Request edit access
Novembarski kamp 2019: Prijavnica
Novembarski kamp fizike održati će se 23.11. do 25.11.
Krajnji rok za prijavu i uplatu za kamp je 18.11.2019. u 23:59.
Za sva pitanja ili nejasnoće molimo Vas da nam se obratite na email adresu bih.fizika@gmail.com ili Facebook stranicu Društva fizičara u FBiH, a u međuvremenu Vas molimo da periodično provjeravate Vaš email za eventualne dodatne informacije o kampu fizike.
Email address *
Lični podaci / Izbor grupe
Ime i prezime *
Your answer
Grad iz kojeg dolazite *
Your answer
Škola koju pohađate *
Your answer
Razred *
Grupa na koju se prijavljujete *
Smještaj / Finansijska pomoć
Da li želite biti u internatu za vrijeme kampa (doplata od 20 KM)? *
Ako želite biti u internatu, molimo napišite očekivani datum i vrijeme Vašeg dolaska u internat (potrebno radi organizovanja dočeka)? *
Your answer
Da li ste zainteresovani za eventualnu finansijsku pomoć tj. oslobađanje plaćanja (dijela) troškova učešća? Pomoć možemo ponuditi samo vrlo ograničenom broju učenika (ovisno o sponzorima i broju prijavljenih), a prednost će imati učenici koji dolaze iz udaljenijih krajeva BiH. *
Iznos i način plaćanja kotizacije
- Uplata gotovinom za sve ostale troškove nije moguća te Vas stoga molimo da uplate izvršite u bilo kojoj banci ili obližnoj pošti (nezavisno od toga gdje Vi ili Vaši roditelji imaju otvoren račun u banci).
- Učenici koji su oslobođeni plaćanja (dijela) troškova na osnovu rezultata sa prethodnih kampova biti će kontaktirani uskoro sa naše strane.

1. Svi učenici su dužni uplatiti 40 KM na račun Društva fizičara u FBiH: 1610000023170013 (Raiffeisen bank) sa svrhom uplate: Novembarski kamp 2019, ime i prezime", radi pokrivanja troškova predavanja, testova, ispravaka testova i izleta.
2. Svi učenici su dužni uplatiti 15 KM na račun PU dom učenika i studenata „Globe“ Sarajevo 1541602009935193 (Sparkasse bank) sa svrhom uplate: "Novembarski kamp 2019, ime i prezime", radi pokrivanja troškova korištenja prostorija škole za predavanja i slobodne aktivnosti (stoni tenis, košarka i sl.)
2.1. Učenici koji žele biti smješteni u internatu škole trebaju uplatiti dodatnih 20 KM tj. ukupno 35 KM na gore
navedeni račun.
Komentari / Sugestije / Pitanja
Vaše napomene, poruke, sugestije? (nije obavezno)
Your answer
Hvala Vam na prijavi! Vidimo se uskoro na Novembarskom kampu 2019!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy