Request edit access
Behoefte aan patiënteneducatie: vragenlijst voor patiënten
Geachte patiënt,

ReCONNET is een Europees Referentienetwerk (ERN) voor zeldzame bindweefselaandoeningen dat als doel heeft de zorg en behandeling van uw aandoening te optimaliseren. Om te bepalen hoe we u het beste kunnen helpen en u tevens een gepast zorgadvies te geven, moeten we eerst uw mening verkrijgen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk bijgevoegde vragenlijst in te vullen zodat we kunnen bepalen aan welk type patiënteneducatie u behoefte heeft, zelfs als u reeds heeft deelgenomen aan een patiënteneducatie sessie.

Door middel van patiënteneducatie worden patiënten met chronische aandoeningen bijgestaan om hun leven op de best mogelijke manier te beheren. Patiënteneducatie is een continu proces dat geïntegreerd is in de dagelijkse patiëntenzorg. Het doel van patiënteneducatie is de levenskwaliteit van patiënten te bevorderen door hen te ondersteunen bij enerzijds het verwerven en behouden van vaardigheden nodig voor zelfzorg en anderzijds het vermogen zich dagelijks aan te passen.

Een professionele zorgverlener kan u ten allen tijden reeds mondeling of schriftelijk informatie of preventieadvies verschaft hebben, doch dit is niet hetzelfde als patiënteneducatie. Tevens is het patiënteneducatie-programma niet hetzelfde als een patiëntdeskundig programma.

Deze vragenlijst neemt slechts enkele minuten in beslag, is geheel anoniem en helpt ons beter aan uw (toekomstige) behoeften tegemoet te komen.

Alvast bedankt voor uw deelname!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms