Request edit access
Isosisaruskurssi 15.-18.4.2020
Tällä lomakkeella ilmoittaudun Isosisaruskurssille (11 h), joka pidetään Pispalan haulitornin kupeessa Tampereen Tyttöjen ja Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, 33250 Tampere). Mikäli haluat Tyttöjen tai Poikien Tuvalle (avoimeen toimintaan) voit tulla vapaaehtoiseksi käymällä Isosisaruskurssin (11h) tai avoimen toiminnan vapaaehtoiskurssin (6h). Kurssi ja koulutus ovat maksuttomia ja ne tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot vapaaehtoisena toimimiseen.

Isosisaruskurssin kurssipäivät ovat
ke 15.4. klo 17-19
pe 17.4. klo 17-19 ja
la 18.4. klo 10-17

Isosisaruskurssi on edellytyksenä Isosiskona, Isoveljenä tai Isosisaruksena toimimiselle, mutta ei velvoita siihen. Isosisaruskurssin aikana voit vielä miettiä haluatko itsellesi oman Pikkusiskon/ Pikkuveljen. Isosisaruksena toimimiseen tulee sitoutua vähintään vuodeksi. Isosisaruskurssin käytyäsi voit toimia myös avoimen toiminnan vapaaehtoisena Tyttöjen tai Poikien Tuvalla.

Tarjoamme kahvia ja välipalaa keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Isosisaruskurssin lauantaipäivänä tarjolla on lisäksi aamukahvit ja lounas. Tuvalla on joskus viileä, joten pue lämpimästi ja mukavasti päälle ja ota halutessasi omat villasukat mukaan. Kaikkien vapaaehtoisten rikosrekisterit selvitetään ennen vapaaehtoisena aloittamista, tästä annamme lisätietoa paikan päällä. Mikäli sinulla on voimassa oleva rikosrekisteriote, voit tuoda sen mukanasi.

Ilmoitamme koulutusten tarkemmat paikkatiedot lähempänä ajankohtaa. Ilmoitathan mikäli et pääsekään kurssille.
niklas.soderstrom@ahjola.fi / p. 044 553 8432
piia.lyimo@ahjola.fi / p. 044 553 8436
essi.rasanen@ahjola.fi / p. 044 553 8435

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietorekisteriin. Tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietoja säilytetään 2 vuotta tilastointia varten, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tietosuojaselosteesta.

http://www.tyttojentupa.fi/index.php/tietosuoja/
https://poikatyo.fi/index.php/tietosuoja/
Nimi
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Ilmoittaudun...
Erityisruokavaliot / ruoka-allergiat
Your answer
Mistä kuulit Isosisarustoiminnasta?
Your answer
Muuta? Kysymyksiä? Lisätietoja? Millaista ryhmää haluaisit ohjata?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy