Здруженија/организација
Апликација за обука
Име на здружението/организацијата што Ве предлага за учесник? *
Your answer
На кој начин здружението/организацијата е поврзана со семејното земјоделство? *
Your answer
Според Вашето здружение/организација, кои се најголемите проблеми и предизвици со кои се соочувате во Вашето работење? *
Your answer
Име и презиме на застапникот/директорот на здружението/организацијата? *
Your answer
Име и презиме на учесникот *
Your answer
Адреса на живеење *
Your answer
Општина, населено место *
Your answer
Телефон/мобилен *
Your answer
Email *
Your answer
Facebook *
Your answer
Интернет страница на здружението/организацијата *
Your answer
Зошто сакате да учествувате на обуката? Ве молам објаснете. *
Your answer
Како ќе го примените наученото на обуката? *
Your answer
Ве молам одберете најмалку 2 града каде што би сакале да учествувате на обука *
Required
Ве молам одберете до 2 термини за обука од следниве: *
Required
Доколку градот/локацијата која што ја одбравте нема да биде конечно понудена од страна на организаторот, дали сепак би биле заинтересирани за учество? *
Други информации за Вас кои што треба да ги знае организаторот? Ве молиме наведете. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service