Семејно земјоделско стопанство
Апликација за обука
Име на земјоделско стопанство (доколку има, доколку нема, наведете го само Вашето презиме) *
Што произведувате како семејно земјоделско стопанство? *
Кој друг покрај Вас е вклучен во работата на Вашето семејно земјоделско стопанство? *
Кои се најголемите проблеми и предизвици со кои се соочувате во Вашето работење? *
Име и презиме на ученикот *
Адреса на живеење *
Општина, населено место *
Телефон/мобилен *
Email *
Facebook *
Зошто сакате да учествувате на обуката? Ве молам објаснете. *
Како ќе го примените наученото на обуката? *
Ве молам одберете најмалку 2 града каде што би сакале да учествувате на обука *
Required
Ве молам одберете до 2 термини за обука од следниве: *
Required
Доколку градот/локацијата која што ја одбравте нема да биде конечно понудена од страна на организаторот, дали сепак би биле заинтересирани за учество? *
Други информации за Вас кои што треба да ги знае организаторот? Ве молиме наведете. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy