su za sudjelovanje u volontiranju u organizaciji HKD-a. Za pristup, mijenjanje i/ili brisanje podataka možete se obratiti na e-mail adresu asja@hkd-rijeka.hr ili poštom na adresu: Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Strossmayerova 1, 51000 Rijeka. HKD obrađuje osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/2018).


Za pitanja, obratite nam se na: asja@hkd-rijeka.hr

Ova prijavnica sastoji se od 8 dijelova, pa Vas molimo za strpljenje.

Vaše odgovore u prijavnici možete promijeniti odmah nakon što ste se prijavili ili koristeći link koji ćete dobiti e-mailom.
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy