Request edit access
Genereren SEPA Machtigingsformulier Automatisch Incasso ZTIKZ
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
De heer/mevrouw *
Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum (max. 35 jaar) *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer mobiel *
E-mailadres *
IBAN rekeningnummer *
Bank identificatie (BIC; niet verplicht wanneer NL IBAN)
Afstudeerrichting
Baan
...machtigt hierbij ZTIKZ om tot wederopzegging bedragen te doen afschrijven van zijn/haar IBAN bankrekeningnummer, die verschuldigd zijn wegens: jaarlijkse contributie, schaats- wieler- skeelerlicenties, schaatsabonnementen, deelname aan ZTIKZ activiteiten (1) en ZTIKZ kleding. LET OP: ZTIKZ activiteiten zijn voor eigen risico.
(1) Onder ZTIKZ activiteiten dienen verstaan te worden: schaatsweekenden,  wielerweekenden en andere duidelijk door ZTIKZ georganiseerde activiteiten.
Terugvordering:
 mocht u het niet eens zijn met een incasso, dan heeft u de bevoegdheid om het bedrag  binnen 8 dagen na afschrijving zonder opgaaf van reden bij uw Bank terug te vorderen.
Privacy:
alle gegevens die men op dit machtigingsformulier invult worden binnen ZTIKZ strikt vertrouwelijk behandeld en zullen nooit aan derden worden verstrekt.
ZTIKZ mailinglist:
ZTIKZ heeft ook een mailinglist. Deze mailinglist bevat belangrijke berichten over en van ZTIKZ over activiteiten/wedstrijden en andere dingen. Bij het aangaan van een lidmaatschap word je ook op deze list geplaatst. Je kan jezelf altijd afmelden, maar dit raden wij, van ZTIKZ, af ivm de berichten.
Afmelden:
afmelden voor het nieuwe jaar kan voor 1 april.
Bij deze verklaar ik akkoord te zijn met dit formulier en deze naar waarheid te hebben ingevuld: *
Required
Let op!
Na dit formulier te hebben ingevuld zul je een mail ontvangen van ZTIKZ secretaris/sign request met de vraag deze te ondertekenen. Alleen na ondertekening nemen we je op in ons ledenbestand en krijg je een bevestiging van lidmaatschap!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy